Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Teslinim oružjem na Srbiju!

Ići dole

Normalna Teslinim oružjem na Srbiju!

Počalji od vivijen taj Pet 27 Jul - 0:40:11


Teslinim oružjem na Srbiju!

Predsednik Ekološkog pokreta iz Novog Sada, Nikola Aleksić upozorio je javnost da je u Srbiji, kod Beograda, postavljen HAARP antenski sistem koji predstavlja "tempiranu bombu" za ljudsku psihu i klimatske promene.

- Ovaj antenski sistem je 3. maja, mimo znanja javnosti postavljen u mestu Beljina kod Barajeva, a ni resorna ministarstva za odbranu i zaštitu životne sredine nisu našla za shodno da srpskoj javnosti saopšte da je reč o opasnom uređaju koji se nalazi na samo 50 kilometara od glavnog grada - kaže Aleksić.Prema njegovim rečima, javnost u Srbiji do danas nije saznala zbog čega je ovakav antenski sistem uopšte postavljen.


- HAARP je ništa drugo do elektromagnetna kontrola ljudske psihe i to su činjenice, a ne naučna fantastika. Takvo zračenje ljude može da učini bezvoljnim, mrzovoljnim ili veoma agresivnim i pošto je to sistem pod kontrolom SAD, one bi mogle, bez preterivanja, da Srbiju unište u roku od jednog dana - tvrdi Aleksić.


Forumi najčitanijih sajtova iz Srbije već su puni "teorija zavere", ali i najrazličitijih objašnjenja na koji ovaj antenski sistem radi.


180 antena po svetu


- Korišćenje jonozraka je poslednjih godina predmet istraživanja naučnika i time se bavi međunarodni Institut za ispitivanje jonosfere koji je osnovala privatna firma Arko, a pokrovitelj je kraljica Elizabeta druga. Koliko sam upoznat, u svetu je dosad postavljeno oko 180 takvih antena, ali je ogroman problem u tome što se naučnici u ovom trenutku ne bave štetnim uticajem takvog zračenja, već samo njegovom mogućom masovnom eskploatacijom - objašnjava Svetozar Radišić.

Nekadašnji pomoćnik za strategije i doktrine u Kabinetu načelnika Generalštaba Vojske Srbije i Crne Gore, pukovnik u penziji, Svetozar Radišić je jedan od retkih oficira koji su upozoravali na opasnost "neokortijalnog rata" o čemu je objavio i istoimenu knjigu.

- O Haarpu sam pisao još 1999. godine, ali za sada je premalo informacija da bi se izvukao zaključak o mogućem štetnom uticaju ovog antenskog sistema na stanovništvo u Srbiji - kaže Radišić i dodaje da ovakav sistem zaista može da dovede do tragičnih posledica, ali i da je na državi da sve to proveri kako se ne bi stvorila panika među stanovništvom.


- Elektronski akcelerator elektromagnetnih talasa služi za komunikaciju u zoni jono sfere, ali i sa podmornicama, zbog čega je ključni komunikacioni sistem u američkoj ratnoj avijaciji i mornarici - kaže Radišić i upozorava da zračenje Haarpa nije ni malo naivno.


- Država bi morala da obelodani zbog čega je takav sistem instaliran u Srbiji, ali i da omogući da se utvrdi moguća štetnost po okolinu i ljude. Vojno-tehnički institut ili Elektrotehnički fakultet iz Beograda imaju mogućnosti da to provere - navodi Radišić.


Prema njegovim rečima, HAARP deluje na frekfrencijama sličnim onima koje proizvodi ljudsko telo i u slučaju da se ti "signali" podudare, može doći do ozbiljnih zdravstvenih problema.


- Zato je veoma bitno saznati u kom pravcu je usmereno zračenje, na kojim frekvencijama, a na kraju i da li je ovo deo međunarodnog istraživačkog projekta i šta naša zemlja čini da bi maksimalno zaštitila svoje stanovništvo od mogućih štetnih posledica - zaključuje Radišić.

Iran optužuje Ameriku


Zvanični Teheran optužio je SAD da vode specijalni rat protiv Irana uz pomoć oružja Nikole Tesle, izazivajući najgore suše u poslednjih 40 godina. Iranski predsednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je prošle godine da Zapad "koristi specijalnu opremu" kako bi "sprečio kišne oblake da stignu do zemalja u regionu, uključujući i Iran".


Pentagon je već priznao mogućnost manipulacije vremenskim prilikama. Američka vojska je uz pomoć kontroverznog HAARP-a "indukovala jonosferske modifikacije". SAD navodno koriste HAARP za tajnu vojnu komunikaciju i špijunažu.


[You must be registered and logged in to see this link.]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 59964
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 65
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Teslinim oružjem na Srbiju!

Počalji od vivijen taj Pet 27 Jul - 0:45:02


Amerika svira na đavoljoj harfi

Koliko Srbija treba da strahuje zbog antenskog sistema HAARP, navodno postavljenog početkom maja ove godine na 20 kilometara od Beograda? Ova vest je još značajnija ako se zna da je ova tehnologija sprovedena u delo zahvaljujući idejama proslavljenog srpskog naučnika Nikole Tesle, pa se često može čuti da je, bez šale, u pitanju upravo "Teslino oružje".

MRAČNE TAJNE PENTAGONA: Svetozar Radišić


- Ta veza je obelodanjena još krajem devedesetih godina prošlog veka. Na jednom predavanju u Beogradu, profesor na Univerzitetu Kolorado, dr Rastko Maglić je govoreći na naučnom skupu pod nazivom "Nove Tesline tehnologije - kontrola jonosfere" upravo naveo primer sistema HAARP. Na istovetan način je u svojim radovima govorio i savetnik za razvoj predsednika Kanade, Dejvid Pit koji je u više navrata predlagao da se istraži primena Teslinog dela u oblasti niskofrekventnih elektromagnetnih zračenja - ističe jedan od najpriznatijih stručnjaka u Srbiji na ovu temu, Svetozar Radišić.Doktor nauka i nekadašnji pomoćnik za strategije i doktrine u Kabinetu načelnika Generalštaba Vojske Srbije i Crne Gore, kaže da je reč o tehnologiji koja je veoma opasna.


- Dovoljno je reći da je popularni naziv projekta Harfa, a autor projekta američki fizičar Bernard Istlund je u više navrata rekao da je HAARP "harfa na kojoj anđeli ne sviraju". Reč je o projektu Opservatorije za istraživanje jonosfere, koja se nalazi u vojnoj bazi udaljenoj dvadesetak kilometara od mesta Gakona u zabačenoj divljini Aljaske i cela ideja je realizovan pod patronatom američke vlade. Otuda je ovaj sistem u zvaničnoj upotrebi vazduhoplovnih i pomorskih snaga SAD, a od jedne antene s početka ovog veka danas ih je oko 180 po celom svetu - kaže Radišić.


On ističe da je ono što posebno treba da brine to da je među ciljevima ovog projekta bilo i ispitivanje mogućnosti ometanja normalnog rada ljudskog mozga, "posredno" otvaranje ozonskih rupa, kao i kontrola vremenskih prilika u određenim regionima.- U jednoj od domaćih studija o "geofizičkom ratu" utvrđeno je da se "jakim radio-predajnicima mogu stvoriti električni talasi u šupljini između jonosfere i prvobitnih slojeva na zemljinoj površini, a da se podešavanjem tih talasa na frekvenciju moždanih emisija čoveka mogu poremetiti moždane performanse, a time izazvati promene u ponašanju za duži period - zaključuje Radišić.

Opasnost po mozak


Radišić objašnjava da postoji čitav opseg frekvencija u okviru kojeg se može uticati na ljudski mozak i izazvati promena njegovih različitih mentalnih stanja.


- Na mozak aktivno utiču sva zračenja u opsegu od jedan do 50 herca. Beta talasi utiču na budno stanje, alfa talasi na stanje spokoja i potpune relaksacije; teta talasi na stanje pospanosti i delta talasi utiču na mozak u stanju dubokog sna. Jasno je šta je sve moguće veštačkim kombinovanjem svih ovih talasa - navodi Radišić.

Teslinim oružjem na Srbiju! 254389_haarp_f
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 59964
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 65
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu