Uvodna reč urednika
Zvezdan Forum :: Umetnost :: 7 Umetnosti :: Književnost :: Razgovori o Knjigama
Strana 1 od 1
Uvodna reč urednika
Dragi moji,
kao uvodnu reč, iskoristiću jednu kinesku poslovicu na koju me je podsetio naš dragi Broj Jedan:
Zlato ima neku određenu cenu.
Knjige ne,
Knjige su vrednije od zlata.
Dakle,ovo je deo foruma, gde ćemo o pročitanim knjigama moći, naširoko i do mile volje da se ispričamo, promenimo utiske, razjasnimo neke nedoumice, dodamo još koju interesantnu zanimljivost, saznamo sve ono što nas interesuje o nekoj knjizi, oduševljavamo se njome !
Postoje knjige sa raznim žanrovima, raznim temama , o svemu tome i o svim tim raznolikim knjigama sa raznovrsnim temama ovde ćemo moći da pišemo!
Uživajmo u razgovorima !
kao uvodnu reč, iskoristiću jednu kinesku poslovicu na koju me je podsetio naš dragi Broj Jedan:
Zlato ima neku određenu cenu.
Knjige ne,
Knjige su vrednije od zlata.
Dakle,ovo je deo foruma, gde ćemo o pročitanim knjigama moći, naširoko i do mile volje da se ispričamo, promenimo utiske, razjasnimo neke nedoumice, dodamo još koju interesantnu zanimljivost, saznamo sve ono što nas interesuje o nekoj knjizi, oduševljavamo se njome !
Postoje knjige sa raznim žanrovima, raznim temama , o svemu tome i o svim tim raznolikim knjigama sa raznovrsnim temama ovde ćemo moći da pišemo!
Uživajmo u razgovorima !
Zaga- Šefica Grupe TNT
-
Grad : Niš
Browser :
Broj Postova : 1829
Broj Poena : 27525
Reputacija : 1344
Datum upisa : 24.12.2009
Datum rođenja : 21.05.1973
Godine Starosti : 51
Pol : Zodijak :