Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Pitanja & Odgovori Na Ženska Pitanja

Ići dole

Normalna Pitanja & Odgovori Na Ženska Pitanja

Počalji od Broj Jedan taj Pet 25 Jun - 5:33:30

PITANJA & ODGOVORI NA ŽENSKA PITANJA U JEDNOM OD ŽENSKIH ČASOPISA

Pitanje:
MOJ VERENIK I DALJE POKAZUJE INTERESOVANJE ZA SVOJOM BIVŠOM DEVOJKOM, BOJIM SE DA BI ME MOGAO VARATI.

Odgovor:
Muškarac je sposoban da u isto vreme voli više žena. Štaviše, odlazeći u krevet sa više žena, on jača ljubav prema vama. Najbolje je da mu kupite lep, skup poklon i skuvate mu ukusnu večeru, ne pominjući da ste čuli išta o njegovim kontaktima sa bivšom devojkom.


Pitanje:
MOJ MUŽ PREVIŠE ČESTO IZLAZI SA DRUŠTVOM U KAFANU.

Odgovor:
To je sasvim normalno ponašanje koje bi trebalo da 22322f55w ohrabruje. Muškarac je lovac i on mora uvek da dokazuje svoju snagu, posebno pred drugim muškarcima. Samo pogledajte kako je vaš muž srećan kada se vrati iz kafane. Najbolje je da mu kupite lep, skup poklon i skuvate mu ukusnu večeru, ne gunđajuci zbog njegovog izlaska.


Pitanje:
MOJ MUŽ BI ŽELEO DA VODI LJUBAV SAMNOM I SA MOJOM SESTROM ISTOVREMENO.

Odgovor:
Očigledno je vaš muž veoma zaljubljen u vas. Nikada mu nije dosta vas, pa sasvim prirodno poseže i za sledećom najboljom osobom - vašom sestrom. Na taj način će ojačati porodične veze. Možda biste u taj doživljaj kasnije mogli da uključite jos neku mladu rođaku? Ne zaboravite da pripremite lep, skup poklon i skuvate mu ukusnu večeru koju ćete svo troje pojesti u krevetu posle seksa.


Pitanje:
MOJ MUŽ STALNO TRAŽI OD MENE ORALNI SEX.

Odgovor:
Svakako to radite - ne samo da je ukus sperme odličan, već ona predstavlja čiste, najkvalitetnije belančevine i ima svega 10 kalorija po kafenoj kašičici. Ona će vam omogućiti da zadržite vitku figuru i lep ten. Muškarci to dobro znaju i zapravo traže oralni sex isključivo za vaše dobro, iako je za njih same takav sex veoma naporan. Zahtev vašeg muža pokazuje njegovu veliku ljubav prema vama i zato mu kao znak zahvalnosti kupite lep, skup poklon i skuvajte mu ukusnu večeru.


Pitanje:
IZGLEDA DA MOJ MUŽ NE ZNA GDE JE MOJ KLITORIS.

Odgovor:
Vaš klitoris zapravo uopšte ne treba da bude briga vašeg muža - on se svakako boji da vas ne povredi dodirivajući tako osetijiv deo vašeg tela. Zato predlažem da se klitorisom pozabavite sami i da snimite tu radnju na video traku koja će se veoma dopasti vašem mužu, a možda i predstavljati dodatan prihod za kuću. Ti prihodi će omogućiti da mužu kupite skup poklon i date mu ga uz ukusnu večeru koju ćete skuvati.


Pitanje:
MOJ MUŽ ZASPI ODMAH POSLE SEXA - NE STIGNEMO NI DA RAZGOVARAMO.

Odgovor:
Sex je za muškarce veoma naporan, pa je prirodno da im je posle tih napornih minut - dva potreban odmor. Zapravo, činjenica da je brzo zaspao znači da je bio veoma umoran, tj. da se veoma trudio tokom sexa sa vama, a to je opet dokaz da vas mnogo voli. Nemojte ga zamarati dosadnim razgovorom, već mu kupite lep, skup poklon i pripremite ukusan doručak ujutru.


Pitanje:
NAŠE VOĐENJE LJUBAVI TRAJE SVEGA 30 SEKUNDI.

Odgovor:
Očito vas muž mnogo voli - toliko ga uzbuđujete da se ne može kontrolisati. Zapravo, što taj čin kraće traje to vas muž više voli. Uzvratite mu ljubav nekim lepim poklonom i skuvajte mu ukusno jelo.


Pitanje:
NIKADA NISAM DOŽIVELA ORGAZAM.

Odgovor:
Ženski orgazam je mit, koji su stvorile militantne feministkinje, ugrožavajuci time samu osnovu savremene porodice. Ne pominjite ga više i ne mislite o njemu - umesto toga, razmislite kakav bi poklon vaš muž, koji vas toliko voli, želeo da dobije pa mu ga kupite i uručite uz ukusan obrok koji ste pripremili dok je bio van kuće ...


Umire od smeha

-----------------------------------------------------------------------------------
Pitanja & Odgovori Na Ženska Pitanja Fatam_10
Broj Jedan
Broj Jedan
Šef Grupe TNT
Šef Grupe TNT

Srbija

Grad : Iz selo
Browser : Firefox
Broj Postova : 4319
Broj Poena : 31944
Reputacija : 1691
Datum upisa : 11.12.2009
Datum rođenja : 03.04.1972
Godine Starosti : 47
Pol : Muški Zodijak : Ovan Pacov

Zanimanje : Ton Majstor
Knjiga/Pisac : Mi Djeca s Kolodvora ZOO
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha."


Moj YOUTube Video :