Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Kod Amiša nema autizma i vakcinacije

Ići dole

Normalna Kod Amiša nema autizma i vakcinacije

Počalji od vivijen taj Pet 8 Jun - 14:00:56Kod Amiša nema autizma i vakcinacije

Da li je odlično mentalno zdravlje Amiša i nepostojanje autizma kod njihove dece samo puka slučajnost?


Konvencionalna medicina je često zbunjena zbog nedostatka autizma kod Amiša. Amiši nemaju iskustva s autizmom, ili bilo kojom drugom poteškoćom s učenjem koje predstavljaju pošast našeg tehnološkog društva, prenosi američki portal WV Outpost.

Kod Amiša: organska hrana i nema vakcinacije

Amiši žive u društvu koje se služi zastarelom tehnologijom i u kojem vladaju staromodni ideali, sudeći po „savremenim“ standardima. Njihova ishrana se sastoji od organske hrane, svežih, lokalno uzgojenih proizvoda, a što je najvažnije, oni se ne vakcinišu.

Amiška deca se ne vakcinišu i ne pate od autizma ili bilo kojeg drugog poremećaja u u čenju.

Bolesti srca, rak i dijabetes nepoznati


Na užas farmaceutske industrije, medija i medicinske kaste koji ulažu veliki novac u kampanju za vakcinaciju u upotrebu veštačkih lekova, bolesti srca, rak i dijabetes su gotovo nepoznati u amiškim selima.


Pojednako nepoznati su moderni, veštački proizvedeni lekovi, GMO hrana, i naravno, vakcine.

Kako to da su zdraviji oni koji su bez čuda „moderne“ medicine? Istina o zdravlju, medicini, i kako su oboje povezani sa Amišima, postaje sramota za moćne lobije.

Poljoprivredni proizvodi Amiša su organski proizvodi starih sorti uzgajani isključivo na organskom đubrivu.

Autizam kod Amiša?

U dosadašnjem istraživanju zdravlja Amiša, registrovano je samo 3 slučaja autizma kod njihove dece. Od tih troje dece, za dvoje je jasno dokazano da su bila vakcinisana.

Den Olmsted (Dan Olmstead), urednik portala Age of Autism, istraživao je 1995. godine zdravlje Amiša u njihovoj velikoj zajednici u Pensilvaniji i otkrio samo tri slučaja autizma. Prvi slučaj je bilo kinesko dete koje je primilo nekoliko vakcina pre nego što je usvojeno od strane porodice Amiša. Drugi je bio redak slučaj u porodici Amiša da podlegnu propagandi i medicinskom pritisku za vakcinisanje svojeg deteta. To dete je postalo autistično ubrzo nakon toga. Olmstead nije mogao da pronađe uzrok za treći slučaj.

Jedostavan i zdrav život


Amiši su poznati po jednostavnom životu u prirodi, žive “zamrznuti” u vremenu bez tehnoloških čudesa.


Pojedini „naučnici“ tvrde da Amiši očigledno imaju poseban super-gen koji ih čini imunim na autizam. Oni nevešto pokušavaju da objasne da je autizam neki vid genetskog poremećaja koji napada mozak na osnovu verske pripadnosti.

Mi oprezno očekujemo teoriju o vanzemaljcima kao sledeću. Zagovornici vakcinacije su spremni da priznaju bilo koje smešno objašnjenje, tako dugo dok ne moraju da prihvate da je njihova cela industrija vakcina uzročnik hroničnih bolesti, izazivajući danas autizam kod 1 na svakih 100 dece.

Kada se Amiši jednostavno ostave na miru, da žive bez hemijskih toksina prisutnih u našim lekovima i hrani, onda se ne muče s bolestima, poteškoćama u učenju, ili autizmom. Oni su nesumljivo inteligentniji, s izuzetno naprednom (na fakultetskom nivou) veštinom pisanja.

Može biti da je amiški “super gen“ opet na delu? Društvo može uveliko da uči na njihovom primeru, ako bismo samo zaustavili svakodnevno trovanje sebe i naše dece.


[You must be registered and logged in to see this link.]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60332
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 66
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu