Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Join the forum, it's quick and easy

Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...
Zvezdan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

VOPI LADNO KO VESTICIJA SISA

Ići dole

VOPI LADNO KO VESTICIJA SISA Empty VOPI LADNO KO VESTICIJA SISA

Počalji od Radeumetnik Ned 12 Sep - 17:37:00

*prica u Bg slengu !

Ufurala i jesen u Beograd. A sunce još bi da prži .........nema blejačine. Odoh da glvarim.
Zipo još.. džidže, gandže, droplje i konoplje na sve strane...špriceri po klupama a fukse šatro furaju džukce po Kalešu. Dopinkovani se balave i kupuju postere po Knezu.
Okrećem cavu na plastiku:

Ćao ! Sedeo sam ćiku, slušao bvz mjuz sa kompa. Opet sam cirnuo neki vopi. Ti dobro znaš, da kako te ja gotivim do jaja, Zipo samnom si u tandemu do jaja. Nisam ja neka dileja. E srećan sam, usraću se ko grlica. E, opasno je kada si mi u dometu, koje si ti meso i kad krenem iz ćiku, kad udjem u tresku sve cave su prema tebi grobovi. Keve mi čuka za tobom, koje, luduje, jeote, pluća mi ko parnjuša. Ruke mi se tresu ne mogu da upalim pljugu jeote.

Ma znam. Laganica, da te cimam na plastiku samo pre podne jer ti leševi posle podne dolaze sa šljake. Ma opušten sam. Laganica. Ne kuntam uopšte, riknuću, jebote, imam podočnjake ko keše. Laganica, opušteno. Djule mi je pričao o tebi dok smo furali po gradu da kupim nove gilje, jel su moje trule. I ja sam žešče smoren, jer sam blejao na blogu, gde su me gušile neke likuše... Sad krećeš. Ideš u grad devetkom, budi u deset kod autokomande. Kez. Aauuuu. Zov divljine.

Ufuro se u tresku a ona vonja na ljakse, javi se ortak sa koma kaže daj bre care mojne da nas lozis, mis'im mora da si neciji 2nd account,*** pa nemoguce je da zaista postoji još takav oldtajmer motor.

Terba se žešće pali na ćaletov motor. Kažem dodji pa vidi sine...Ne seri dok ne vidiš, ponesi punu barku kinte, al kad si kod mene u kraju, zajebi shtekuj i kajlu pod maju.
A u treski koji smor neki klošar kenja mi, ajde pali prdežu vrati se u senkrup, pa tamo smrdi, mojne mi ovdi menjaš mikroklimu, a on sine me gleda belo, zid, ma ja opušteno, svi se ukenjali sad će da padne furka, qurac, on mi zaglavi na srednja vrata treske.
Izadjem za njim nema ga nigde, palim terbe u prolaz, ono neki lod koman kao.."brateee,jel imas upaljach?"ja - "imam" on - " ali brate da mi daš da ponesem" *** koja krpa, ladno zitra upaljach da ide da skuva..dobro me nije smorio za chep od vinjoze i limontus... koji mu je kursum jebte.
Zove me na plastiku, ortak Djule lujka.

E, desi, bate, jbte, ne mogu da te navatam, našao sam ti kom, ma ko oko , sigurica, ne keš, zamena, da, za lampaš pojačalo, može. Ma opusteno dj, ma laganica, taj čova nema pojma, teški ljaksa sine, nevidjeni papan, Veceras zovem ga na kom, kaćim se čim se opet malo naspavam. Mora i da se kunta terbe. Pa da se od vopi posle žuraje ubijemo.
Grebem po suvom prema Vuku a u trandži jbt ona moja nova cava, sa obe ruke, šima, šima, i kontam oće, neče, sidje.
O, sine, kazem, veceras nećeš da repetiraš viršlu. Ima da padne jedna wau snoška. A ona jbt. Ma likuša je luda, al te otkida do jaja. Pita gde idem tako rano u dgra...ma idem, u qurac, serem jebote uh koja je ona cava, sad bi je u prvi haust i guzu na zid.
A ona, sitni, danas sam, e, snimila jednu cavu u dzastim lonama, i gipsevima u koledzicama. strava! Sad mi još sunce piči u vugla, a posle će kiša da roka. Mram i ja danas po neke lone.
A gde su svi se negde uštekovali jbte, ko da je racija. Ma kuntaju, pazi...šatro njoj nije jasno. Ma sinoć do kasna ubili se jbt.
Pojavio se neki novi klošar na komu, i rastura mi blog, trso načisto, ko da je silos, kapish, a ja mu kazem stani, nije ti ovo tvoja ložiona, da nam udaraš zvaku i ideš na živana, ko master ima da te nabodem u vuglu, ne trpim ja ovde svakakve rikošete, sevaj odavde što pre jer si mulj.
On je jedan od NN lica, od onih sto su pobegli ispred dobošara kojima je tesno u kić ko u bulji, on je svaku cavu samo video na fotkama i nezna šta je pratnja pa udara u chunak ma stalno i danju i noću tetovira wc šolju.
Ma sigurica ovde dodje sa treske i pravi se plavuša, on sovi do zornjaka pa se svaki dan kači na šipku, šatro, pa nas munta ko ovo, ono, sine šljaka je zakon, a u stvari je komunalac, stalno mu je barka prazna, on je stalno u bedaku, kažem mojne da lopaš žvaku, u kić sigurica prskaš po kopatilu stalno udaraš po viršli, koje lešo meso, ti na sliške vidiš belo meso, koja pratnja, kaze šatro posle šljake, gistro firca komšinicu...
Al' sam odvalio sovku kaže, ma a njegova je šljaka kurton, kaže da je završio šole, lik je vozio formule, jeste završio garant semenkarsku akademiju odsek za leblebije i kikiriki, a posle posle šljake u kesi mu za pola kola panje i sto grama podriguše.......ma moraju i džudže nešto da njupaju.
Kazem mu esi dileja za medalju. A on me psuje, baguje sine, kazem idi, promaja, šetaj tabane, a on bljuje ko loš krndelj, ma vidi se da je neki propali abortus, da mu je majka bila teška rava, tu se pokoskamo ovo ono, macka ti piterina. dodji mi na crtu, da se noćas prangijamo, ma bacio sam ga u rebuse, a misim da se decko sad kolje u žutaru, jebote, koja je on sisa, koji smor.
Otvorim jedno pivo lando ko veštičija sisa da me prodje bes, pa se otkacim od koma i odem kod ludog Djuleta, njega nema samo mu pijana keva kiću i kazem joj šo bre Cale, si opet pijana, sin ti je najgora skitara, nikako da ga navatam, pa odem da se ejakuliram, au qurac smorio sam se...
Išo bi i ne bi da kuntam, ne baronišem sebe, jeote kakvu sam ove nedelje navatao malu. Veceras je zuraja gde će doći šatro tetovirane cave do jaja... ima da se ubijemo od vopi jbt, biće i vutre, ja neću tu navlakušu, nemam kove, koe kurca da završim u ludari ili ko leš u nekoj napuštenoj kiću overen i ladan ko špricer.
Eeeeee...ne kontam...koji im je queac, danashnje cave su ti vrlo, vrlo predvidive.
Prvo se zale kako ih tipovi nestartuju a kad ih startuju one se nadrndaju....evo primera....shetam ja sa jednom onako sexy likušom, tata joj neki ćelavi lik, budža (ona mi se nabacivala ali i uzashno me smarala)....e i prichala mi dva sata kako su tipovi kukavice, kako se boje da startuju devojku i balbla....smorila me sa prichom starshno...e i najednom dolazi jedna cava....super onako...ja je znam iz vidjenja sa nekih zurki i tako.....i tu me ona startuje jer se znamo i tu se mi pokontamo.
Ja tu njoj krenem da je startujem neshto da fino serem tipa jaoj sto si ti dobro belo meso, ložim se tebe jbte i slichno...ono sve opushteno i a ona složi neku fensi facu i kao hahhaha ajd cao...a prethodno me sat vremena i ona isto davila kako joj niko ne prilazi...katastrofa....ja se ispričao ko moron sa tom cavom, sve opushteno a ona posle nja nja i pobegla ko uplasena rava...
Svakakve misli me spopadaju, al sam se isro', znam kada jesam ... ali nekad ima smisla, bolje nego da sedim na sedim na žuraji i celu noć da se ko šmekam sa nekom cavom, ludilo terba, ma nisam snasa da smrdim i bacam farove.
Moje je misljenju da cave bas vole muskarce koji imaju u sebi vatre, seks bato, hemija na delu, ali i odredjenu dozu netolerancije. Cava voli gopodara. Ne dileju i snashu.
Feminizirane pičkice, našminkani fensi pederčići prolaze samo kao frizeri. Takvima će cava da kenja na ramenu, da laje ko keruša o tebi i sereka kada je otkaciš. Da slini i piše dnevnike, pisaće ti pesmice i porukice dok ti se ne kurci, jer joj je cilj da te odvoji od nove cave, jer je ljubomorna ko pas, postaje luda likuša koja traži sažaljenje i objavljuje svima da si nju sutnuo. Ako to ne cini, onda ona nije pozeljna, niko se za nju ne cepa, ne nasrće.
Cava je ženka bato. I tacka. Prvo sex pa filovanje, i posle mudroseravanje,
Mism baš da mi se uvek nude one gotivne, da ih bodem. Imama ja i nekog dostojanstva, kažem iš jebt. Nisam ja crveni krst. Socijala. Neke se pale na tila ala ratni zlocinac. Osete one onaj miris i šaniraju, komiraju se, ležu u perje jbt ko tudje.
Moj problem je što sam previše drcan i bezobrazan, pish ko fol pale se kad si dzentlmen, sto cave kurac cene.
Ma znam da me osudjuju, pripadnice lepseg pola, ali erekcija mi je na prvom mestu, a posle se foliramo tipa kurac palac, osh poklon, ali ne ruza jer ni cave nisu jevtine rave da ih kupimo sa jednom cveckom, sranje kao i to je baš gotivno na početku a posle kur je više nego dovoljan, nema se kove ili da okinem u parku,da se guzim satro volim miris cveća.
Au koje ce cave odmah da se useru jer si prema njima pažljiv.
Mačo nastup, bicepsi i tricepsi, puna barka, ljuta makina, parfem do jaja, mjuza, decibal ipo, koža, enterijer, dobra gajba, neke se pale na gvoždje, utoka, nožina, da nekog pocepaš, da osete krv jebote. ma lode su ko struja su. Nisu sve istio kalupirane, nekad su i ostecene. E od tih furka. Lude na pocetku, lude na kraju.
Drzak sam, do bola, ma boli me kita, bolje nego da mi naj cave odvajaju i karaju seljoberi a ja da kuntam i serekam tipa necu da je karam neka riba šatro poshizi.
Ma svaka cava je u sustini po malo sponzoruša, svaka ocekuje i ceka da se ispelcuje gotovo na iste fore.
U pitanju su samo nijanse jebote al su keruše zajebane, mozak nam pomeraju, pa i cava ima fore. Ispali te dok kazes piksla.
Pa se jebi i stoj ko konjina dok ona mrda guzom i vugla ti balavi za sisom jer je nisi okinuo.
Ljubav, e tu sam šaner, ljubav se malo zavali. Jbga. Stara škola. Šana je uvek bila zakon, vrs...

Autor_Radeumetnik

Poslednji izmenio Radeumetnik dana Ned 12 Sep - 17:40:08, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Autorski potpis)
Radeumetnik
Radeumetnik
Novi Član
Novi Član

YUgoslavia

Grad : Rusanj
Browser : N/A
Broj Postova : 3
Broj Poena : 5199
Reputacija : 4
Datum upisa : 12.09.2010
Datum rođenja : 09.07.1958