Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Afrodizijak

Ići dole

Normalna Afrodizijak

Počalji od Broj Jedan taj Pet 25 Jun - 5:09:26

Afrodizijak

Ako vam pokušaji da se pretvorite u izdržljivog i neodoljivog tigra nisu dali nikakve rezultate, ili jednostavno želite da zadivite svog partnera/ ku novostečenim sposobnostima- krajnje je vrijeme da pokušate sa afrodizijacima.

Afrodizijak - prva asocijacija. Ovaj termin potiče od naziva grčke boginje ljubavi i ljepote, Afrodite.
Termin označava sve ono što pobuđuje i pospješuje sexualno interesovanje i želju.
Istina je - biljke mogu pojačati sexualnu želju. Kada je riječ o samom polnom odnosu, biljke mogu učiniti mnogo više.


Mogu:
popraviti raspoloženje;
povećati sexualnu želju i strast;
povećati samo sexualno uživanje.

Dalje, biljke mogu pomoći zdravstvenim faktorima, koji u suprotnom mogu ugorziti sexualne odnose:
muški problemi impotencije, problemi sa prostatom i klimaks;
ženski klimaks i predmenstrualni sindrom (PMS);
hronični zdravstveni problemi, kao što su artritis ili dijebetis;
svi drugi uslovi koji, prije svega, utiču na Vaše dobro zdravlje - npr. nedostatak snage ili zavisnost o cigaretama, alkoholu, ili drogama.

Razni preparati, jela i pića zaista čine čuda, ne samo za onog ko ih konzumira, pretvarajući vas u seksualnog „stručnjaka” - stavljajući osmjeh na lice i osobi koja je predmet vaše požude. Nađete li se u blizini osobe koja vas pogledom pretvara u svog seksualnog roba i skida svaki komadić vaše odjeće, nećete pogriješiti ako se zapitate što li je danas jela.
Kada vam žmarci počnu prolaziti tijelom, nemir i uzbuđenost uđu u svaki vaš pokret i pogled, a seksualni nagon i požuda samo što nijesu pred uništavanjem cijelog vašeg bića, zasigurno se može potvrditi da „magični napitak” za koji ste možda načuli u društvu ili pročitali u drevnim bilješkama ipak djeluje.

Povećati sexualnu želju i strast...

Riječ „libido” danas se ne koristi koliko se koristila na vrhuncu Freudove psihologije. Definicija pomenute riječi upućuje na „sexualnu želju”. U jednom rječniku, na primjer, definiše se kao: „fizička i mentalna energija povezana sa tjelesnim nagonom”. U drugom rječniku stoji i da su ovi „tjelesni nagoni” umjesto „prmitivnog požurivanja” sada „istočnjački orijentisani”. A sexualna želja i strast su nepobitno, i veoma zamršeno, povezane.

Sexualna želja je vjerovatno jedan od najfascinantnijih „fizičkih nagona”. Uistinu, prvobitni i osnovni njen cilj bio je obezbjeđivanje reprodukcije čovječanstva. Ipak, proces stvaranja je vjerovatno znatano niže rangiran na većini naših skala vriejdnosti, upoređujući sa čistom željom, „staromodnim” sexualnim uživanjem.

Ali, ukoliko nemate nešo što „ubrzava” ili „pojačava” - libido, želju ili nagon- vjerovatno nećete imati sexualne odnose onoliko koliko bi željeli. Takođe, nedostatak sexualnog nagona (želje) polne odnose može vrlo lako pretvoriti u noćnu moru. Ukoliko do toga i dođe, biljke mogu pomoći.

Povećati sexualno uživanje...

Usklađivanje raspoloženja i želje za sexualnim odnosom je zasigurno prvi korak. Međutim, pored toga, mnogi faktori mogu uticati na povećanje uživanja. Biljke pomažu iniciranjem promjena u hemijskom sastavu i ravnoteži samog tijela: povećanje testosterona, „muškog” hormona koji se nalazi i kod muškaraca i kod žena kako bi kreirao tjelesnu sexualnu reakciju. Upravo zbog ove zamjene uloga hemikalija, većina biljaka je efektivnija ukoliko se dosljedno koristi tokom određenog vremenskog intervala. Naravno, do bilo kakvo uspjeha, dolazi se postupno.

Ako malo bolje pogledamo afrodizijaka ima gotovo u svemu počevši od hrane, voća, povrća, alkohola, parfema, začina pa sve do bisera i sušenih guštera. Onda se još pitamo zašto smo svi tako ispunjeni neiskorištenim seksualnim potencijalom.

Drago kamenje i biseri

Drago kamenje i biseri dugo su bili povezani s vjerovanjem da podstiču seksualnu želju, ne samo u obliku skupocjenih ogrlica i prstenja koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, nego su se koristili i u magičnim napicima. Da ni zavodnice iz 69. godine pr. n. e. nijesu bile plahe i povučene, dokazuje nam napitak kojim se koristila Kleopatra da očara odabrane. Ona je, naime, otapala bisere u octu i pila taj napitak. Koliko je on bio djelotvoran dovoljno nam govori to da je zavela Julija Cezara i Marka Antonija.

Persijanci su pravili pastile (mirisnu smjesu u obliku tableta) od zdrobljenih bisera i rubinove boje sa zlatnom prašinom i ambrom. To su konzumirali kao afrodizijak. Počevši od Persijanaca i Egipćana i njihovih zavodničkih sposobnosti danas imamo isto tako kreativne i čudne napitke.

Životinjske genitalije

U Rimsko doba smatralo se da konzumacija zdravih životinjskih organa može izliječiti bolesti u istom takvom organu u čovjeka. Apicus u svojoj „De re coquinaria” uključuje nekoliko recepata za punjene materice krava i svinja, zatim ih preporučuje kao jelo koje povećava plodnost. Da li ćete ga posluživati kao predjelo ili kao glavno jelo, prepuštamo vama da izaberete.

Ako vam to nije dovoljno slobodno se poslužite i jelenskim genitalijama čija upotreba kao afrodizijaka datira još od antičkih vremena. Pripremnjena „jela” od jelenjeg penisa upotrebljavali su se protiv bubrežnih kamenaca, krvi u urinu, trovanja, ali i kao moćan afrodizijak. Stoga ako vam naglo pozli od punjenih svinjskih ili kravljih maternica spasiti vas može jelenji penis.

Ako želite povećati veličinu penisa i njegov kapacitet skuhajte magareće testise zajedno s lukom i velikom količinom kukuruza. S time hranite perad, koju ćete kasnije pojesti. Vidimo da se ovdje javljaju čak dvije žrtve - magarac i zlatna koka - nužne za postizanje veličanstvene seksualne izvedbe, no znamo da cilj ne bira sredstva.

Životinje kao afrodizijaci

Sušeni crni mravi pomiješani s maslinovim uljem popularan su afrodizijak iz srednjeg vijeka.

No ako baš nemate strpljenja da skupljate crne mrave da biste udovoljili željama vaše bolje polovine, možda vam se posreći da u vrućim danima uhvatite guštera. I što s njim? Pa osušite ga, sameljite i taj prah pomiješajte sa slatkim bijelim vinom. Možda će vam odlazak na more nakon eksperimentisanja sa gušterima i mravima ostati u dugom sjećanju po vremenu provedenom u sobi. Posebno je po afrodizijskim moćima poznat gušter Sticus officinalis koji živi na nekim mediteranskim ostrvima i u sjevernoj Africi. Stoga, kada ga vidite u lov.

Ako kojim čudom nabavite šakalovu žuč, namažite njome penis i vaginu, a onda pričekajte da vam pruži nezaboravne večeri. Ako ne djeluje, ne brinite - barem je žuč poslužila kao lubrikant.

Pijavice se koriste za povećanje veličine penisa tako da se sakupe u teglu i stave na toplo mjesto dok se ne pretvore u homogenu masu, te se zatim koriste kao mast kojom se premazuje penis.

Idete li u turistički obilazak Norveške, Švedske ili Finske obratite pažnju na otpale parožake ( sitne izrasline na rogovima sjevernih sobova i jelena). Oni se melju ili koriste svježi jer se pretpostavlja da su tada još djelotvorniji. Zbog toga su se čak sjeverni sobovi uvozili iz Skandinavije. Naročita zainteresovanost za nosoroge, sigurno je povezana s rogom koji podsjeća na penis u erekciji. No orginalni afrodizijak nije napravljen od roga, već od penisa nosoroga. Možda je to razlog zbog kojeg danas imamo samo 5 vrsta nosoroga u svijetu ( 3 u Aziji i 2 u Africi). Očigledno je neko isprobao djelovanje nosoroga na penis i otišao u krajnost.

Nosorogov rog naime nije pričvršćen za lobanju i stoga se ne smatra pravim rogom. Napravljen je od istih čestica i svari koje su nađene u kosi i noktima. Po tome bi upotreba pripremljenog od odrezanih noktiju trebala dati iste rezultate kao i nosorogov rog.

Tradicionalni kineski narkotik Chan Su pripravljen je od žablje kože. Upotreba ove vrste narkotika kao afrodizijaka uzrokovala je od 1993- 1995. u New Yorku četiri smrtna slučaja. Stoga ako ne želite otići doslovice putem nebeskih kočija od seksualnog užitka, koristite neke druge alternativne metode povećanja spolne moći.

U istočnoj Aziji mnogi djelovi tigra uključujući kosti, mast, jetra i penis smatraju se moćnim afrodizijacima. No samim saznanjem da su tigrovi ugrožena vrsta, mogli biste skupo platiti krivolov radi pribavljanja potrebnih namirnica.

Ako niste u mogućnosti da lovite sobove, žabe, pijavice, mrave i ostale zanimljive nam izvore seksualnog blaga, možda vam pomogne nekoliko vama vrlo bliskih afrodizijaka. Svako od nas može doći do maslina, jagoda, gljiva, vitamina E, ginsenga, viagre, crnog vina, piva, kamenica i začina. Neki vrsni poznavaoci preporučuju korištenje crnog i bijelog luka. Koliko je to djelotvorno na povećanje spolne moći provjerite sami, ali vam sigurno možemo savjetovati da nećete imati pozitivno djelovanje na strastveno ljubljenje prije samog spolnog čina.

Ako se zateknete u blizini jezera nakon kiše, ne čekajte nego krenite u lov na žabe i sameljite im kosti. Ako vam ni to ne pomogne probajte sa sušenim kokošjim jezikom. Potvrđeno je da kikiriki čini čuda, a oni koji su večerali tartufe sigurno su proveli nezaboravne noći.

Umorni od pripravljanja svih tih čudotvornih preparata i izgubljene volje i nade da nešto može pomoći, spas potražite u nekoliko kapi jasminova ulja pomješanog sa uljem avokada.
Masaža ovom mješavinom navodno takođe ima ne tako mala čudotvorna dejstva.
Ako ni to ne pomogne, vjerujemo da će vas barem masaža utješiti i opustiti.


-----------------------------------------------------------------------------------
Afrodizijak Fatam_10
Broj Jedan
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Šef Grupe TNT

Srbija

Grad : Iz selo
Browser : Firefox
Broj Postova : 4319
Broj Poena : 31944
Reputacija : 1691
Datum upisa : 11.12.2009
Datum rođenja : 03.04.1972
Godine Starosti : 47
Pol : Muški Zodijak : Ovan Pacov

Zanimanje : Ton Majstor
Knjiga/Pisac : Mi Djeca s Kolodvora ZOO
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha."


Moj YOUTube Video :