Glavobolja
3 posters
Strana 1 od 1
Re: Glavobolja
Ovo sa limunom u kafi je odlicno, ali meni uvek upali ispijanje ogromne kolicine vode, obicne cesmovace.
marsovka- Novi Član
-
Grad : Pozarevac
Browser :
Broj Postova : 2
Broj Poena : 5229
Reputacija : 0
Datum upisa : 02.08.2010
Datum rođenja : 11.02.1970
Godine Starosti : 54
Pol : Zodijak :
Zanimanje : roditelj
Raspoloženje : odlicno
Knjiga/Pisac : Trazi i dobices, Ester Hiks
Re: Glavobolja
Provereno kod jakih glavobolja, iscediti jedan limun u soljicu crne kafe i popiti. Glavobolja ce biti kao rukom odnesena.
aleksa2002- Novi Član
-
Grad : nis
Browser :
Broj Postova : 3
Broj Poena : 5405
Reputacija : 7
Datum upisa : 23.02.2010
Datum rođenja : 05.11.1969
Godine Starosti : 55
Zanimanje : trgovac
Raspoloženje : odlicno
Uzrečica : tja
Knjiga/Pisac : dervis i smrt
Glavobolja
U danasnje vreme su vrlo česte glavobolje a uzročnici mogu biti različiti:
bolest, stres, vreme.... mnogo je uzročnika i situacija od kojih nas bukvalno zaboli glava.
Najčešće zbog glavobolje ne odlazimo lekaru, što zbog nedostatka vremena , što zbog svakodnevnih gužvi ispred ordinacija, a vrlo često i zbog toga što kad odeš kod lekara oni opterećeni pacijentima i gužvom celog dana i ne obrate pažnju, tj. ne saslušaju te adekvatno , pa tako ni terapija koju dobijemo ne bude adekvatna.
Pošteno, među onima koji ne idu i ne vole da idu kod lekara spadam i ja, iako veoma često imam jake glavobolje koje traju i par dana!Lekove izbegavam da pijem,pijem ih u krajnjoj nuždi,tj. kad vise ne mogu da izdržim bol.Vrlo često pokušavam da izlečim glvobolju kašičicom šećera i vodom, to sam naučila još od bake, i za divno čudo nekad pomogne.
Lekove pijem samo u krajnjem slučaju i to, pošto ih već uzimam bez konsultacije sa lekarom, bar obavezno pročitam uputstvo, što savetujem i svima koji sami na svoju ruku uzimaju lekove.
Nekad kod glavobolje pomaže i limun, ja ga obično samo oljuštim dodam šećer i pojedem,
bolest, stres, vreme.... mnogo je uzročnika i situacija od kojih nas bukvalno zaboli glava.
Najčešće zbog glavobolje ne odlazimo lekaru, što zbog nedostatka vremena , što zbog svakodnevnih gužvi ispred ordinacija, a vrlo često i zbog toga što kad odeš kod lekara oni opterećeni pacijentima i gužvom celog dana i ne obrate pažnju, tj. ne saslušaju te adekvatno , pa tako ni terapija koju dobijemo ne bude adekvatna.
Pošteno, među onima koji ne idu i ne vole da idu kod lekara spadam i ja, iako veoma često imam jake glavobolje koje traju i par dana!Lekove izbegavam da pijem,pijem ih u krajnjoj nuždi,tj. kad vise ne mogu da izdržim bol.Vrlo često pokušavam da izlečim glvobolju kašičicom šećera i vodom, to sam naučila još od bake, i za divno čudo nekad pomogne.
Lekove pijem samo u krajnjem slučaju i to, pošto ih već uzimam bez konsultacije sa lekarom, bar obavezno pročitam uputstvo, što savetujem i svima koji sami na svoju ruku uzimaju lekove.
Nekad kod glavobolje pomaže i limun, ja ga obično samo oljuštim dodam šećer i pojedem,
Zaga- Šefica Grupe TNT
-
Grad : Niš
Browser :
Broj Postova : 1829
Broj Poena : 27526
Reputacija : 1344
Datum upisa : 24.12.2009
Datum rođenja : 21.05.1973
Godine Starosti : 51
Zanimanje : svašta nešto