Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...
Zvezdan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iluminati - prorocanske karte

Ići dole

Normalna Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 16:58:27Steve Jackson je 1995 izmislio Illuminatske igraće karte sa kojim se može igrati 9 igara koje očito simboliziraju događaje vezane za novi svjetski poredak pa tako se i igra zove.

Godine 1990 Steve Jackson je bio u izradi svoje nove Igre zvane Illuminati NWO ili NWO koja se sastoji od 330 karata i opet taj magični broj 33.

Jackson je iznio vrlo jasne detelje i pogodio u dosta slučajeva koji su glavni ciljevi Illuminata i uspostave novog svjetskog poretka.

Kako je mogao predviditi događaje poput 11.9 napad na WTC, napad na pentagon, izljev nafte, napad na london i još neke druge događaje.
On je znao plan toliko precizno da su ga tajne službe pokušale zatvoriti.

Keko ne stojim baš dobro sa prevođenjem nadam se da će neko pokušati prevesti neke tekstove sa kartica, način igre, značenja kartica, više o autoru a ja ću postaviti nekoliko tekstova i linkova na engleskom.

Ali na kraju krajeva slika govori tisuću riječi pa sami pogledajte kartice...

Iluminati - prorocanske karte 221202illuminaticards

Iluminati - prorocanske karte IlluminatiCardGameTowers

Iluminati - prorocanske karte Ill+epidemic

Iluminati - prorocanske karte >illuminati-card-game

Iluminati - prorocanske karte INWO04B
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 17:01:24
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 17:13:41vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 18:18:13


"Смокинг Гун" Доказ да Илуминати план
да Напад на 9 / 11 и даље је био познат
Као што је давне 1995

Илуминати картице игре
Наслов: "Смокинг Гун" доказ ДА ИЛЛУМИНАТИ ПЛАНА ЗА НАПАД НА 9 / 11 и ИЗВАН је био познат још од 1995! Део 1 - будућност катаклизмичног догађаји Прецизно прорекао је 1995 Илуминати Цард Гаме - 9 / 11 напада је предвиђено.

Средства за помоћ разумевању
Поднаслов: У девет релевантних карте на "Илумината Нови светски поредак" игра ", како је проналазач знају - у 1995 - три догађаја која се састоји од 9 / 11 напада? Како је он такође зна тачан план у блиској будућности? Зашто своје карте предвидети изглед Антихриста и узеће у последња два догађаја Илумината план?
Нови светски поредак долази! Да ли сте спремни? Када схватите шта је то Нови светски поредак је заиста, и како се постепено реализује, бићете у могућности да видите га напредују у свом свакодневном вести! Сазнајте како да заштитите себе, своје вољене!

Припреми за увиде тако запањујуће да никада нећете погледати на вест на исти начин поново.


Сада сте на страници са Цуттинг Едге

Године 1990, улога играње проналазач, Стив Џексон, планира своје најновије игре, који је на крају би се назвати "Илуминати - Нови светски поредак", или "ИНВО" за кратко. Игре Џексон био је створити игру која би веома погодио, у непосредној близини куће, у непосредној близини стварни план Илумината да покрене свет у Нови Светски Поредак - такође познат као Краљевина Антихриста. Као што ћемо вам показати, Џексон је издао карте, од којих три предсказао догађаја од 9 / 11, од којих три тачно предвиђају будуће догађаје тек пред нама, и два која су исправно предвидети последња два догађаја који Библија прориче ће се десити у току коначни породјајних болова које ће произвести Антихрист!

Како је Стив Џексон зна Илуминати плана тако прецизно игру? У ствари, он је знао План тако тачно добио изненадној посети из тајне службе, који је покушао своје најбоље искључити да га доле и спречити га од његовог објављивања. Као што ћете видети из прегледа извода из рачуна Џексон у РАИД, они су били веома заинтересовани за његове датотеке под називом, "Иллуминист ББС" [. Дозволите нам да слушамо Џексона на рачун рације хттп://ввв.сјгамес.цом/СС/ ]

"Ујутро 1. марта [1990] без упозорења, на снагу наоружаних агената тајне службе - у пратњи полиције Остин и најмање један цивил" стручњак "из телефона компаније - заузета канцеларије Стив Џексон игара и почео да тражи за рачунарску опрему. кући ... писац ГУРПС Сајберпанк, био је такође упала. велика количина опреме је заплењено, укључујући и четири рачунара, два ласерска штампача, неке лабаве хард дискова и доста Један одабране хардвера. компјутера је био један ради Илумината ББС. "

Компанија, "СЈ игре" узвратио на суду и коначно победио, али готово је под финансијски. Истрага нулира се на "превару" наводно починио ове компаније у вези хакер активности и чињеница да компаније промовисао хакер је билтен "Пхрацк". Међутим, то је тако слаб да се не прави здрав разум, у ствари, изјаве је тако мало смисла да је судија бацио случају излаз, додела СЈ Игре $ 50.000, плус $ 250.000 адвоката таксе. То је много новац пореских обвезника да плати за глупе, бесмислене случају!

Али, то не истакне чињеницу да је наша влада Иллуминист, тајна служба тада води председник Џорџ Буш (Ср) је забринут око нечега што, СЈ је до игре, и кувано до разлог да нападне своје канцеларије и конфисковати своје материјале. Мислимо, након што прегледате ове материјале, ви ћете веровати, као ја, да је прави разлог Тајне службе напале, СЈ игре био је да их затвори, тако да није могао да произведе игру "Илуминати - Нови Светски Поредак (ИНВО), за то открила превише плана који је још увек 11 година у будућности. ћете бити судија.


"Иллуминати - Нови светски поредак" - ИНВО ГАМЕ


хттп://ввв.сјгамес.цом/инво/

Бела Магија окултиста, Давид Ицке - хттп://ввв.давидицке.нет/симболисм/артицлес/дец2002/иллуминатицардс.јпг - је повукла највише релевантне картица ове игре од 100 картица игра садржи; Ицке изабрали ове карте јер су значајно говоре о Илумината за производњу ратова, панике, епидемије потребних за производњу Антихриста продавац. Ова игра је у почетку фазе у 1990 и коначно је објављена у 1995, поставши најбоље. Као што је Стив Џексон каже да на свом сајту: "У 1994, он је прерађен стари верни Илуминати да скочите на трговање-картицу воз брода. ИНВО (Илумината: Нови светски поредак) компаније највећи је постала хит још, а свој први милион долара. " У ствари, "ИНВО" освојио је 1995 Порекло награду за најбољу картицу игре.

Са ове датуме на уму, хајде сада да ових девет одговарајуће картице да би, да се разговара, демонстрирајући како у потпуности и темељито су прецизно рећи Илуминати - пророчки планирају да произведу Антихриста. Сада ћете видети неколико фактора:

+ Илуминати произвела план који тачно испуњава Библији пророштво

+ Последње две карте приказане су у исправном редоследу у низу у којој Давид Ицке их је представио."Корекција историја" - Исус предсказао без преседана обмана на крају доба. Исус је упозорио:

+ "Пазите да вас ко не превари." Мет 24:4 (КЈВ)

+ Многи лажни пророци ће устати, и треба да превари многе. "Мет 24:11 (КЈВ)

+ "Јер ће се појавити лажни христоси и лажни пророци, и треба да покаже знаке велике и чудеса, да, ако је могуће, они ће завести веома бирају. Толико" Мет 24:24 (КЈВ)

Iluminati - prorocanske karte Center_for_disease_control

у Илуминати схватили су да превари целу популацију људи ако су имали било какве наде за постизање својих ма прижељкивани Новог светског поретка добро. Схватили су јавним школама које су дипломиране студенте који читају превише добро, сувише широко, а саопштено превише. Ови студенти углавном не верује велику владу и државних органа. Јасно је да Илуминати морали да стекну контролу над јавном школском систему од темеља нагоре ако су имали наду увођења Једна Светска Влада која би служила Нев Аге масонске Христа.

Већ 1911, Илумината је почео куповину писање уџбеника предузећа, док их у власништву свих после Првог светског рата Када су добили контролу уџбеника, постепено су почели да "глупи доле" наставни план и препише историје. Данас, од јавних школа после Другог светског рата су студенти добили све ниже образовање, до сада је становништво углавном академски инфериорна, политички стада "схеепле", и верски незнању истине Исуса Христа.

Давид Ицке у одабиру је тачна ова картица и приказује га на првом месту. Преписивање историје је био први корак у остваривању новог светског поретка.

Iluminati - prorocanske karte Combined_disasters

најшокантнија од свих, посебно у светлу чињенице да је ова игра први хит специјалитет продавницама у 1995! Како у свету није знао да Стив Џексон куле близнакиње Светског трговинског центра је требало да буде нападнут? У ствари, ова картица тачно приказани Светски трговински центар напад у детаље. Ова картица приказује тачно неколико чињеница о 9 / 11 - на картицама је створио све већ давне 1995! На слици је прецизно описује:

* То је један торањ је требало да буде постигнут на првом месту; ову слику тачно осликава тренутке између прве куле штрајк и други.

* Картица прецизно описује да је место утицај извесној удаљености од врха куле близнакиње. Авион ударио у овој приближном површином од прве куле. Како у свету могао Стив Џексон знају ову чињеницу?

* Картица прецизно осликава Илуминати вођство показујући на зграду на крајње лево од картице Иллуминист пирамиде са све виде очи у средини.

* Натпис на врху правилно идентификује починиоце напада као "терористе"

Међутим, оно што се натпис на ову картицу значи? Она каже: "Терористи Нуке". Дакле, шта би то могло да значи, или евентуално? Куле близнакиње нису уништили терористичке нуклеарну бомбу, били они? У нашем чланку о експлозији на Балију, приметили смо научних података које је предложио хотел је скинуле микро нуклеарну бомбу од око 0,10 килотона [Прочитај НЕВС1715]:. Могу само да питам је микро-нуклеарни уређај који се користи у бази на куле близнакиње, као и? Та врста малих, али нуклеарне, експлозија би се рачун за изненадне начин армираног бетона и челичних граната једноставно измрвљен у прах као што је пала месеци. Та врста нуклеарних експлозија би такође објаснити огромне топлоте који је остао на "нулта тачка" за неколико после 9 / 11. Као што смо главу у планирано "терористички напади", а полазник паника, ми морамо да остане свестан да микро-Нуке уређај може бити прави кривац у неким од ових напада.

Iluminati - prorocanske karte PENTAGON

"Пентагон" - Када сам видео ову картицу, одмах после гледања слика кула близнакиња, моја крв замрзла! Осим ако није имао напредна знања о Илумината плана, не постоји начин на земљи да би били у стању да створи слика у 1995 који прецизно описују одвија догађаји од 9 / 11! Пентагон је приказан на ватру, а ми знамо да је авион полетео је наводно у део Пентагона и скоро спаљено тај део у потпуности. Међутим, остатак Пентагона неоштећен до тачке где је наставио несметано својих функција.

Није ово ситуација приказани овде? Ова картица показује силно гори ватра у центру дворишту Пентагон, али је остатак зграде изгледа неоштећено довољно, тако да активности би могле да наставе нормалан неометан!

Дакле, ове две картице буквално осликавају оба напада на 9 / 11: против куле близнакиње, а потом против Пентагона.

Ова врста прецизности 6 година пре напада је могуће само ако се зна да су Илуминати план веома темељно.Iluminati - prorocanske karte Population_reduction

"Становништво Контрола" - Иако је наслов на овој картици, каже, "Становништво Редуцтионл", сцена приказани јасно показује Близнакиње под нападом. Са куле близнакиње под нападом, а врхови им скривена од црни дим, у Њујорку Емпајер стејт билдинг је поново највиша зграда у граду лице! Даље, приметити да је дим је обликован у облику демона у. Ово је веома значајно из неколико разлога:

* У току снимања стварних пожара сипања даље из Куле близнакиње, неколико камера ухватили оно што се чинило да демона лице у диму. Иако већина људи дисконтовања ово лице као чисто случајно, два бивша Сатанисти ме је позвао у року од пар сати након што су пуштени те слике, да ми кажеш да они који се суочава управо изгледао као демони су видели током ритуала, када демона физички манифестује се у овом димензију. Цисцо ® даље Вилер је рекао да су неке од најмоћнијих демона у царство Сатане су били познати као освежавање демона, то је за ове демоне да су древни народи - укључујући и Јевреје - жртвовали своју децу да Молеку. Појава ових демона лица могу бити доказ онога што сам говорио - да је напад био жртва пожара Ритуално спроводи Илуминати.

Овај напад на куле близнакиње је такође савршена Сатански Жртва пожара, као што смо детаљније НЕВС1541. Многе слике обиловао о 9 / 11 која је показала демона лице у ватру високо на зграде Близнакиње. Ово није случајна појава.

* Чињеница да је ова картица показује демона лице у дим куле близнакиње у 1995 показује да су Илуминати планира да направи куле близнакиње освежавање жртва коју ће позвати пожара демони. Ова картица је предвидео, а демони се манифестују кроз огањ. Баш као што Вако и Оклахома Сити су били жртве пожара, тако да је напад на зграде Близнакиње.

* Ова картица приказује симболички везу измедју напада на куле близнакиње у Њујорку са глобалном плану Илуминати да утичу драматичне промене у популацији! Оно што је могуће везе могу бити тамо? Ова картица може да нам каже да је 9 / 11 напада на Светски трговински центар Близнакиње је отвор ударац у кампањи да се драстично смањи глобалне популације већ. Знамо да је 9 / 11 напада је отварање ударац започети коначне " породјајних болова "фази како би Антихрист да се појави на светској сцени, јер је корацима од дима, прашине и отпадака од Трећи светски рат картице. Сада, чини се да нам говори о томе да је напад на куле близнакиње је отвор салва у завршној фази смањења популације. Пошто је циљ да драматично смањи Становништво према четири милијарде људи, управо на нивоу предвидео у књизи Откривења, не би требало бити превише изненађени када би сазнали да пресуда предсказао је четврти печат су сада на хоризонту, и у свакодневном Вести . Који су то пресуде?

+ Мач - рат, Трећи светски рат
+ Глади - глад, јасно на видику
+ Смрти - буквално може да значи куга, куга [Повећани библијски коментар]
+ Звери пољске - Стронгс # 2226 - буквално значи "живо биће". Ово би могло да се односи на многе патогене који живе ускоро бити пуштен на земљи, као што је вирус сиде. Рев 6:8 (КЈВ)

Iluminati - prorocanske karte DEVFACE

Iluminati - prorocanske karte Center_for_disease_control


"Центар за контролу болести" - "Као своје акције, ЦДЦ да понуде помоћ на једну локацију Демолирана ... Ако ЦДЦ чини директан напад да се уништи место, он може користити биолошко оружје и добити, плус 15 на свој напад ". Зар не сматрају да је веома интересантно да ова игра предвиђа ЦДЦ креирање и покретање биолошки напад на "место"! У ранијем делу овог члана, ми смо послали веома важно питање о томе ко ће покренути против великих богиња напад на нас, ако се Ирак, Северна Кореја, Ал Каида, Сирију и друге отпадничке државе нису у могућности да покрену веапонизед напад великих богиња, што картица изгледа да одговори на ово питање: ЦДЦ ће покренути напад! Наравно, наше власти ће несумњиво оптуживати било Ираку или терористе за овај напад великих богиња!

Заиста, ако су направили софистицирани напад на наше градове са био-терора оружја, мислећи амерички држављанин би да схвате да само Руси или Американци поседују могућност наношења овог напада. Запамтите, када 11 од светски водећих научника у области ДНК и у борби против заразних болести које је започео пада мртав скоро тачно годину дана. [Прочитај НЕВС1592] У овом тренутку ЦДЦ је наводно бори са био-терористичког напада, ови врхунски научници више неће бити у стању да урадите ни од следећих радњи:

1. Користе своју стручност у борби против ове болести

2. Користите своју стручност да упозори свет да само САД и Русија је могућност наношења ове врсте био-терористички напад. Ниједан од ових научника моћи ће да дува у пиштаљку!

Iluminati - prorocanske karte EPIDEMIC

акције. Његова снага је је 14. Ово није Демолирана тренутни напад. Ако напад успе." Текст ове картице - "не Инстант напад" - изгледа да значи да ће се напад десити тихо, са људима разболите у различито време и после напада. Овај текст изгледа опасно близу Новог светског поретка план. Слушајте:

"Лен: и овај извештај је даље рекао да је експеримент сматра делимичан неуспех, јер су добили спор-делује вируса него брз једног Роберта. Су, наводно, у потрази за ствари деловање убица.: Осим тога брзо се вируси, Наравно, безвредан, јер су превише лако одбранити ". мислим веома брзо деловање вируса није било добро ... Цолд Спрингс Харбор угаси велика ствар о МММВ, то јест," максимално монструозне малигних вируса ... " [Др Леонард Хоровиц, "Вируси настајању: АИДС-а и ебола", стр 106]

Др Хоровиц јасно верује да план позива на споро делујући вирус који ће почети да убијају људе у различито време након почетне инфекције.

Ми вас подстичемо да прочитате НЕВС1752 за комплетно објашњење планираних коришћења заразних болести на драстично смањење светске популације и историјске чињенице да су вакцине већ коришћен да убије десетине милиона људи.

Iluminati - prorocanske karte Combined_disasters

"Комбиновани катастрофа" - опет, како је овај проналазач улога играње игара знају да, поред планираног напада на 9 / 11, и инфективних болести, Илуминати има безброј других планираних несрећа која, у комбинацији, они су тако ће панике народа у свету који ће омогућити да њихова слобода буде одузета и преко својих слободно изабраних влада да буде укинуто? Шта је Исус предвидети?

"Мушкарци срца да их не за страх." Лука 21:26 (КЈВ)

Које су врсте планираних катастрофа Илумината је планирана у комбинацији?

Ратови - Трећи светски рат ће бити састављена од три рата:

Блиски Исток са Ираком напада вероватно изазвати. Кина ће доћи у помоћ од стране Садама покретање ратова на неком другом месту?
Корејском полуострву, као Северна Кореја напади на југу са неконвенционалним оружјем и Кина заузима своје стране, изазива кубанске ракетне кризе тип
Кина улази у Тајван
Терористичке нападе у градовима
Без преседана земљотреса
Економски колапс
Натприродном сцене из хеавенлиес

Бил Купер сумира све ово у комбинацији претње се веома лепо и језгровито. Слушајте:

"Можете ли замислити шта ће се десити ако Лос Анђелес погодио је земљотрес са 9,0, Њујорк је уништен од стране терориста-засађено атомску бомбу, Трећи светски рат избије на Блиском истоку, банака и тржишта акција колапс, ванземаљци слећу на травњак Беле куће, храна нестаје са тржишта, неки људи нестају, Месија се представља у свету, а све у веома кратком временском периоду и? Можете ли да замислите структуру? свет моћи да, ће ако је потребно, направити неке или све од ових ствари се дешавају да би о новом светском поретку ". ["Ево бледог коња". Стр 177-8]

Iluminati - prorocanske karte Kill_for_peace

"Циљ: Убиј за мир" - Како је овај проналазач знали да повежете појаву Антихриста фразом, "Убиј за мир"? Тхе Брокен крст је симбол Антихриста [Прочитај НЕВС1710 за детаље], а од Вјештице ће пракси мир. Дакле, овај симбол значи да је појава антихриста има везе са наизглед парадоксалан циљ остваривање. Али, Бог прорекао то би се десило, он није?

"Кроз његова политика и он ће изазвати занатске да напредују у руци, он ће увеличати у себи своје срце, а мир ће уништити многе. И" Дан 8:25 (КЈВ)

Дакле, ове картице прецизно осликава ово пророчанство! Ова слика везе у симболику Вјештице својствена Брокен крст са успостављање "мира". Даље, имајте у виду да је хипи коначно добија свој сан збацивања оснивања! Полицајац у униформи је на рукама и коленима испред хипици, у поза означава он је претучен. Крајњи циљ Илумината у 1960 био је да плати и подстичу контра-културе покрет хипи, како би се променили ставови и вредности младих, тако драматично да се, једног дана, цела успостављање структура би бити срушен око. Хиппие Еби Хофман узвикнуо Рокфелери, који су га финансира, "Оснивање купује револуција!"

Сада, испуњење тог старог сна изгледа да скоро буде при руци. Насилно рушење старог светског поретка - симболише пао полицајац - је апсолутно неопходна пре Новог светског поретка може бити успостављена.

Ова картица је моћна изјава долази новог система, као што је застрашујуће.

Iluminati - prorocanske karte Tape_runs_out

"Раптуре" - Иако сам био изненађен на детаљ других картица, укључивање ове картице ме је шокирао узећа у великој мери. Тхе Раптуре је нешто што Борн Агаин хришћани су бол, а да не Илуминати, али, онда, сетио сам се чланка сам поставио скоро пре пет година, под називом, "Тхе Раптуре Цркве маја бити близу, а обе стране чекају се ". У овом чланку, направио сам следеће врло важне тачке:

+ Хришћани су силно радујемо узећа, на основу Откривење 3:10; Солуњанима 4:13-5:4; Коринћанима 15:13-58; и други

* Окултисти су такође радујемо Раптуре, пошто су упозорени од стране њихових Водећи духове који би такав догађај десити! Почев од 1987, "Водећи духова" од кључног лидери Новог светског поретка почео да информише ових људских лидера да започне припреме за својим верницима спектакуларан глобални догађај, који ће доћи тек после Нове доба Христа [Антихрист] ће његов наступ био. Оно што овај спектакуларан догађај да буде? Како ови 'Водећи духова', објаснио је, када се појави Христос, ту ће бити много људи широм света који никада могао да прихвати његове ставове и његово учење. Ови људи ће се показати као велика препрека на путу Новог доба Христа желео да се крећу народима света.

Дакле, "Мајстори Логоса" је одлучио, ове "Водећи духова", рекао је, да би изненада пуцкање те људе у неку другу димензију, убрзо после Христа настао. Ови непослушни људи ће бити преквалификовано у духу, тако да, када су поново унесете "Реинкарнација циклуса ', они ће бити у потпуности уверен да заслуге Новог светског поретка. Наравно, када се ови људи вратити на Земљу у реинкарниран органа, Нови светски поредак ће бити у пуном замаху за неколико стотина година, и сви ће знати онда како је диван систем Христос се!

Дана 18. августа 1991, био сам се ушуњао у велики семинар Бостону Дома Теозофија и чуо са мојим ушима врло логично објашњење зашто многи људи су тако ће бити изненада отели из ове димензије [Прочитај НЕВС1052].

Чињеница да је узеће картица описан у овом шпила карата за ову утакмицу, и аранжирао последња у редоследу по Бела Магија праксе, Давид Ицке, говори о чињеници да је, у 1995, Стив Џексон знао читав план Илумината . Они знају да, након Антихрист јавља, милиона људи широм света су десетине ће бити предузети у усхићење; Илуминати већ досадан лаж да ће објаснити овај догађај својим следбеницима.

ЗАКЉУЧАК

Ова улога игра под називом "Илуминати - Нови светски поредак", или "ИНВО" је Смокинг Гун доказ да су Илуминати планира да произведе Антихрист је био познат у одређеним круговима у 1995, када игра је достављен. Превише детаљи су представили ове картице преблизу стварни догађај бити случајна. Игра описује догађаје од 9 / 11 сасвим тачно и то осликава планираног догађаја био-терора који су пуњење наше свакодневне вести.

Ако сте икада сумњали да је глобална завера може или да постоји, можете да сумње не. Ова игра показује како постојање завере и њених главних детаља.

Одједном, добијем осећај непосредности вечног, зар не?

Да ли сте духовно спреман? Да ли је ваша породица? Да ли сте адекватно штите своје вољене? То је разлог за то министарство, како би прво да схвате опасност окренутом према себи, а затим вам помоћи да развијете стратегије да упозори и заштити своје вољене знања. Када сте у потпуности обучени, можете такође користити као средство за отворена врата за дискусију са несачуване особе. био сам у стању да га користите више пута, и да људи долазе да виде Исуса Христа као резултат. Ова тешка времена су такође време када можемо доћи до много душа за Исуса Христа, што вечно разлика.

Ако сте прихватили Исуса Христа као свог личног Спаситеља, али су веома млако у свом духовном хода са Њим, потребно је да га је одмах замоле за опроштај и за обнову одмах. Он ће вам опростити, и попуните ваше срце радошћу на Духа Светога. Затим, потребно је да почнете шетњу дневне молитве и личних Библија студије.

Ако никада нисте прихватили Исуса Христа као Спаситеља, али су дошли да оствари своје реалности и приближавање краја века, и желе да прихвате слободно дар вечног живота, можете да урадите сада, у приватности свог дома. Када га прихватите као свог Спаситеља, да духовно се наново родимо, и као и уверите се у небо као да сте већ били тамо. Затим, можете да будите уверени да је Краљевина антихриста неће додир духовно.

Уколико желите да постанете поново роди, окрените наше спасење страницу сада.

Надамо се да сте били благословени од стране овог министарства, који настоји да образује и упозори људе, тако да могу да виде долазе Нови светски поредак - Краљевина Антихриста - у дневним вестима.

На крају, волели бисмо да чујемо од вас.

Можете нас контактирати путем поште или е-поште.

Бог вас благословио.

хттп://ввв.цуттингедге.орг
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 18:31:10


Iluminati - prorocanske karte ICG_Internet_Worm-t

На дну ове играње гласи: Сви подаци ... то је изгубљена! "Изгубљени рачунару! Изаберите једну од својих ривала да трпи ваш гнев .. Играјте ову картицу у било коју групу тренутку. То захтева акцију ваш Илуминати, или (а) са укупном снагом од 3 или више. "
Можете ли замислити? Компјутерски вируси су планиране од стране Илумината, највероватније да агитују власнике рачунара који су прилично пале у љубави са Интернета да прихвате нове контроле владе. Већ, владе или су покренути нова правила за рад на Интернету, или су предложили таквих прописа. Пошто је Интернет је један од последњих заиста слободни медија глобалних комуникација леве стране, Влада је прилично заинтересован за стицање контроле. Шта бољи начин да се добије таква регулаторна контрола него да користите класични Дијалектика борба технику, "контролисани конфликт доводи Контролисане промена" такође. Овај процес се понекад назива "Направи Проблем / предлаже (Илуминати) решење".

Ако су Илуминати је покретачка снага иза рачунарске вирусе, колико вируси су пустити на јавни? Бићете изненађени:

ВЕСТИ Укратко: "вируси, црви: Шта је у имену?", По Мишел Делио, Виред Невс, септембар 4, 2003.

"Још од мозга, први компјутерски вирус, створен је 1986, антивирусни истраживач који открива новог црва или вируса је обично дата част да га именовања 65.000. Сада вируса касније, и бројања, оних неустрашивог истраживачи су ипак успео да долазе са новим моникера за злонамерни софтвер. "

Можете ли да верујем? , Илуминати изазвала је 65.000 компјутерски вирус од 1986! И ФБИ ухапсили само сиромашни, несрећни рачунар хакер, оптужујући га у томе што је мозак веома софистициране Собиг-Ф вируса! Сада, хајде да погледамо неке од креативних имена ових вируса:

"Ту су увек популарне застрашујући имена: бластер, Чернобил, Цоде Ред, Хибрис, пострадалник, Слаппер и Сламмер-медвед. Мање популаран ових дана су разиграни, весео имена: Лепа парк, Рођендан, Срећан понедељак, осмех, Нови Љубав и Теди .

"Ту су увек у моди-темптрессес - Деептхроат, Хукер, ФунЛове, Лове Леттер, НакедВифе, Рај - и оне који се чине да се односи на особу која је креирала црва: Узнемирујући, брат, кома, Факер, глитцх , СадХоунд, Слацкер, Мали ТхеТхинг и Јо Мама.

"И да ли постоје имена која изгледа да нема смисла уопште: Гокар, Клез, Нимда, Велиах, Иаха." [Ибид.]

Iluminati - prorocanske karte ICG_Enough_Is_Enough

На дну ове играње гласи: У било које време, на било ком месту, наши снајпери можете кап. Угодан дан.
Можете се само сетим исувише добро Белтваи снајперских напада у октобру, 2002, спровео снајпериста - или Снипер пад момци - да јасно су били под Илуминати контроле ума [Прочитај НЕВС1725 " Имамо захватила снајпер као патка на омчу "]. За 22-дневни период - октобар 2-24 - 2002, снајперисти терорисао народ у Белтваи области, убијање их баш као што каже ова картица: оне пале жртве "у сваком тренутку, на било ком месту"! За тих 22 дана, снајпера пуцао 13 пута, убивши 10 људи. Кроз овај Жао епизоду, непрестано је истакао разним сатански симболи образац снајперског деловања је стављање на терену. Дозволите нам да прегледате ове чланке.

* "Оригинални Мериленд Схоотингс показало да: 1) није географски случајних; 2) се дешавају на Сатански одмор посвећен уништењу старог поретка, 30 Снимање узорак облика Брокен крста Сатански." Визит карта "лево на месту једног У пуцњави ". нишану лево" Смрт Тарот карта на лицу места исписују се "Ја сам Бог" поруку. " [ НЕВС1710 ]

* "Пуцали # 11 послато Октобар 11 је на линији која формира Сатански пентаграм на терену." [ НЕВС1714 ]

* "Изненађујући - и неочекивано - окултног Симболизам открио Проучавање Белтваи снајпер Пуцање паттерн" [ НЕВС1718 ]

* "Упдате на Белтваи снајпер и окултно Пуцање паттерн" [ НЕВС1719 ]

* "Ново доба Холистички саветник тестере Брокен крста у стрељаштву шаблон само 2 дана након што су испаљени први пуцњи. Сатански каже ритуал је планирано" [ НЕВС1724 ]

* "Ми ухватила снајпер Свиђа ми се патка у омчу" - Анализа овог типичног Иллуминист контроле ума тригера [ НЕВС1725 ]

Сада се добро погледајте овај Снипер картице. Ова слика, узета у целини, вичу Илуминате контроле ума. Прво, обратите пажњу на лице снајпериста. Он је вриштање, као да у страху, а очи нису само буљаве, они одишу зло. Лице чини се распада, до тачке где се праве позадине линија која раздваја две црних троуглова служи као позадина на лице чини да прође иза лице. Ово је савршена слика да прате опис начина контроле ума роб активира се његов руковалац. Слушајте:

"Да бисте креирали обучени убица, олтара [контроле ума робови, обично назива" делте "] били су неосетљиви према болу и смрти ... Хипноза је коришћен .... Потенцијалне жртве су девалвирала Сатански ритуали су такође укључени у израду у делти бити. делти ће обучени у руке у руку борбу, и знају веома угрожених места да одмах убија људе ... Обука је обухватала велики део оружја је стручну обуку. " [" Илуминати формулу Креирање Индеструцтибле контроле Славе минд ", Вилер, стр 201-1]

У овом тренутку, ми смо рекли шта треба очекивати од обука Илумината убица. неосетљиви Он је, ставите преко бруталан сатански ритуали, учио прса у прса, и даје, сада се фокусира на "распада лице" велико стручног оружја за обуку. "Али, да ли је распад или" топљења " у овом приказу? Слушајте Вилер објашњава:

"Када програмер жели да користи ове Делта мења, он ће их позвати из" гении боца 'или где год је сигнал дубоко скривена у уму. Делта ће бити наредио да "топи. Када су истопио у ништа државе, онда програмер даје тачан писмо о свему Делта олтару је да се, баш онако како би програм рачунара корак по корак ". [Ибид.]

Овај опис на овој картици је жртва контроле ума као што се активира да буде убица. Обратите пажњу на богати брокат и образац иза лица, овај тип образац говори о богатим "таписерија" детаљних информација руковалац ставља на уму је убица, дајући му све детаље свог много више личности. Такође, обратите пажњу на 12 троуглова боје, груписани у парове боје окренути један према другом. Боја кодирање је изузетно важно да руковатељ како је психички "програми" убица.

Још једном, ми смо шокирани, не само да види Снипер'с карту у овом Илуминати Новог светског поретка картица палуби, али да ли је творац ове игре исправно разуме да Иллуминист снајперске ће бити под контролом ума је шокантна, заиста. Сада сте такође треба да зна ко стоји иза најновијих снајперских пуцњавом у Западној Вирџинији!

Iluminati - prorocanske karte ICG_Suicide_Squad

се користити у било које време осим током дужег напада ... 2 1. Мета; је уништена. Самоубиство Екипа опстаје и може се користити . -5 Циљна и самоубиство одреда су оба уништена;. 6 Самоубиство вода не и уништена мета преживи.
Израел - и само Израел - је окренута за 20 терористичких напада дуге, чврсте година. У НЕВС1429 смо известили да је руска КГБ-а под контролом Арафата док је америчка ЦИА под контролом Израела Илумината. Дакле, под контролом обе стране, које морају да ураде у Дијалектика Борба ситуацију. Свако самоубиство убија палестинске починиоца и невиних израелских цивила, неки од њих мале бебе. Свако самоубиство роилс земљи и свету и делује као Јацкхаммер против цемента стазу - стално, на "стазу" од старог поретка је разбијен тако да је нови налог може се покренути. До данас, Арафат је спроводи терористичке нападе на израелске мете за 33 година, његова бомбаши самоубице су били запањујући за 22 година, је управо завршио 33-месец дана интифаде против Израела. Сви ови бројеви Иллуминист светих бројева. Све ове бројке указују да Илуминати пореклу ове кампање терора, Арафат није ни било које друге палестинске терористичке вође.

Имајте на уму да вода Самоубиство се не очекује да преживи већину времена - Кораци 2-5.

Током протеклих 20 година, ја сам видео такве невероватне повреде пријавио, као што је глава девојчице ваљање од бомбардовани Сбарро пицерија и срце лежи на тротоару и даље тукли! Ово је слика духовног трули плод "Дијалектика борба процес", а ипак сваки гнев је састао са истим уморна мантру.

* Вашингтон моли Израел да "покажу уздржаност"
* Израелски премијер или један од његових функционера најављује да су "неће дозволити да се мировни процес Дераилед".
* Арафата "осуђује" Тхе самоубилачке нападе, рекавши да раде против "најбољем интересу" палестинског народа.

Ипак, ништа се не мења као сат откуцава према следећем самоубилачки бомбашки напад. Крајњи крају овог Дијалектика борба је свеопшти Трећи светски рат који ће испунити Арафатову визију. А, Стив Џексон је знао све о овом делу плана када је створио ИНВО!

Iluminati - prorocanske karte ICG_Nuclear_Accident

На дну ове играње гласи: катастрофа! "Ово је тренутни напад да уништи било које место ... Његова снага је 14 против Велике место, 18 против било које друго место ... Нуклеарна електрана Компаније губе акције знак када се ова картица се игра на сваком месту. "
Свет је већ имао две нуклеарне електране несреће, ми нисмо? У Чернобиљу и на острву Три Миље. Дозволите нам да ревизију сумњивих времена и поводом несреће на Острву Три Миље.

"ФЕМА (сада раде под унутрашњу безбедност) има овлашћење да .... како масовном евакуацијом становника у ободу нуклеарних електрана ... То је занимљива коинциденција да су на острву Три Миље Инцидент се догодио само дан након што је постао ФЕМА оперативне ФЕМА. стигао на сцени нуклеарне енергије несреће и негује атмосферу панике, и лобирао за масовна евакуација да би дао ФЕМА власт над свим другим савезним, државним и локалним владиним телима ... Постоје докази да су. .. острву Три Миље је чин саботаже ". [" невидљиву руку ", А. Ралф Епперсон, стр 411]

У том тренутку, имам питање: у то време Стив Џексон је стварању овог Илуминати Цард Гаме, нуклеарне електране несрећа на обе Чернобилу и на острву Три Миље десило, зато јер су Џексон "нуклеарног акцидента" у овом игра са картама , да ли то значи да имамо планиране нуклеарне несреће - или "терористичког напада" - још увек у нашу будућност?

Iluminati - prorocanske karte ICG_Subliminals

На дну ове играње гласи: "Њихова тајна мењају стање свести поруке су сакривени свуда Сублиминалс. Броја медија групе које контрола се додаје на Повер и глобална сила на".
Сублиминалс у све могућности масовних медија - телевизију, филмове, штампани рекламни - толико ефикасан да је јавност више пута је условио да верују да сублиминалс или не постоје или су неефикасна и више не користе. Међутим, у семинар један " Америка руководство Новог светског поретка ", ми смо показали да сублиминалс постоје и веома су ефикасни. Ми показати неколико примера сублиминалс обојена у штампаном оглашавање, тако да можете видети за себе!

Заиста, када знате шта да тражите, ви никада нећете погледати штампане рекламе на исти начин поново!

[You must be registered and logged in to see this link.]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 18:46:22Iluminati - prorocanske karte ICG_Gun_Control

На дну ове играње гласи: "Повећање моћ свих насилних Владе група по 3 1. Повећање моћ свих криминалних група које".
Стив Џексон је тихо комуницира веома важан фактор. Контрола оружја је већ историјски направио је много лакше за владу да постане насилан на начин на који се понаша према својим грађанима, у ствари, прва акција новог диктатура потребно је да преузме све оружје од народа. Лењин и Хитлер и запленила оружје појединца под истим погрешне претпоставке да су они што су се грађани "више безбедно", реалност је да су направили њихови грађани више осетљиви на тешке диктатуре. Нев аге аутор, Бил Купер, има неке врло важне ствари да кажем по овом питању:

"Влада подстиче производњу и увоз војног оружја за криминалце за коришћење у. Намера је да се подстакне осећај несигурности који би водио амерички народ да се разоружа добровољно се доношењем закона против пацијената ватреног оружја. Дрогира и хипноза на ментално процес који се зове Ориона, ЦИА усађене жеље у те људе да отварају ватру на школским двориштима и на тај начин распалити лоби антигун ... Средња класа је моли владу да одбаци 2. амандман који. аутора Напомена: Ја сам нашао Ови догађаји су, заиста, догодило широм земље -. У сваком случају да сам истраживао инцидент на жене школи у Канади, шопинг центар инцидента у Канади, Стоктон, Калифорнија, масакр и убиство рабин Меир Кахане - стрелци су били свих ек-душевних болесника, или су тренутне душевних болесника који су били сви на ЛЕКОВА Прозац! Овај лек, када се узима у одређеним дозама, повећава ниво серотонина у болесника, изазива екстремно Пост насиља. пар који са -хипнотичких сугестија или контроле путем електронског мозга имплантата, или у микроталасној или ЕЛФ упада, и добићете масовна убиства, која се завршава у сваком случају са самоубиством поциниоца "." [Иза бледог коња ", стр 225; Акценат је на оригиналном]

Iluminati - prorocanske karte ICG_Post_Office

На дну ове играње гласи: "Наравно да читају е-маил .... У току своје стране, можете да нацртате било које две карте групе насумично из руку ривала"

Када је наш народ био мучан преко страшна бујица Поште пуцњаве, ко би помислио да су Илуминати су их потицали како би се даље дестабилизују наше културе тако да би на новом светском поретку? Сви ови догађаји су забрињавајуће кумулативни ефекат далеко превазилази своје појединачне снаге. Они чине многи људи осећају лоше о својим животима и о нашој цивилизацији, јер ови људи питање: "Шта није у реду са нашим друштвом које убилачке рампагес такви дешавају" појавити? Када се довољно ових потресан догађаја, Илуминати ће имати довољно људи испитивања наших Тренутни друштво које ће прихватити долази Суперман (Антихрист), као он предлаже потпуно ново друштво, засновано на потпуно нове вредности.

Ови пуцњаве, као и школе пуцњаве, у великој мери узбуркао против пиштољ лоби. Један такав лоби је објавио извештај у којем је испитао пуцњава из 1963-2001 и открио да је оружје у великој већини случајева су купљене легално. ["Где они добијају оружје 2001? Анализа ватреног оружја Користи се у високог профила пуцњаве, 1963 у" Насиље политика центар]

Неизбежно имплицира да је пиштољ закони треба да се мења, тако да су масовна убиства не могу бити почињена. Од августа 1986, до августа 1989, "не би било 355 напада пријављено (без сумње многи отишли непријављених), од стране радника на супервизора и 183 од газда на раднике ових. Мало ће икада постати јавно знање." ["Масовна убиства и број чистке", хттп://ввв.фдунган.цом/успс2.хтм ]

Сам могао да нађем ниједан извештај који је дао укупно Поште убиства рампагес, или укупан број радника и надзорника убијен.

Iluminati - prorocanske karte ICG_MassMurder

На дну ове играње гласи: "шокантну вест одвраћа све медије, а време које је преболи, јавност је заборавио све у вези ... Шта је то било питање, у сваком случају"?

Обратите пажњу на наслов овог "светског Илуминатор" новинама: "Твеезер убиства порасти на 23". Слику у доњем десном је бака фигура цоили гледа лице од округлог огледала она држи. Поднаслов гласи: "Траже добитник Нобелове награде за испитивање". У протекле две деценије, Америка је опстао толико је много случајева вишеструко убиство, то је страшно обесхрабрујуће, у најмању руку. Хајде да погледамо само неке од случајева масовног убиства које смо претрпели тек недавно: [Све приче узете из Тхе Васхингтон Пост]

* "Испалио радник убија 6 у Илл Ауто Схоп: Чикаго човек умре у полицији пенала", 8/28/03, нападач убио је полиција.

* "Мисисипи револвераш Да Љут Историја: Пет сарадницима умру", 10. јула 2003. Наоружани нападачи почини самоубиство.

* "Пет убијено, осам рањено Мисс Фабрика: револвераш Циљеви сарадницима Пред самоубиство", 9. јула, 2003.

* "Принц Вилијам отац фатално убива три сина и себе", 25. април 2003.

* "Три мртвих после РИ Стрељаштво дивљање у Провиденс папиру", 9. јуна 2002.

* "Мртво 2, 6 рањено у пуца у Индијани Фабрика: Непознати нападач убио је себе", 7. децембра, 2001.

* "Човек Сакраменто тражити у 4 убиства: Тешко наоружани бивши Безбедносна служба се верује да је бивши Метак сарадницима", 12/10/01

* "Софтвер Тест оптужених у убиству 7 у канцеларији Бостону: МцДермотт је узимање лекова за менталне болести", 2/16/01

* "Револвераш убија пет људи у Тампи, 12/31/99

Сам могао ићи на и на и на, али поенту. У последње 2-3 деценије, Америка је била преплављена у масовним убиствима, али сада, Илумината знате га је планирано, како би се ослаби стари поредак, тако да би могао да донесе Новог светског поретка.

Iluminati - prorocanske karte ICG_Secular_Humanists

На дну ове играње гласи: "Док ви контролишете ове групе, равне или Конзервативне групе ће бити тако растројен да су напади чине против своје других група це свако бити на -3 власт."
Наравно, секуларни хуманизам је у великој мери улогу у свим западног друштва тренутно одбацује Исуса Христа, Библије, и јудео-хришћанске вредности. сада најозбиљнији утицај је на пољу јавног образовања. По ЦФ Потер и Томас Дјуи водио пут у периоду од светског рата И и ИИ да се у потпуности поново написати наставне планове и програме - постепено се на први поглед - тако да све Библијски вредности су збачени. На семинару Један, "Америка руководство Новог светског поретка", ми показати како се то суптилно напада на наш систем вредности је извршена. Резултат је да сада, родитељи морају да добију хришћанске своју децу из јавних школа, јер они су условљени да постану добри грађани глобалног система Антихриста!

Слушајте Кристијан едукатор, Семјуел Блументал, објасни:

"Тако је било Деви који су почели да модни нову религију материјалиста у којој је човечанство поштован уместо Бога и. Ово је у основи религија секуларног хуманизма, то је оно што је постало званична религија у Сједињеним Државама, јер то је једини религије дозвољене у јавним школама и потпуно подржан од стране владиних средстава. " ["НСЗ: тројанског коња у америчком образовању", Семјуел Блументхал, стр 55]

Др Блументхал затим наставља:

"Али, подривање јудео-хришћанска традиција је увелико у току када је, 1933, Џон Дјуи и 33 других либералних хуманиста сачинили и потписали документ да су ванредни познат као хуманистичка и манифест. То одражава све утицаја науке, еволуције, нови психологије који су преобликовање амерички образовни свету. Он је позвао на напуштање традиционалне религије и заменити га са новим секуларне религије боље да се прилагоди новим морални релативизам у човеку-центриран, безбозни. " [Исто,. Стр 226]

Као што хришћанске цркве пала под чаролија ове хуманистички манифеста, Маинлине деноминације почела да се удаљи од основама хришћанске вере, док смо дошли до тачке где је данас отпадништво цркве је толико дубок, широк и висок да је Антихрист може Сада се јављају [2 Солуњанима 2:3].

Баш као што су Илуминати планирано, секуларни хуманизам утрла пут. Али, погледајте пажљиво на слику Стив Џексон нацртао. Као што ви гледате иза два младића, видећете сенку кловн луда, или је то ђаво? Ви бити судија. Или симбол ће бити најприкладнији за цео народ, који су одбацили Јединог Истинитог Бога, како би се загрљају лажног бога.

Iluminati - prorocanske karte ICG_State_Lotteries

На дну ове играње гласи: "То је порез на глупост и новац ролни унутра .."
У овом тренутку, морате да протестују! Државне Лутрије су резултат Илумината планира да тако подривају друштво које ће пасти? То је управо тачно. Погледајте неке од зла Државне лутрије:

* То омета нормалан ток новца у економији, цртеж огромне суме новца од куповине робе и услуга и концентрацијом да новац у рукама државе влада, чија потрошња је увек додатно отежава привреде. Економски, увек је далеко боље да новац у рукама многих потрошача, чија је потрошња на дну привреде ће стимулисати економију много боље него у горњем делу владине потрошње.

* Државне лутрије охрабрује људе који најмање могу приуштити да се коцкате са својим новцем. Још једном, новац се вади из нормалног канала потрошњу. Слушајте:

"... Оних који живе у најсиромашније области државне (Њујорк) је провео осам пута више од својих прихода на лутрију карте него што оних који живе у најбогатије делове." ("Лутрија у Сједињеним Државама: Кратак преглед ", по Роналд А. Рено грађана линк, фокус на породици).

Даље, многи трговци су открили да су људи троше новац на лутрију карте него за храну и опште робе! Многа деца иду гладна ноцу, јер Родитељ (и) су провели превише новца на лутрији карте. Дакле, држава Лутрије Хурт продају на мало, дуго гледа као кичма наше привреде.

* Државне лутрије подстиче се брзо обогатимо "менталитета, охрабрујући људе да покушава да се богате, уместо да постепено повећава своје лично богатство кроз напоран рад и одличне потрошње навике. Већина људи не схватају да је америчка индустријска револуција догодила у врло великој мери, јер је појединац радник имао "протестантске радне етике", схватање да човек уопште не ради свој посао само за свог послодавца, али је "као Господу" широко распрострањена. Ово је радну етику, тако да чак и људи који нису сачуване усвојила вредности ове радне етике. Тако, послодавци би могли да рачунају на раднике који су били искрени и да ће му дати добар, солидан дана "посао за дневницу.

радна етика је укорењен у хришћанству - не католичанства - нити у било којој другој религији. Ово Ова стварност је један од великих разлога "Амерички експеримент" се показао као практично немогуће да се умножавају у другим земљама света, али , Америка губи ову радну етику и наша економска пропаст је сигурна. Државне Лутрије обесхрабрити људе да раде напорно, раде дуго, и даје добар дан рада за дневницу.

* Држава Лутрије имају изродила нови облик менталне болести зависности. Слушајте:

"Лутрија у Сједињеним Државама: Кратак преглед", по Роналд А. Рено грађана линк, фокус на породицу.

"Многи у вези игара на срећу, као релативно бенигни облик коцкање). Међутим, 43% од саговорника на 1-800-ГАМБЛЕР националну линију (управља од стране Савета на компулзивни Коцкање Њу Џерси означене са коцкање лутрија ... Многи лутрије агресивно проблема тржишта за сиромашне ... промотивним 'гура' (су) циљане што је раније могуће у месецу (када старања, плате и исплате социјалног осигурања су распршени) ... висок проценат малолетној адолесцената игра на лутрији. "(Исто)

Ако желите да подрије стари поредак тако да се може заменити са Новог светског поретка, Државна лутрија је добар алат за рушење имају на располагању!

[You must be registered and logged in to see this link.]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 18:50:35Iluminati - prorocanske karte ICG_Dittoheads

У доњем делу "Диттохеад" играње гласи: "Ова група може да се контролише личности ... Ова картица је увек исти као и трасама своје личности, уз" Фанатиц "у. Ако личност већ фанатик, Фанатизам тхе Диттохеадс сматра се иста траса за све сврхе. "
Многи људи ће заиста бити шокирани да чујемо да је Раш Лимбо Диттохеад картица је део овог Илумината шпила, а за добар разлог: Раш Лимбо је веома софистициран део Новог светског поретка план за збацивање старог светског поретка! У НЕВС1030 ", Раш Лимбо програма Цоммуницатор Учитељу! Мега Диттос на" објаснио сам мој лични путовање кроз "Русх земља", од почетка 1990-их на време у 1996, када сам потпуно разумео стварност. У почетку, био сам заиста заузима своју личност, своје схватање проблема са којима се Америка, његова привидна конзервативизам, и његов освежавајући хумор. Ја стварно осећао као да је говорио мој језик, дајући вербалног изражавања у моје политичке осећања.

Раш Лимбо постало Месијанско типа вођа америчких конзервативаца. Невероватно је да један човек могао толико стапају тако велика група у једну смислену снагу. Раш је њихов лидер, и он је постао њихов икону. Никада нисам имао, никада, чуо неко тако бриљантно, и тако доследно, артикулишу питања у којој сам увек имала осећао толико снажно. Раш је наизглед заговорник хришћанске узрока.

Али, шта то "Диттохеад" Цард кажу о "личности", који контролише "фанатици" под његовом Спелл? Поново слушајте:

* "Ова група може да се контролише" - као да слушате људе позива, можете да схватају да су под контролом Личност Раш Лимбо. У маском учења да мисле за себе, велика легије Лимбо слушалаца су несвесно постали "под контролом личност". Уосталом, то је право значење "Диттохеад" - они то у сагласности са Раш да они само мисле да они мисле за себе.

* "Ова картица је увек исти трасама као личност" - људи позивајући се на емисију дефинитивно показују јаке доказе да су њихова гледишта у потпуности усклађен са ставовима Раш Лимбо! Многи позиви и изрази ово поравнање говорећи нешто као, "Ја се слажем са тобом 98% времена." Сада, то је поравнање!

Позивам вас да прочитате НЕВС1030 као што сам у потпуности објаснити разлоге сам постао убеђен да је Раш Лимбо није био истински Борн Агаин хришћанске и није ни прави конзервативац. Овај цео процес је трајао све до средине-1996 да се заврши. За већи део од 6 година, ја сам био шеф Дитто. Али, Бог је постепено мења мој ум као сто је отворио духовне очи.

Не варајте се по Раш Лимбо. Он је веома паметан део плана Илумината, као што је ова картица показује. Верујем да му је циљ био да се то са ентузијазмом зграбите руководство америчке конзервативци да би могао да добије НАФТА прошао, пре свега, а онда би могао да делује као муња штап да се безопасно пражњења Конзервативне гнев због либерална политика буде усвојен да нас пресели у Новог светског поретка. Су Илуминати су знали да су били прави конзервативци ће постати врло љути када су видели неке од страшне акције које либерални и конзервативни "лидери су били" ће морати да спроведе ако глобалистичке дневном реду били су икада ићи напред. Conservative anger is a mighty force, and can destroy a movement -- a Plan -- if it hits its target squarely.

Therefore, Rush Limbaugh is to ensure that Conservative anger would be harmlessly discharged through him, as the national lightning rod! Limbaugh brilliantly examines the problems facing America and he describes these problems in a manner which seems Christian. However, he fails totally in espousing the solution. Limbaugh's solution is to elect more Conservatives, preferably the Republican Conservatives he favors. And, right now, that favorite Republican is President George W. Bush, the old unrepentant Skull & Bones Illuminist [Read NEWS1314 for details on Skull & Bones] and that Bohemian Grove participant.


However, another key spiritual issue with Rush Limbaugh is his unrelenting attack on any hint of a "Conspiracy". And, that takes us to the "Gordo Remora" card of this Illuminist deck.
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 18:56:11ПЛАНИРАНИ догађаји који поставили сцену


Време за контролу и временске ратовање

Iluminati - prorocanske karte ICG_Weather

У доњем делу картице, "Међународна Време" каже: "Сва места да контролишете, добијате +6 да брани против било катастрофа ... али било катастрофа када посетите на ривала, осим у простору, има +4 Снага ".

У доњем делу картице, "Време Сателит" гласи: "Реални Веатхер сателити не само извештају време, они га мењају .... Можете повећати за 10, односно пад од 4, за напајање било ког урагана, Киша Торнадо или повећати. Можда за 4, односно пад од 2, за напајање било ког другог напада уништити ... "

Информације које пишемо на свакој од ове две картице нам даје запањујуће податке, па да нас испитује шта смо управо научили!

1. Уписивања-а на "Међународном Време" картица нам говори неколико критично важна фактора:

А. "Сва места можете да контролишете" нам говори да Илуминати може да контролише време у "места" на Земљи

Б. "Да се бране против било које Катастрофа" нам говори да време заиста постоји рат, и потреба да се брани против!

ц. "Катастрофа посетите на ривала" нам говори да су у стању нације сејући природних катастрофа од сваке друге, међутим, сетити да је то широм света Илумината, који је на крају у контроли свих догађаја, бар до Антихриста настаје.

д. ", осим у простору" нам говори да бар неки временски рат оружја транзит простор.

. 2 пишемо на "Време Сателит" Цард нам говори неколико других критично важна фактора:

А. "Реална временске сателити не само извештај о времену, мењају је" нам говори да се сателити или користи за слање сигнала за контролу времена на одређеној локацији, или да су сигнали пролазе кроз сателита. Ово је у складу са нашим разумевањем време за контролу и ратовање.

б. "Можете повећати за 10, односно пад од 4, за напајање било ког урагана, Киша ... или торнадо" нам говори да и торнада урагана може да се креира и манипулише ово. Поново је у складу са нашим разумевањем.

ц. "за напајање било ког другог напада да уништи ..." нам говори да је катастрофа као што су торнада и урагани се стварају огромне природне, усмерава и манипулише у циљу да уништи одређене циљне

Ове посебне картице испоручују тешке открића, али они нам кажу ништа што тренду није сада настава за пет година. Креирали смо имамо део под називом " Време Цонтро л "која садржи наш главни чланке са детаљима како је време контролише данас, и како су претње природних катастрофа се користи као оружје је толико застрашујуће да су Уједињене нације, чак донела међународног права" забрањују "нације од употребе таквог оружја једни против других. Међутим, споразум не забрањује вођа нације користе ову технологију против својих грађана! Запамтите ове чињенице, као ураган Изабел носи доле на нас.

Дозволите нам да брзо прегледате неке чињенице у случају да нисте прочитали ове чланке у нашој Веатхер цонтрол секцији. Не само да урагани и тајфуни бити креиран, могу се распушта и они могу бити управљана! Нема разлога да ураган би требало да икада више разарају земљу било.

Размотрите овај новински чланак објављен не тако пре много година.

ВЕСТИ Укратко: "Малезија да се бори са Циклони Јабука", од маја Чен Ји, Особље репортер Валл Стреет Јоурнал, Валл Стреет Јоурнал, четвртак, 13. новембра 1997, страна А19.

"Кула Лумпур - Малезија рат против смога ускоро добити нови обрт циклона. Влада жели да створи вештачки циклона то трљати далеко измаглица која је ударио Малезија, јер у јулу. 'Ми ћемо користити посебну технологију за креирање вештачке чисте 'ваздух, рекао је Датук Закон Хиенг Сацхе, министар за науку, технологију и животну средину -. План позива на коришћење нових руских технологија за стварање циклона - гиганта киша такође познат као тајфуни и урагани проузроковати кише , прање дим из ваздуха плана. кабинет у Малезији и министар финансија дају сагласност на, Датук закон рекао. малезијска компанија, БиоЦуре. СДН Бхд, потписаће меморандум о разумевању са ускоро у државном власништву руске партије производе циклона одбио. "Датук закону, да открије од величине циклона ће бити генерисан, или механизам. "Детаљи немам", рекао је он. Он је рекао, међутим, да циклон генерисана бити "прилично јак". Датук Закон, такође, није желео да открије цену стварања циклона. "

Овај чланак је написан од стране престижне Валл Стреет Јоурнал ", а извештаји - веома извештава питање - да је Малезија наручивање циклон баш као што неко можда би неки травњак намештај из каталога! Такође смо сазнали да Руси имају способност стварања такве огромне олује за накнаду. Такође неизречено, али је закључио, да је ова циклона може управљати или контролишу, тако да ће доћи близу довољно Малезији да рашчисти измаглица која је бедевилинг тог народа, али не тако близу да би то изазвало било какву штету. Даље, народи близу Малезија се не котирају као забринути да је ово најмоћнија олуја може случајно ударио своју обале.

Један за сечење ивица претплатник, Американац који живи у Москви - позвао наше канцеларије за разговор о времену за контролу и ратовање. Он је рекао да, ако је он поменуо временске контроле Американац, он би погледао као да је имао три главе, међутим, просечна руски прихвата временске контроле као нормалан фактор живота. Скоро свакодневно, неки руски "Време модификација" је рекламирање своје услуге, и такве фирме су сада јавна Американци! Међутим, до сада заостају иза наше размишљање и наше схватање да смо још увек погрешно закључити ових многе и страшне катастрофе да буду "актима Бог ".

За детаље, прочитајте НЕВС1694 .

Iluminati - prorocanske karte ICG_Hurricane

Али, за оне који желе да створе такву серију разорних догађаја током времена које ће људи прихватити радикалне промене за Нови Светски Поредак [Прочитај НЕВС1855 за детаље], моћан киша може да буде врло ефикасан. Ураган производи довољно разарања да ремети нормалан живот у заједници. То може да натера људе из њихових домова, остављајући их полицији и / или војну контролу, нарочито ако Борилачке Закон наметнути;. На крају, људи који су претрпели тешке губитке зависе ФЕМА, ако код куће своје воље осигурање не покрива све губитак на тај начин, људи су довели до поверења веома вука да ће једног дана да их једу!

Коначно, једног дана - после неколико страшних природних катастрофа су погодиле ову земљу и широм света - духовно "Супермена" ће се појавити на светској сцени, и да ће објавити да је разлог Америка је био толико патње много је да је наш индустријска цивилизација намеће наглашава на "Мајка Гаја" ("Мајка Земља") који су недопустиви за богињи, дакле, мајка Гаја је коначно почео да се начини у својим рукама наметањем ове катастрофе. Затим, Антихрист ће наложити да "Ре-Вајлдинг" бити спроведено широм света [Прочитај НЕВС1368 ], драконских план у коме земље у свету ће већина бити издвојено, забрани човечанству од обављања било ког "људску активност". Сви људи ће бити скрајнуте у веома строго контролисан површинама. САД карта у НЕВС1368 прича, тако да предлажемо вам да га пажљиво проучавање. Имајте на уму да практично цела Источна обала је одређен или "Основни резерве - мало или нимало људска Користите" или тампон зоне - Високо регулисан "урагана. Ова област је управо подручјима погођеним Атлантика!

Iluminati - prorocanske karte ICG_Earthquake_Projector

У доњем делу ове картице гласи: "Овај уређај може да делује једном по потезу 2. То може да повећа за напајање било ког напада или уништити месту, или било какве катастрофе, по."
Још једном, могућности описане у овој картици су у складу са оним што смо наставу на време за контролу и ратовање. Употреба ХААРП или скаларни таласи, било где на Земљи може бити покренута до тремора, и врло "природан" изглед земљотрес ће резултат. земљотрес феномен може бити најстрашније од свих природних катастрофа, јер људи не могу да живе без солидну основу темеља. читав град структуре су засноване на зградама има поуздан. Према томе, јер нови светски поредак план предвиђа елиминацију градовима, можемо очекивати да земљотреси би се жељени оружје избора. САД земљотреса може да доведе велико евакуацију градова.

Научници могу да креирају земљотреса тако што ћете променити ", састава или структуре Земље". Ова технологија је "Тесла је технологија" први усавршио Руси! Таква способност значи да научници издалека, вуче одређене полуге, могу да креирају земљотреса где год желе, а вероватно, интензитета желе. То је једна ствар за људе да живе у таквим областима као што су склони земљотресу Калифорнији, мислећи да ће само "узети своје шансе" од земљотреса убија их. Али, то је друга ствар, заиста, за људе који живе у овим земљотреса подручја подложна да схвате да су је пушком обима ловац! Али! Наравно, "пушка" бити усмерене на њима није традиционална пушку, оружје Време Контрола која може да произведе земљотрес где год и кад год они изаберу, без обзира на интензитет они одаберу.

Данас, супер вулкана Јелоустон изгледа да је спремна да букне. Осећамо се највероватније, као што смо објаснили у НЕВС1852 да Јелоустон можда стално изградњу као резултат од 27 година чврстог Русима "Пингинг" наше Пацифички северо са својим "Детлић" скаларни таласи! Али, када је тај вулкан удараца, он ће изгледати као што се то десило, иако "природно".

Пошто многи земљотреси су створили јаке и наглим Магма тече кроз геолошка "водовода" испод земље, могуће је да планира 9,0 земљотрес против Лос Анђелес ("Гле, коњ блед", Вилијам Купер), може доћи због Јелоустоун је изненада послао огромне количине магме против грешака дубоко испод тог града.
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 19:00:30Iluminati - prorocanske karte ICG_Law_Order

На дну је "хитну заштиту" Цард гласи: "Ова картица се могу репродуковати у било ком тренутку, и рачуна као акцију за групу утиче ... Снага за једну групу Владе је повећана до +6 на. Линк ову картицу одабрани Влада групе. "

Још једном, видимо да је ова картица одмах повећава државне контроле и моћи агенције. Како слика јасно показује, ова ванредна овлашћења су замишљена да буде наметнута од стране владе. Обратите пажњу на нижем војника на овој слици је грубо руковање тамнопути мањине особа, међутим, не варајте се, као коме је ванредна овлашћења је уперена против, за највећи "мањинска група" Илумината страхова је фундаментална, Рођен Опет хришћанске.

Илумината план предвиђа намерно подстицање ужасне несрећа, изазвана ратовима, природним катастрофама и урбана безакоње, као средство да се поврати ред су пореметиле, наши лидери ће објавити они морају да наметну Борилачке закона, суспендује Устав, наша слобода и наше слободе. Они ће вам објаснити да су се "привремено" одузму те слободе пре него што они могу вратити "Ред и закон". И то нас доводи до следећег картицу, на слици горе:

У доњем делу "Закон и ред" картица гласи: снага свих конзервативне групе које +2. Повећати "моћ свих равно група по 2. Повећајте Повећање моћ свих равно конзервативне групе које +3. Тхе Ова картица замењује било Жути Новог светског поретка картица у игри. "

На први поглед, био сам збуњен чињеницом да ова картица је требало да пружи додатна овлашћења на конзервативне групе, јер су они један од првих група на циљне листе. Међутим, сетио сам се како је Хитлер редефинисана "конзервативни" Када је дошао на власт. Његова Браун Мајица разбојници и друге присталице су изненада нови "конзервативци", док је група патриота који је био познат као конзервативци су изненада девалвирала и на мети било застрашивања или уништења. То је реалност данас, за Нови Светски Поредак Буша / Клинтона / Буша је нацизам оживео [Прочитај НЕВС1004 ].

Обратите пажњу на упозорење САД у последњој реченици: "Ова картица замењује било Жути Новог светског поретка картица у игри."

"Закон и ред", када је у игри, ће заменити све друге стратегије за изрицање глобал диктатуре јер ће бити "гвозденом песницом" који ће премлатити опозиција до смрти тако да нови светски поредак може се покренути. Све друге стратегије су дизајнирани да нам дођете до гвожђе агресиван "Ред и закон" фази.

Iluminati - prorocanske karte ICG_Death_Fanatics

У доњем делу "Смрт свим Фанатици" Цард гласи: "Ако постоји једна ствар коју не може да стоји, то је нетолеранција ... Захтева Илуминати или Фанатиц Акција (е)."

Су Илуминати заиста не могу да стоје било "фанатици", било да су из хришћанства, или Муслиман, или јеврејске религије. У-Средином 1980-их, приметио сам да су медији позивајући се изненада почели муслиманске бомбаше-самоубице "фундаменталисти", термин обично резервисан за хришћане који су били веома озбиљни о својој вери и о души добитник који прати активне вере. Када је муслиманска свештеници су почели да се жале називајући бомбаша самоубица "фундаменталисти", јер није било ништа у Курану да је охрабрио самоубиство, своје бриге умножавају. У овом тренутку, имао сам мало знања Новог светског поретка или драконске плановима, али сам био обучени у УС Арми обавештајне уочити пропагандну кампању мене. Ова изненадна промена у смислу смацкед почетка пропагандне кампање за .

Сада знам да је ово почетак управо такву кампању да паушално све "фанатици" у исти нам је цев, тако да они могу решавати озбиљно у заказано време. Обратите пажњу и ове слике, јер приказује ко ће да раде неке од убиства за Илумината. Људи ће се окренуо против своје породице за време Невоље, чланова породице ревностан Антихрист ће бити злобних окреће против Рођен Опет чланова породице. Шта је Исус предвидети?

"... Човек непријатељи ће бити сопственог домаћинства." [Матеј 10:36]

Док је Исус изговорио ово упозорење за све хришћане свих времена, има велику примену на крају тог доба. Видиш, Царство Антихриста ће бити један од оних пута у историји света у којем жаром љубави за, и оданост, на врху лидера (Антихрист) ће постати врховни приврженост многих, многи људи окрећу. Они ће у минут против било ког члана своје домаћинства који не исповедају исти степен љубави према врховног лидера да имају, а ако то лице у кући заправо противи врховни лидер, чак и баба може да траје до нож месара!

У доњем делу "мученици" картица гласи: "Пусти ове картице у сваком тренутку да дају +10 власт или Отпор (вашем избору) било мирно Група контролу."

У Израелу је недавно, млади мир демонстрант је водила за сваки тенк и потпуно сломила резервоар-газишта. Ова слика приказује снажно да је реалност. Идеја која стоји иза ове слике је да ће влада правило изнад свих "Мир", демонстранти - заправо, сваки демонстрант - са гвозденом песницом. Ако неко јавно протестима, они морају да схвате да би могао бити један сломљен испод резервоара газиштима!

Iluminati - prorocanske karte ICG_Political_Correctness

На дну ове картице гласи: "Добро мисли сада су потребни добро. Повећање моћ свих либералних група од стране АС +3. Све Конзервативна група са напајања од само 1 постао злочинац."

Оно што занимљиво - и исправна - ова картица пружа увид! Је "Мисао полиција" су дефинитивно долази, као проницљиви читач вести зна право добро! Још од вијетнамског рата, либерали су гласно прогласили своје право да говори што год је на уму, чак и ако је вулгаран, без класа, или једноставно погрешно, међутим, исти либерали су ти увек покушавали да затворе сви остали има право да говоре својим ум. Током Вијетнамског рата, ова тенденција је значило само да су људи викали доле у јавности, али, од тада, кад год Либерали су под контролом институција - као што су факултети - они су увек настојали да ускрати право својих противника да говоре ништа који би у супротности са Либерално размишљања.

Нови светски поредак ће носити Ова тенденција да се "убилачким" Ектреме. Жртва са леве стране је управо умро јер је "неосетљива користи заменица", док је жртва на десном је управо умро зато што је "јео месо мртвих животиња", вероватно у Импреза Стеак Хоусе! Озбиљно, вегетаријанска исхрана ће бити обавезно и све једење животиња ће бити снажно забрањене. Уосталом, као што (Људи за етички третман животиња) је пета нам увек учио, људска бића су само животиње које, за овом тренутку у еволуцији, су више на лествици еволуције, дакле, не постоји практична разлика између свиња, крава, пилетина, или човек.

Иако је сасвим разумно за ове врсте људи да убије човека још увек у материци, то је невероватно погрешно да убије животињу да једе!

На крају, обавештење да су сви конзервативни групе које су слаби и не могу бранити се класификују као "кривични" према овом новом систему. Заправо, игра се разликује од стварног плана у овом тренутку јер су све конзервативне групе су планирани да буду класификована као кривична, без обзира колико велика или мала, или колико је моћан, или су они слаби - јер све ће бити слабији од централне владе .

Нев аге аутор, Вилијам Цоопер је рекао да је нето ће се извући со тесно, ако особа баш је преузео погрешне Магазине Субсцриптион у свом животу, он ће бити ухапшен и убијен. Добродошли на завршну фазу новог светског поретка. Нових генерација позив овој фази "чишћења".

Iluminati - prorocanske karte ICG_Clipper_Chip

На дну ове картице гласи: "Сви Влада групе у структурама моћи добити способност да чује телефонске разговоре свету ... Повећање моћ све ваше Владе група по +2 Фреакс. Такође су потпуно имуни на телефон. Ако сте икада Влада нема групе, морате да одбаците ову страницу. "
Као што смо главу у свеприсутне надзор друштву, мислим да ове картице и надзор целокупног плана представља. Пондер пажљиво тачке:

. 1 "Све државне групе у структурама моћи добити способност да чује телефонске разговоре широм света" - Све владе - локалном, државном и савезном, можете слушати у на вашем телефону разговоре! "Све" владе! Данас, влада може да прати ваше телефоне, ваш мобилни телефони, факсове, и ваше е-поруке. Иако хришћани нису превише забринути због тога што ми не чинимо ништа против закона, остаје чињеница да друштво не може дуго остати без чија влада је агресивно шпијунира своје грађане. Како је то могуће, питате, да ли влада је једноставно покушава да ухвати лопова, лопови и терористи? Одговор је једноставан: Влада није само заинтересовани за хватање горе групе људи, али је највише заинтересована за сузбијање свих грађана са којима се не слаже, било у религији или политици. Као што смо известили у НЕВС1553 , Бушова администрација редефинисала који представља терориста "повратку", 3. октобра 2001, само неколико недеља након 9 / 11 напада.

2. "Ако сте икада Влада нема групе, морате да одбаците ову страницу." Другим речима, само влада ће да поседују ово овлашћење. Нема приватне групе или ће поседовати опрему, нити овлашћења да прислушкивање телефона и да пресретне и прочитајте све остале врсте комуникација друштва! Насих Оцева осниваца схватила да "Право на приватност" је апсолутно неопходна за одржавање. Знали су недавне историје у Енглеској и Европи, од свеприсутне тајне полиције која престрављен и подрску разбуктале свирке обичних грађана, тако је краљ могао да одржи своју апсолутну диктатуру. У модерној историји, сваки тиранин је створио свеприсутне тајне полиције одмах након преузимања власти. Са модерном технологијом, ми смо на месту где је тајна полиција влада може бити ефикасна суффоцатингли. Шта је крајњи резултат према којем овај без преседана надзор нас води?

Библија нам каже:

"... Да човек може да нема ни купити ни продати сем онога ко има жиг, или име звери, или број њенога имена." [Отк 13:17]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 19:05:29Iluminati - prorocanske karte ICG_Bank_Merger

Када је без преседана банка спајања почео да се догоди крајем 1980-их година, настављајући све кроз деценије 1990-их, знао сам Новог светског поретка план у игри. Крајњи циљ економске Новог светског поретка је фашизам. Постоје три врсте економије у свету: капитализам, комунизам, и фашизма.

* Капитализам је тај тип економије у којима приватна лица сопственим средствима за производњу, односно фабрике и рудника. Предузећа чији је оснивач ових приватних лица онда се такмиче отворено једни са другима на тржишту. Нико не говори власнике шта да производе, или колико да произведу, или колико да наплате. Конкуренција је примарна детерминанта цена, а посебну пажњу потребама и жељама људи у овај вид привреде одређује колико се производи. Капитализам може имати своје мане, али је произвела највиши животни стандард у историји њених грађана.

* Комунизам је да тип економије у којој држава поседује средства за производњу. Компаније су рекли шта да производе, када га производи, и колико они могу да наплате. Овај тип контроле је наводно донесен у интересу "народа", да се обезбеди да се они третирају "прилично" грађани. Медјутим, Историја је показала да комунизам никада не ради, већ га даје највише бедни услови на земљи за своје.

* Фашизам је економски систем нацистичке Немачке, Народна социјалистичка Италији и империјалног Јапана. Данас, само Јапана задржава овај систем. У фашизма, приватна лица задржавају контролу над средствима за производњу, чиме се обезбеђује да кључни елемент који чини капитализам раде тако добро чува се у месту. Међутим, Влада интервенише да контролише колико конкурената може да се одлука исту ставку, и колико они могу да напуним. Дакле, потенцијал за највише профита лежи у фашистичку економију! Експеримент са нацистичком Немачком и империјалног Јапана показала да фашизам не ради. видели смо да је одговарајућа координација између Владе и капитализам функционише.

Економија планирана за Нови светски поредак је фашиста, дакле, приватни Капетана западне индустрије су највише забринути за овај нови систем почне да, како би могли да почну да пожњети награде драматично профита. Од фашистичка влада веома регулише како се многи такмичари се исти производ, број предузећа ће се драстично смањити. На пример, може да постоји само једна или две аутомобилске компаније широм света! Дакле, у "припремни период", води до стварног Краљевини Антихриста, има смисла за процес само неколико компанија у свету чинећи исту врсту производа или пружа исту врсту услуге да се добровољно почети кроз спајања, буиоутс, па чак и банкротства игре! Ово спајање банака картица је савршен додатак Илуминати картицу.

Iluminati - prorocanske karte ICG_Market_Manipulation

На дну "тржишне манипулације" гласи: "Ова картица се може користити у било ком тренутку акције. Уклоните Акција токена из било једне групације (ако изаберете) и било коју или све банке групе. Ово не рачунају као."
Заиста, на берзи се манипулише. Нови светски поредак планери дефинитивно има глобални економски колапс планирано да ће се силно помоћи у доношењу њихове масонске Христа светској сцени. Дозволите нам да испита један занимљив цитат из хришћанског аутора новог доба, Бил Купер:

"... Открио је да је економија послушао исти закони као и електричне енергије и да су све математичке теорије и практичне и рачунарских знања развијен за електронско поље може директно применити у изучавању економије ... људски живот је мерена у доларима ... примаоци постају државна својина ... оних који се навукао на економски лек мора да иде до елите поставити. При томе, метод увођења велике количине стабилизације капацитивности је задуживањем будућност " "света. кредит овоме ... састоји се од вршења акције и напуштања система пре него што се огледа реакција враћа на тачку акције - одложеног реакцију. Средства за преживљавање реакција је променом система пре реакције могу почињу ... и електрична варница генерише приликом отварања прекидач повезан са активним индуктор је математички аналоган покретању рата. " ["Ево бледог коња", стр 45-48]

Када су Илуминати схватили да економија деловао и подстицајима на исти начин као што то чини електронског кола, почели су да планирају да прво изграде привреду, а затим га суза доле како би то паника људи који ће прихватити "Супернатурал" интервенције Христа. Видиш, пре него што нагомилани дугови потрошача и нација добија до тачке апсолутне колапса, Трећи светски рат је планиран да се деси, аналогно "отварање прекидач повезан са активним калем". Кроз дим, прашина, и уништавање овог рата, Антихрист ће доћи стридинг, представљајући се као верска личност Месија кога су тако много религија очекује, он ће се представити као "економски месија", који ће поставити ствари на право нове, глобалне економије. У овом моделу, почетак рата је упоредити са отварања прекидача да би електрична струја проток активне индуктор.

Ово је један од разлога Трећи светски рат мора да се покрене, наш дуг оптерећење достигао ниво који не може бити подржан више није било. Како светски рат помоћи оптерећења дуга. Купер поново објашњава Илумината размишљања:

"Они су на крају морају да прибегавају у рат да би" стање на рачуну ", јер је рат на крају је само чин уништавања повериоца ... Обзиром да се већина јавности неће уздржаност, постоје само две алтернативе да се смањи" економске индуктивност "систем. од 1) Нека народ батина једни друге на смрт у рату, што ће само довести до потпуног уништења живих земљи, или 2) Узми контролу света употребом економских 'тиха оружје" у вид 'тиха рат' и смањити економске индуктивност света да безбедан ниво од процеса добротворних ропства и геноцида. " [Исто,. Стр 49]

Стога, када дође до ИИ светског рата, од вас ће знати да је "налог" је само бити избалансирано "процес добротворних ропства и геноцида." Ово је Илуминати размишљања!

Иако је постојећим финансијским тржиштима широм света ће патити колапс током Другог светског рата ИИИ, временски период од стварног колапса ће бити довољно кратак да, када се Антихрист појави, поверење у њега и у његовом програму ће бити довољно јака да су он и међународна банкари могу да васкрсне глобалне економије засноване на глобална валута.

Један бивши сатаниста, Док Маркиз, рекао ми је да Илуминати су одлучили да Американци никада неће прихватити Краљевине Антихриста уколико не осећају богати све до тачке Трећи светски рат. Затим, када Антихриста добија на светској сцени, Американци ће са великим одушевљењем га подржавају као што обећава да ће повратити своје богатство! Маркиз је рекао да су Илуминати био толико одлучан да задржи америчком тржишту акција висока да чак ће ићи до крајњих коришћења најмоћнијих вештичарења у свету да се одржи корак. Крах берзе могу појавити само у исто време да се политички рат треба да дође, штавише, светских религија мора да буде на месту где харизматични вођа, уз подршку лажне религије Посланика, може да доведе свет до обједињене верских система. Када су политичке и верске ситуације на правом тренутку, на берзи ће колапс, заиста, бити покренута, и да ће "изаћи из леве пољу" за већину инвеститора.

Са овим Илуминати одлучна да задржи берзи од пропасти прерано, пре него што остали сегменти су спремни, можете видети колико они контролишу тржишта. Заиста, симболика у картици је исправно: моћ Илумината је већи од свих новчаних и других средстава на тржиштима у комбинацији! Најупадљивија карактеристика ове картице је да Иллуминист Све-видеће око је унутар пирамиде која је тежа него сав новац на тржишту скали! Обратите пажњу како је пирамида скупља се ниже од свих готовине на другој страни биланса.

Мислим да смо сведоци тачке у којој сва три главна сегмента су спремна да иде у игру у исто време. Тржишта су клизање на леду, политика чини се спремни да изазову Трећи светски рат да експлодира, све велике религије су спремни да прате на чело Римокатоличке папа у светску религију Новог светског поретка. Антихрист изгледа на дохват руке.

Iluminati - prorocanske karte ICG_Combined_Disasters

ЗАКЉУЧАК

In Parts 1, 2, and now 3 of this series, we have emphasized the many disasters the Illuminati has planned for us, to so panic us that we will accept any plan their superman puts forth as a "solution" to the very disasters they have created. The attacks of 9/11, planned natural disasters, wars throughout the globe, economic collapse, and other disasters, are all planned to bring down the Old World Order so it can be replaced by the New World Order.

And these cards of the Illuminati Card Game capture each element very nicely. Now, this game even has a "Combined Disasters Card" -- very appropriately, I may add.

The bottom of this card reads: "By playing this card, you may combine two Disasters on the same target! You must play both of the Disaster cards, as well. Pick one Disaster to be the 'main' one and follow all the instructions on its card. Add the Power (but none of the other effects) of the other Disaster."

As Bill Cooper stated in his book, "Behold A Pale Horse" :

"It is true that without the population or the bomb problem, the elect would use some other excuse to bring about the New World Order. They have plans to bring about things like earthquakes, war, the Messiah, extraterrestrial landing, and economic collapse. They might bring about all of these things just to make ... sure that it does work. They will do whatever is necessary to succeed. The Illuminati has all the bases covered ... Can you imagine what would happen if Los Angeles is hit with a 9.0 quake, New York City is destroyed by a terrorist-planted atomic bomb, World War III breaks out in the Middle East, the banks and the stock markets collapse, Extraterrestrials land on the White House lawn, food disappears from the shelves, some people disappear, the Messiah presents himself to the world, and all in a very short period of time?" [Page 177]

And, the Illuminati Card Game -- created from 1990-1995 -- catches all the parts of this draconian plan! Truly, the End of the Age seems nigh.Are you spiritually ready? Да ли је ваша породица? Are you adequately protecting your loved ones? This is the reason for this ministry, to enable you to first understand the peril facing you, and then help you develop strategies to warn and protect your loved ones . Once you have been thoroughly trained, you can also use your knowledge as a means to open the door of discussion with an unsaved person. I have been able to use it many times, and have seen people come to Jesus Christ as a result. These perilous times are also a time when we can reach many souls for Jesus Christ, making an eternal difference.

If you have accepted Jesus Christ as your personal Savior, but have been very lukewarm in your spiritual walk with Him, you need to immediately ask Him for forgiveness and for renewal. He will instantly forgive you, and fill your heart with the joy of the Holy Spirit. Then, you need to begin a daily walk of prayer and personal Bible Study.

If you have never accepted Jesus Christ as Savior, but have come to realize His reality and the approaching End of the Age, and want to accept His FREE Gift of Eternal Life, you can also do so now, in the privacy of your home. Once you accept Him as Savior, you are spiritually Born Again, and are as assured of Heaven as if you were already there. Then, you can rest assured that the Kingdom of Antichrist will not touch you spiritually.

If you would like to become Born Again, turn to our Salvation Page now.

We hope you have been blessed by this ministry, which seeks to educate and warn people, so that they can see the coming New World Order -- Kingdom of Antichrist -- in their daily news.

На крају, волели бисмо да чујемо од вас.

You can contact us by mail or email.


Бог вас благословио.
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 19:08:07Iluminati - prorocanske karte ICG_BigBen

На дну ове картице гласи: "Иако је Енглеска власт је смањен данас, њен утицај је и даље осећа свуда редом. Енглеске добија две акције сваког токена."

Обратите пажњу на шољу чаја суперпонира на Биг Бен кула. Једна врло занимљива књига се зове, "Антихриста и шоља чаја" , мора да прочита за свакога ко жели да разуме деловања симболе Илумината и свој план да произведе Антихриста Коен. Тим је аутор и он "броји" или "рачуна" број звери као што нам је речено да у Откривењу 13:18. Коен обавља "калкулације" веома добро и веома интересантно. Он закључује да идентитет Антихриста може знати унапред, ако "израчунати" његов број. Он верује да ће се Антихрист појавити на енглеском из Монархије, из Дома Виндзор! Уколико нисте прочитали ову књигу, ми вам топло препоручујемо.

Још један фактор који најзанимљивија о овој картици је Бен Бен кула, заиста # 1 симбол прошлости може Велике Британије и њене дугорочне стабилности. Ово обележје је такође познат као "Велики сат на Палаце оф Вестминстер Бен. Пре него што се о томе разговарати посебно картицу, нека нам укратко испитати историју и неке чињенице о великим.

Кратак историјат: У ноћи 16. октобра, 1834 старе палата Уестминстер уништена је у пожару ... дома парламента су на ватру. "Након уништавање објеката, конкурс је покренут за дизајн погодан за Нови двор ... Име 'Биг Бен' је први пут примењен на оригиналном звоно сата баци од Варнерс ... то може бити изведен из Сер Бенџамин сала, комесар радова који је био укључен у пројекат и који је био човек од великог Величина ... пет звона су инсталирани у кули у 1858 ... сат је постао потпуно оперативан је 7. септембра 1859 ... Наредна 114 година сат историје биле су релативно мирна и Биг Бена убрзо развио репутацију велика тачност бира. Године 1906, гас осветљење је замењен за електрично осветљење. Електрични намотај се сат је уведен у 1912. Механизам је ремонтован у 1934 и 1956 ... Први радио емитовање Биг Бена је од стране ББЦ-у поноћ на дан 31. децембра 1923, како би добродошла у новој години ...

"Емитовање звона на ББЦ Ворлд Сервице претпоставља посебан значај током Другог светског рата, када су звуци били су извор утехе и наде онима да Британија не би се превазићи ..." ["Историја Биг Бен", хттп://ввв.бигбен.фреесерверс.цом/хистори.хтмл ]

У већини људи данас очима, Биг Бена је синоним са Великом Британијом - њене чврсте институције парламентарне демократије, монархије, и његове финансијске стабилности богатство и циљ. То Сама чињеница чини вероватно терориста. Ако уништите Биг Бена, ви симболично су уништили Велике Британије. Да ли постоје терористичке претње против Биг Бен? Знамо да у Лондону има саставити драконске масовне евакуације планови ће се спроводити током терористичком нападу, али већина људи нису чули за специфичне циљне у Лондону, међутим, претње Биг Бена се зна да постоји.

ВЕСТИ Укратко: "Биг Бен" је 11. септембра мета '", ЦНН Невс, 12. јун 2002.

"Лондон, Енглеска - Самоубиство отмичара усмерене на циљну Лондону Биг Бен" 11. септембра, према британски експерт тероризам парламента. Групу оперативаца Ал Каиде су били на аеродрому Хитроу чекали да преузме авион и судар је у дома. .. да је напад осујећен када су летови из Лондона су основане након напада САД. План је био циљ да покаже међународној до Ал Каиде ... "

Дакле, знамо да, наводно, Ал Каида намерава да штрајк Биг Бена на 9/11/2001, али су били осујећени јер британски авиони су одмах основане након добијања вести о нападима у Америци не. Ова прича не покривају заиста прстен врло веродостојни, за неколико разлога:

1. Било који напад на више циљеве у различитим земљама ће вероватно бити спроведена истовремено, или скоро тако

2. Лондон је пет (5) сати пре него што америчке источне обале времена, тако да нема разлога да се донесе до раног јутра Русх Хоур аеродрому Хеатхров чекати касније, после свега, САД су напад догодио током сат путничке журбе ваздушног саобраћаја времена. Наравно, ујутру Русх Хоур пут ће бити боље за терористе, јер је огроман број људи који добија на авионима чини темељну проверу потенцијалних терориста теже предлог.

Али, тада смо схватили да би Бена Велики да буде мета, као и будуће. Слушајте:

ВЕСТИ Укратко: "националне безбедности Небо-Ракете као Нови Ал-Каида Усмеравање ставки листе Непокривени", ИсламОнлине, 2. фебруар 2002.

"Вашингтон, фебруара 2 (ИсламОнлине) - Безбедност у Сједињеним Државама је у све време високе и новинске агенције известили да нови Ал-Каида циља листа наводећи неколико америчких и европских туристичких атракција могуће нове циљеве има карактеристике звука. Од 11 , 5000 страна аутоматски се наводи да је предата Асошијетед прес (АП) новинар у Авганистану "разочарани талибана чланица". Приручник наводно позива на нове циљне локације у су "високог људског интензитета" и "сентименталну вредност" Париз. Укључено у листи су главне знаменитости, укључујући и Кип Слободе у Њујорку, Биг Бен у Лондону и Ајфелов торањ у. Осим тога, Супердоме у Њу Орлеансу, Луизијана, подесите да буде домаћин 75.000 људи за недељу Супер Бовл КСКСКСВИ је такође известио да су наведене у документу. "

Наравно, Биг Бен ће бити веома сентиментални мета за све британске грађане. Ако су Илуминати желео да симболично уништи Стари светског поретка Велике Британије, они би природно циљају куле Биг Бен.

Уосталом, Ајфелова кула је симбол старог светског поретка Француске, и Статут слободе другог светског поретка Стари симбол Америке назначено. Имамо много пута у прошлости да су напади планирани терористички у готово сваком већем земљи у којој људи и даље иду на биралишта. Демократски и републикански облик владавине мора дати предност пред крајњи апсолутни диктатор могу настати да преузму глобалну контролу. Ми ћемо му у сусрет касније у нашој студији ових картица.

ПОСЕБНА НАПОМЕНА: Сматрамо да је веома занимљиво да овај чланак би напоменути да је Супербоул је вероватно терориста мета, јер такав је заплет романа Тома Кленсија, "Збир Сви наши страхови". У НЕВС1535 , приметили смо да је тачан начин на који Светски трговински центар је био скинут је сабласно слична опису дао Том Цланци у свом роману "дуга части". На крају овог романа, незадовољни јапански пилот-намерно тресне 747 авиона је у Капитолу током председничких говора на заједничкој седници Конгреса. Опис како је дошло Капитол распада доле је био веома сличан начин на који СТЦ колапса.

Дакле, ми смо питали реторичко питање: Да ли треба да брине о заплет Том Цланци'с роману "Укупна Сви наши страхови"? Да ли је могуће? Нуклеарног напада на ПРО Фудбалски стадион током Супер Бовл? Сада смо сазнали да су Супер Бовл КСКСКСВИ био мета!

Као што смо ући у период када је овај завршни план ће почети да се развија, морамо имати очи на Биг Бен и Ајфелова кула, јер су премијера симболи старог светског поретка на мети!

Iluminati - prorocanske karte ICG_Religious_Reich

"Дну ове картице гласи:" Ова група може да се меша у било ком привилегованим нападу од стране, или уз помоћ, било равно или конзервативне групе. Ако то уради, да напад није више привилегован. "
Новог светског поретка Религија долази, и то ће бити по узору на Адолфа Хитлера "Четврти Рајх цркве". Апелујемо да прочитате НЕВС1244 , студије Адолфа Хитлера Сатанистичке Јавни Цркве. Хитлер је био највише заинтересован за фасхионинг црква која ће служити своју сврху, управо на исти начин као Антихрист ће желети да уради. Проучавајући Хитлеров цркве, ми ћемо бити највише просветлио у вези са наредним Један свет Цркве да ова картица Илуминати игре с правом назива "Верске Рајха". Ми ћемо цитирам мала релевантних делова нашег члана, горе поменуте.

"Тхе Беаст не изгледа оно што је бркове. Можда је чак имају стрип." ["Антихрист", коју је написао Соловјев, цитира Тревор Равенсцрофт "Копље Судбине", стр 106, објављен у 1897]

Од самог почетка, Хитлер је био подржан од стране Сатански моћ! Мало људи схвате како је Адолф Хитлер био је потпуно под контролом Сатане. Хитлер је потпуно преузео демонског домаћин од раних 1920-их, у ствари, Екарт редовно одржавају специјализовани ритуала у којем је и сваки други члан Тхуле Друштво позвао Дух Антихриста да му уђе власт. Када је Хитлер започео своју потрагу за , био је уверени у успех, чак и против наизглед немогуће шансе пред њега. Иако Историја бележи овај успех, готово да нема историчар подразумева Хитлеру зато што он не разуме, или чак верују у, моћи Сатане.

Хитлер је заробљени ум и машта о огромна већина Немаца, јер је био демонски поседовао. Његова моћ над људима био је без премца, и да ће остати без премца док прави антихрист појави. Од посебног интереса за све хришћане је став Антихрист ће приказати према Библији, Исус Христ, Хришћанство и хришћанске Цркве;. Можемо да знају ове ставове шта ће се проучавањем Хитлеровим ставовима када Антихрист приказује тих ставова према Богу је електротехника, биће вам разумети како добро Илумината ће се испунити пророчанство!

Адолфа Хитлера КРИТИКЕ хришћанства

1. Хришћанство је религија која брани слабе и ниске
2. То је чисто јеврејски и оријенталног порекла
3. То тера људе да савијате леђа звук црквених звона и краул на крст страног бога
4. Све је почело пре 2000 година међу болесни, исцрпљени, и очајан, људи који су изгубили веру у живот
5. Хришћанска начела опроштење греха, васкрсење и спасење су чисти бесмислица
6. Хришћански милости је опасна, УН-немачки идеју
7. Хришћанска љубав је смешан концепт јер љубав паралише човека
8. Хришћанске идеје једнакости штити расно инфериорни, болесни, слаби, и обогаљен

Адолф Хитлер је основао "Трећег рајха" црква да је "решио" све те "проблеме" са истинским хришћанске цркве. Године 1936, Хитлер је формирао нову паганску цркву, коју је назвао као "позитивне хришћанства". Само нацистичке одобрио министара и проповедници је било дозвољено да "министар" за ову заједницу. Слушати неке од станара ове цркве.

1. Национални Рајха Црква тражи одмах заустави на штампање и продају Библија у Немачкој. Национални Рајха Црква ће уклонити из олтара свих цркава Библије, крста и верске објекте.
2. На олтара мора бити ништа, али моје борбе, [Мајн Кампф] и лево од овог мача.
3. Да ли другима као што су наредили!
4. Љубав само ваш комшија, који је као себе!

Хитлеров нови Рајх црква га посматрати као Месија:

"Адолф Хитлер је нови Месија послат на земљу да спасе свет од Јевреја." [Антихрист ће се представити као "новог Месију" послат на земљу да спасе свет. Ово је један од најупечатљивијих паралеле између Хитлера и Антихриста, због чега смо га истакнуте црвеном бојом.]

У Немачкој, чланови цркве одушевљено певала заједно са немачком младе: "Један народ! Један Један је Бог! Црква Једна Рајха!"

Као што је Либерални хришћани "Русх после" Антихрист у крајњој чуђење, а после његове Лажни пророк долази на сцену, људи ће певати ", један народ! Један Један Бог! Црква Једна Рајха!" Тхе "Религиозни Рајха" Црква долази; Данас, Католичка папа је водећи у свету у екуменизам, а први 3 1 / 2 године, папа ће служити уз Антихриста, приказујући иста овлашћења [Отк 13, 12], позивајући људе да клањају првој звери, и а затим присиљавајући људе да преузму жиг звери [Откривењу 13:16-18]

Онда, читамо у Откривењу 17:16 и да су његови политички савезници ће Антихрист изненада окренути на лажни пророк и убити њега и његових следбеника, након тога, Антихрист ће послужити у истој двоструком својству урадио Хитлер: 1) врх апсолутни диктатор; 2) Врх Самана, водећи људи у обожавање познат као "Обнова тајне", односно, отворена пракса Сатанизма чита. (потребу смо да у потпуности НЕВС1244 , јер нећете веровати цркви поставили Хитлера, црква да је Антихрист и Фалсе Посланик ће копирати.)
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 19:10:31Iluminati - prorocanske karte ICG_Fraternal_Orders

Iluminati - prorocanske karte ICG_Templars

Доњи део "братства Поруџбине" картица гласи: "Ви мислите да они изгледају глупо са својим капама и скутери поново. Ако је знао шта оне капе заиста значило, никад не бих ништа смејати се, икада."
Стив Џексон знали истину о масонерије да тако мало људи заиста разуме: иза фасаде глупо чудне хаљине и чак странац фасаде фалсификованих хришћанства, "Невидљиви Масонство" [Прочитај фрее01а] је својим рукама на полугама власти у целом свету. Почев од 1782, свету Слободно Зидарство придружио са Адам Вајсхаупт да предводи марш ка Новом светском поретку. Од тог времена, Слободно зидарство је највећи моћ иза напора да се произведе Антихриста.

Џексонова коментар овде снажно имплицира да, када особа заиста зна истину иза масонерије, они ће бити довољно ужаснути да они никада не би поново смеје. Ово ме подсећа на чувени цитат о тајним друштвима попут слободног зидарства. Слушајте:

"Постоји моћ тако организована, тако суптилно, тако потпуна, тако свеприсутан, да би било боље да не говоре изнад дах када говоре у осуди ње." [Председник Вудро Вилсон, "Нови Слобода", цитирана у " Тхе Новог светског поретка ", А. Ралф Епперсон, стр 32-33, такође, наводи др Денис Цудди, " Тајна Записи Авардс ", стр 24-25]

"Невидљива рука" води становништво. "[Лафаиете," Нови светски поредак ", А. Ралф Епперсон, стр 32-33]

Овај "невидљива рука" која Лафајет говорио је Илуминати, и пре свега део Илумината слободног зидарства. Кључне Иллуминист лидери су увек говорили високо масонских братства. Слушајте један, Алис Бејли, директор Дома Теозофија. Бејли је писање као канал за своје демонске "Водећих Дух", Учитељ зна Бејли пише у 'Ектерналисатион Хијерархије':

"Масонски покрет ... ће се састати потребе оних који могу, и треба, држати власт га. То је кустос овог закона је дом Мистерије и седиште иницијације., Она држи у својој симболици ритуала божанства, и пут спасења је у сликама сачуван у свом раду напред. Методе Божанства се показао у храмовима и по свевидећи око рада може ићи. То је далеко окултном организацијом него што се може реализовати и требало да буде школа за обуку за предстојећу напредне окултисти ... у зиду имате три путеви који воде до иницијације -. За сада се не користе, а једна од ствари које ће се десити када нови универзална религија има утицај и природа Есотерицисм је разумети - бити коришћење Бандед езотеричан организам, масонске организам и Црква као организам покретање центара., те три групе стапају у унутрашње светиње су њихове прилази вољу. Нема дисоцијацију између једна универзална црква свете унутрашње ложе свих правих масона, и унутрашње-највише кругова езотеричних друштава). (страница 511, 513

Алис Бејли открива много истине о масонерије у овим речима, изнад. Слободно зидарство реверес египатске свевидећи Еие оф Хорус, који је Сатански кроз и преко везе. Бејли је такође заједно као једна организација Васељенске Цркве Антихриста, слободног зидарства и друге езотеричне окултно), група (као што су Розенкројцери, Витезови Темплари, Ред од Златне Зоре, и многе друге такве групе окултних магије кроз историју!

Затим, Бејли поставља све карте на столу за свакога ко жели да разуме, кад она каже да Масонство је "далеко окултном организацијом него што се може тумачити и има за циљ да буде школа за обуку за предстојећу напредне окултиста." Слободно зидарство је "школа за обуку за предстојећу напредних окултиста" која ће водити Америку и свет у наредних Новог Светског Поретка. Ово откривење баца ново значење у многим америчким председницима који су масони, зар не? Ми смо сада схватају, са ужасом, да су ови људи били "напредни окултиста" води Америку далеко од Јединог Истинитог Бога у Библији и према Великог [Антихриста]. [Ибид.]

Доњи део Темплара картице гласи: "Не, они нису били збрисани у 1312 знања. Они су били расте у моћи и богатства и чудно."


Темплари је био један од најдубље Сатански тајно друштво у историји.

"Првобитни ред Темплара је основан у КСИИ веку ... Трговина ... направио Темплари богати ... У октобру 1307, [Француски краљ] Филип је наредио хапшење свих Темплара на француском тлу и одузимање имовине. њихових Није било разлога да се верује, рекао је краљ, да је [Темплари] како је дубоко јеретички, да своје војне монаси, у ствари, били су црни магови ... На овим суђењима, многи од оптужених признао Темплара ... да сведоци или учествовање у ... содомија, газећи на распеће, а обожавају неку врсту мумифициране и жестоко брадом троглаве створење створење. Тхе, заклео неке од оптужених, је добила име Бафомет ... Неки можда добро су вежбали хомосексуалци ... Темплари су били чувари тајне езотеричним учењима, касније у вези са розенкројцерства и езотеричних Масонство. " ["Ум & Магиц", "од Францис Кс. краља, полумесеца, ИСБН 0-517-06036-1, стр 84-85] [Напомена: Ово је књига Луциферијанских]

Тако је ова књига о Луциферијанских Чаробна веза овог дубоко Сатански Темплари модерним Слободно зидарство! Кристијан аутор, Гери ках, у својој књизи "Енроуте до глобалне Занимање", открили од Слободно Зидарство литературу која случајно пао у руке, да савремена зидарства се везе Темплари. Када смо прегледати неке од књижевности који су масони подстичу да уче, видећете понавља референце на Темплари. Заиста, 13. степен Њујорк Обред има право, "Темплари". [Страна 92, ках]

На страни 102, ках каже да "Темплари представља први масовна покушај да се организује и мобилише снаге окултизма ради стицања контроле над светом." Ово, у најкраћем, нови светски поредак. Ках наставља, "што је прихватио Гностицизам док је у Палестини, и у вези са секта атентатора, реда Темплара дегенерисана, а неки од њених чланова ... је речено да се баве Пхаллицисм или секс-обожавање, и сатанизам, као и да поштују "Тхе Бафомет", идол из Луциферианс содомије. Злочин је био обред иницијације темплара. "

Молимо вас да запамтите ово ужасно откриће да Темплари су практиковали фаличком слављење, за Хомосексуалност је веома уско везани са Темплари. У ставу, видимо хомосексуалне праксе као што су Пхаллицисм и содомија. Тхе Луциферијанских књизи "Минд анд Магиц", такође цитирао изнад, наводи содомија као један од злочина Темплари. Великог Мајстора у време када је краљ Филип ИВ од Француске и покушао извршити кључним темплара чланова, био је Жак де Моле. Пошто де Моле био је Велики Мајстор Витезова Темплара, можемо с правом се може закључити да је он је такође био укључен у ове сатанско, и хомосексуалност. Сматрамо то веома узнемирујуће, онда, да ДеМолаи је један од налога слободног зидарства за младе људе!


Слободно Зидарство је јасно Луциферијанских обожавања, упркос веома паметан, и успешан, покушаји да се сакрију ову чињеницу. Древни ред Темплара је ред слободног зидарства постепено током више векова, све до данас, Темплари је специфичан секта унутар слободног зидарства. Полуге власти широм света су под контролом ове организације, као што је ова картица исправно државе!

Iluminati - prorocanske karte ICG_Vatican_City

Доњи део ове картице гласи: "Ваша цела структура моћи није имун на нападе из мирне група."

Сматрамо то веома одговара да је то слика показује папа носи његов пагански Дагона Риба Хат-а, са подједнако паганских "ван раиинг" од светлост која долази из врха пирамиде и Сатански са Еие оф Хорус (Луциферу), у средини. Када сам био ушуњао у Дому Теозофија семинар за чланове само на Август 18, 1991, сазнао сам да су Илуминати управо донео одлуку да на врху верски вођа Новог светског поретка Религија је требало да буде папа Римокатоличке - кога Он је у то време [Прочитај НЕВС1052 ] 13:11-18. То чини папа лажни пророк из Откривења!

Ово разумевање је говорио количине за мене, за сада сам схватио значај чињенице да је Римокатоличка црква је највећи пагански религиоус тело икада која је тврдила да буде хришћанска. Али, одмах сам се сетио да га пророчанство у Откривењу 13:11:

"И видјех другу звер излази из земље, и имала је два рога као у јагњета, и он је говорио као аждаја.] [Отк 13:11

Израз "Он је имао два рога као у јагњета" значи да Лажни пророк ће се представити народима света, као хришћанин лидер и да ће бити прихваћени као што су, ипак, у свом срцу, он ће говорити као змај, кога знамо да се Сатане. Ово пророчанство се уклапа савршено папа. Он је лидер већине паганин, тајно Сатански црква на земљи. Имамо неколико чланака на ову тему Желимо вам да прочитате:

1 - ". Традиционалне Римокатоличке цркве показало да обожавање Бела Магија вештичарење" НЕВС1334 ]

2 РЦ100. "Бент Крст Крста у односу на традиционални распећем" -

3 -. "Право лице римокатоличке инквизиције: Роттен Духовни воћа из понора пакла" НЕВС1676

4. "католичанство: окречени Гроба хришћанства" видео који укључује већина наших учења и говори да сексуално предаторски свештеници данас - хттп://ввв.цуттингедге.орг/детаил.цфм?ИД=326

Сада долазимо до неколико карата представља завршни чин овог глобалног драме да то промене друштва да се Антихрист појавити.
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 19:13:40Iluminati - prorocanske karte ICG_WW3

Последње поглавље КАРДС

На дну ове картице гласи: што народ директан напад да се уништи против друге нације утростручила моћ. Ако "то успе, добија напад нације Прича картице, а други Акција токена одмах! Било је то не успе, нападач је уништен и броји према победа условима одбрамбени играч. "
Крајњи крају Илуминати плана је да се произведе Антихрист на светској сцени. Међутим, у складу са Библија пророштво, је "рођење" Антихриста на светској сцени може да се догоди само на крају светски рат, рат у коме нација може бити уништен читав. Ово је пророчанство и то је Илуминати плана.

Слушајте пророчанству прво, да нам кажете да ће Антихрист бити глобални лидер:

"И ја сам стајао на песка у мору, звер и видео устати из мора, са седам глава и десет рогова, а на својим роговима десет круна, и на његове главе име богохуљења ... и све свет се питао после звери.] "[Отк 13:1, 3

Из овог пролаз, и други, знамо Антихрист ће бити светски владар. Сада, слушајте као пророчанство нам говори оним што значи да ће се појавити.

"И ви треба да чујете за ратове и гласове о ратовима ... Јер ће устати народ на народ и царство на царство ... Све су то почетак тугу." [Матеј 24:6, 7, 8]

Из овог пролаза, морамо схватити да реч "туге" овде знаци "породјајних болова". Буквално, Исус је прорицање да појава Антихриста ће бити као "породјајних болова" и рођења бол ће бити рата, гласине рата, земљотреса и глади у многим местима. У складу са овим пророчанство, Илуминати је такође планиран за појаву Антихриста да буде као "рођење" [Прочитај НЕВС1789 ] са рођења болови су "рат, гласине рата, земљотреса и глади у многим местима."

Сви делови плана који смо говорећи о - свим овим картицама Илумината Цард Гаме - ће кулминирати у појави Антихриста на светској сцени да почне своје глобалне владавине. Трећи светски рат је планиран рат који ће омогућити да се појави Антихрист. Овај планирани Трећи светски рат треба да буде три рата, природних катастрофа и тероризма у нашим градовима. То су делови овог рата:

1 Израел. Иде у рат са својим арапским суседима. У Америци инвазија на Ирак била планирана у 1952 да буде окидач који изазива Израел да иду у рат.

2 постојања. Сукоб на Корејском полуострву да ће човечанства прете.

3. Кина улази у Тајван

4. Чим је рат између Израела и арапских суседа јој почиње, терористички напади против одабраним градовима свих индустријских земаља чији људи још увек иду на биралишта ће почети града. Њујорк је планирано да буде уништен од стране терористичких нуклеарних уређаја ["Гле Палама Коњ ", Вилијам Купер].

5. Природне катастрофе ће се десити

Све ове катастрофе се планирају да имају разарајуће кумулативни ефекат. Људи ће бити толико успаничила да ће молити владу да уведе строга Борилачке закона, и било шта друго што може поврати ред. Када се наши лидери нам кажу они морају да "привремено" суспендују наш систем власти, сва слобода и права ако желе да успоставе ред, људи ће радо сагласност, као и наше слободе ће бити изгубљене. Када се дим брише из ратова, терористичких напада и природних катастрофа, Антихрист ће доћи стридинг.

Iluminati - prorocanske karte ICG_Messiah

Iluminati - prorocanske karte ICG_Spear_Longinus

У доњем делу "Месија" Цард гласи: "Пусти ову картицу у било које време осим током напада Отпор. Повежете са личношћу све ви контроле. Та особа је слављен као Месија у оба милиони широм света новим. Месије Снага и повећан за +4, као и још 2 за сваку цркву да контролишете у датом тренутку времена. Само један Месија може бити у игри на ".

Ова картица свакако подразумева долазак Месија, он не? Месија ће сигурно контролисати све појединачне личности широм света. Све харизматични лидери сваког народа на земљи који је команда локална публика ће бити под контролом антихриста Месија. Свакако, биће обожаван широм света, за Библија прориче да ће бити светски лидер који ће бити одушевљено обожаван од стране свих људи. Чак и израз ", новог Месију" је термин који се користи управо такве Новог светског поретка аутора као Петар Лемесуриер, у "Армагедон сценарио". Свет ће бити довољно велика за само једног Месију а ако претендената усуде подигну главу они ће се по кратком поступку сломила демонска снага који живе у року од Антихриста.

Али, сада, да видимо сатански снагу са којом ће се појавити антихрист. Пажљиво прочитајте:

"Дух мира лебди близу човечанства, тражећи прилику да се његово присуство осећа појединац. Духу мира није апстрактан концепт, али снажан, витлајући снаге до тада непознате планете чекају. Велике снаге су час када могу функционишу као ослободиоце и испоручиоци човечанства улаза. Али, врата њихове мора бити отворен до човечанство и она ће отворити велика чин воље, изражене кроз неке формуле од речи и изразио у звуку донео. То ће бити о активностима које обавља истовремено сви мушкарци и жене добре воље и свим светским аспирантима и ученике са. Воља врата не отвара, осим ако је чин призивања је подржала усмерена воља. Тхе усмерена одређивање човека или групе која је помоћу предложио формулу, молитве, или призивање је од суштинског значаја. " ["Тхе Ектерналисатион Хијерархије", по Алис Бејли]

Молимо, дозволите ми да објасним шта демона, Учитељ, ДК, управо је открио кроз Алис Бејли:

Минута пре Антихриста (духу мира) поставља, нека натприродна звук ће се чути - и духовно осећао, од свих на планети истовремено. Ни у једном другом тренутку у историји света ће толико много људи бити смањена одједном, у истом тренутку! Ова акција је дизајниран да изазове свима да погледате око себе и упворд, запањени шта се управо десило и питајући се шта све то значи. Људи ће бити сами питајући: "шта је изазвало ову невероватну звук"? Овај звук ће се буквално "ЈАР" душа сваког човека свих свуда на свету, узрокујући њихове душе на неки начин "трести као чинију желе".

Тада, када сви пажњу је изазвала и суштинско ("фокусирана воља") слике Антихриста ће истовремено појављују изнад целу земљу, говорећи да се човечанство, сваки на свој језик. Пророковао "знаке и чудеса" ће почеле. [Кућа Теозофија семинар "Могући и вероватне догађаји у будућности", Бил Ламберт, директор Нове Енглеске, 18. августа 1991, што је објашњено у НЕВС1052 ]

Међутим, у наредних неколико тренутака, још електрицитета "чудо" ће доћи. Како су људи слушају Христос - Антихрист - У разговору са њима на матерњем језику, они ће ускоро остварити свој имиџ је натприродно пут! Слушајте Бил Ламберт објасни:

"Када је лорд Маитреја појави, он ће се појавити као различита бића за различите људе.

* Он ће се појавити као човека на човека и као жена са женом.

* Он ће се појавити као беле до беле, као црне до црне, као индијски на индијске, итд "

"То не прави разлику да ли сте га погледали у лице или на телевизији он. Тако ће показати да је све ствари за све људе". [Ламбер]

Буквално, умова људи ће се буквално разнесена од овог момка. Those practitioners of the magical arts, New Age adherents, and all members of mystic religions who have desired greatly that their Great One would appear, are going to receive the "strong delusion" from God (2 Thessalonians 2:11]. As these people see all the "lying signs and wonders" that will continually be pouring from this occult superman, they will "rush after the beast" to worship him with all their heart, mind, and soul.

vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od vivijen taj Ned 7 Nov - 19:21:35


Позадина игре

покривен Имамо позадину Стив Џексон и његова СЈ играма у НЕВС1753 , и снажно позивамо вас да га прочитате, тако да ћете разумети импликације покушај владе да затвори Џексон доле пре него што је могао да добије своју картицу Илуминати игре на тржишту. Џексон је знао конкретне планове Илумината чиме су полако да распусти Стари светски поредак, замењујући га са Новог светског поретка, укључујући и изглед Антихриста. Предлажемо вам да прочитате овај горе претходном чланку, јер ми сматрамо "Смокинг Гун доказ" да су Илуминати су планирали нападе на 9 / 11 много година пре тога страшно догађаја.

У овом чланку, ми ћемо закључити нашој студији коју сте приказује карте описују догађаје који се још није догодило, али ће сигурно десити, на основу Библије пророштво, и паралелни Илуминати планове. Наравно, Илуминати картице игра има картица за ове догађаје, настављајући да покаже да је Стив Џексон знао плану веома добро. Страствени играчи ове игре играју улогу знао већину детаљне делове плана да се то промени западног друштва да Антихрист може утврдити на светској сцени као што су почели да играју игру у 1995.

Било катаклизмична природних катастрофа има способност изазива више штете у краћем временском периоду него било који рат мање од нуклеарног рата. Року од неколико минута, или сати, цео пејзаж може да се поново извући и популације људи и животиња које живе у распону од уништавања природних непогода која може да умре или да буду протерани. Кад људи мисле од природних непогода, они мисле земљотреса, вулканске ерупције, плимски таласи, торнада и урагани.

Пошто је долазак Царства Антихриста - Нови светски поредак - црној магији је врачање, његове присталице су неке веома различите идеје о овој планети и њеним природним процесима него поново рођен хришћани. Прво, следбеници окултне обожавају створење - Мајку Земљу - него Творца Ко је ова планета од камена, воде и гасова. Ови окултисти - укључујући Илуминати који владају владе у свету - обожавање овој планети, називајући је било мајке природе или Мајка Гаја. Они верују овој планети живи, дише уз богињу сјајан моћи. Друго, окултисти верују да је наша цивилизација Индустријски анатема за Мајка Гаја, јер јој загађује воду, ваздух и њене земље јој [Прочитај НЕВС1693 ]. Већина људи не схватају да је религија иза активна за заштиту животне средине је екстремно слављење Гаја; њене присталице верују да, ако је то индустријска цивилизација није затворена планиране фазе по напорима човека, Мајка Гаиа ће да интервенише у драматичним, деструктивни начин да "оцисти" ово цивилизација са планете кроз велики и моћни природних катастрофа.

Ова тема је суштина књиге Ала Гора, "Земља у биланс".

Оно што већина Мајке Земље верници не схватају јесте да Илуминати - најмоћније групе на Гаиа - постигао научне контроле временских прилика и свих непогода са којом човек је тврдећи за неколико хиљада година [ Прочитајте НЕВС1694 , "Време Контрола и време рата".] Ако су Илуминати контролише функције "Мајка Гаја", тј, временских непогода, онда они могу да користе природне катастрофе како би се постигли своје драконске планове без много људи мисле да их кривити! Пошто су Илуминати планира да смањи популацију у свету за 66%, исти проценат становништва смањења у књизи Откривења, они планирају да "поново дивље" много од континената на свету [Прочитај НЕВС1368 ].

Напомена: "Поново Вилдинг" је дефинисан као велики напор да очисте земљу од људи и пустите да земљу врати на "дивље".

У НЕВС1368 смо детаљно планирамо да издвоји преко 50% свих земљишта у Америци, забрањује било какву врсту људске делатности. Предлажемо вам да прочитате овај чланак пажљиво ако нисте то урадили, или га поново прочитати ако је ваш оригинални читања је одавно. Конкретно, студија на мапи под називом "Симулација резерви и Коридор систем за заштиту биодиверзитета", за заштиту животне перспективе. да ћете шокирани да видите колико је Америка подељена је на било Црвени области ("Основни резерве и ходницима, мало, или нимало људску употребу"), или "тампон зона, (високо регулисане коришћења") бити. Очигледно, ова драконске може да планира не остварен до планираних комбинацији несрећа су постигли 66% становништва смањење Илумината је планирано, а Антихрист је на месту проповиједајући јеванђеље Мајке Гаја.

Питање је сата, како се фази се сада подешен тако да антихрист могу тврдити да је такав програм неопходан? Најефикаснији начин чини се да је да изазове толико природне катастрофе се дешавају у овој земљи - и у другим земљама широм света - тако да, када Антихрист је овде, он може да укаже на прошлост образац катастрофа, тврдећи да су били због наше индустријске цивилизације! У Нев Аге списима, ова тврдња се врши све време, и широко је прихваћена од стране многих милиона присталица. Пре неколико година, Нев Аге покрет је тврдећи да су неколико десетина милиона присталица у Америци сама, тако да је број људи који верују те глупости су значајне.

Очигледно је да Илуминати мора контролисати време, које смо детаљно НЕВС1694 и семинар 3, "Знајући време вашег посетама" . Пре него што ће знати да цени пуно значење ових Илумината картица, морају да схвате да научници могу да наша и да контролише временске, у ствари, Руси су прави стручњаци у време контроле и време ратовања. До тренутка када сте завршили овај чланак, од вас ће схватити да су Илуминати се, заиста, планирају да користе ове природне катастрофе да остваре своје циљеве, и, Илуминати Цард Гаме проналазач, Стив Џексон, знао ових планова још 1990! Дозволите нам да брзо прегледате важне "природних катастрофа" картице.

Iluminati - prorocanske karte ICG_NWO_Hurricane

Iluminati - prorocanske karte ICG_Hurricane

На дну ове картице гласи: "Пусти ову картицу, као слободан потез након што је играо било катастрофа катастрофа. То даје циљне +10 за одбрану да је један."


Урагани су реална опасност за цео Источној обали. Када сте проверили биодиверзитета мапу у НЕВС1368 , видећете да је практично цео источне обале је или Црвена ("мало или нимало људских коришћења") или жута, ("високо регулисано коришћења"). Ако низ страшно деструктивне урагани могу произвести до Источне обале током времена, Антихрист би могли указати на овај образац као "доказ" да је наша мрзео индустријска цивилизација је крив, за мајку Гаја једноставно не може да толерише загађења и природних ресурса одлив природно долазе из нашег начина живота, дакле, Гаја тражи "корекција" слањем ужасних олуја.

Почнимо тако што испитује врло занимљив чланак који Објављено 1. јуна 2003, на почетку сезоне урагана.

ВЕСТИ Укратко: "Харикена предвиђа да удвостручи", ЦНН Невс, 1. јуна 2003.

"Миами, Флорида (ЦНН) - У 2003 Атлантика сезона урагана је почела недеља, прогностичара Вилијам Греј предвиђа 14 зове олује и урагани осам њих. Та цифра је двоструко број урагана која се развила у Атлантик прошле године са. Именовани су олује одрживог ветрова од најмање 39 мпх тима. Греј је истраживање, тропске Метеорологија пројекта, са седиштем у Цолорадо Стате Университи, предвидео три урагана ће бити категорије 3, 4 или 5 олуја са ветровима изнад 111 мпх. "

Познавајући љубав окултних за бројеве '11 'и '39', Мислим да је интересантно Влада метеоролошка служба би изабрали ова два параметра у постављању различитих категорија. Ако нисте упознати са чињеницом да обожавају окултисти створење уместо Створитеља {Римљани 1:25} и да верују да бројеви садрже својствене снаге, саветујемо вам да прочитате НЕВС1756 .

Сада, да се вратимо на овај ЦНН-чланак:

"Дугорочни просек за Атлантиц ураганима је 5,9 годишње, а за именоване олује, 9,6 годишње киша. 12 Од олује под називом прошле године, четири урагана постао, две од њих велике. Обала САД има 69 посто шансе да велики ураган клизишта, у поређењу са дугорочним 52 одсто просека, казао је Граи. "

Сада ћемо испитати образац урагане у прошлог века, да видим да ли је образац у којем Антихрист може похвалити.

Топ десет Урагани - најскупље

1 милијарде. Ураган Ендру слика - Категорија 5 - Соутх Флорида и Луизијана, 24. августа 1992, Цена: $ 26,5
2 милијарде. Ураган Хуго - Категорија 4 - Чарлстон, Јужна Каролина, септембра 1989, Цена: $ 7
3 милијарде. Урагана Флоид - 110 мпх ветрова - Средњи Атлантик и североистоку, септембар 1999, Цена: $ 4.5
. 4 Инвест Френ - Категорија 3 - Северна Каролина, септембар 1996, Цена: $ 3,2 милијарде
. 5. Инвест опал слика - Категорија 3 - Пенсацола Беацх Флорида, октобра 1995, Цена: $ 3 милијарде
6. милијарди. Инвест Фредерик - Алабами, Мисисипи, септембар 1979, Цена: $ 2,3
7 милијарди. Инвест Агнес - Ослабљени да Хуррицане Сторм - Флориди, Атлантик приморског, доносећи поплаве кише у Северној Каролини у Њу Џерси, јун 1972, Цена: $ 2.1
. 8 Инвест Алиша слика - Категорија 3 - Тексасу, августа 1983, Цена: $ 2 милијарде
. 9. Инвест Јабука - Категорија 2 - август 1991, Еаст, Цена: $ 1,5 милијарди
. 10 урагана Хуан - Категорија 1 - Луизијани, Тексасу, југоисточне, октобра 1985, Цена: $ 1,5 милијарди. Висока плима и осека и поплаве

Као што видите, већина тих урагана погодила дуж источна обала, са површином од Тексасу - Флориде западној страни изложене мањој мери. Ово Тропицал Карта приказује ове две области веома добро, са интерактивним функцију која вам омогућава да кликнете у сваком региону да бисте видели најопаснија места за урагане. Али, када видите "Већина Хит Мапа - Јужна обала" и упоредите је на биодиверзитет мапи, можете видети да највише погођене области су управо области које УН биодиверзитета људи планира да искључи или ограничи људску активност!

Коначно, упоредите "Већина Хит Мапа - североисточној обали" у УН биодиверзитета карта и видећете упечатљива корелација.

Најновији ураган Изабел, ударио Северна Каролина Спољни Банке, сејући озбиљна оштећења; целу област где Изабел је земљиште тешко у црвеној боји. Већ, Савезна влада је предузимање акције да се људи покрете вратио ограничавају у ову област, предмет ћемо извештај у посебан чланак.

Када се појави антихрист, он може да укаже на овим просторима најчешће упропашћеним урагана и да наводе да је разлог што су у таквој опасности је да је Мајка Гаја се користи као ураган "балансирање алат" у покушају да поврати своју чистоту и "баланс природе ", природна равнотежа да је наша индустријска цивилизација је узнемирило. Дакле, Антихрист ће наредити да то биодиверзитета карте се одмах примењују. Тек када је наш тренутни цивилизација је распуштен, и то само када су људи ограничени само живе у одређеним областима ће мајка Гаја вратити на чистоту и равнотежу. Ово може да звучи кооки да вас - а то је - али милиони људи новог доба прихватити свесрдно сада. Када се појави антихрист, он може да рачуна на ову значајну резервоар подршке.

Iluminati - prorocanske karte Rewilding_map

Iluminati - prorocanske karte ICG_Volcano

ну ове картице гласи: "инстант напад да се уништи место (напомена напад снага је више од метеора штрајк!")

У НЕВС1852 , ми смо показали колико буђење вулкана Јелоустон супер је наизглед зграде огромне ерупције. Уколико овај вулкан ударац на начин на који волцанологистс упозоравају, смрти и штета могла продужити 600 миља у свим правцима из Цалдера у Иелловстоне Парку. Ми Прикажи мапу од могућих разарања и следеће државе су вероватно да ће бити тешко оштећена.

* Вашингтон - Око 85% од државе
* Орегон - око 80% од државе
* Монтана - 100% државног
* Вајоминг - 100% државног
* Идахо - 100% државног
* Невада - 90% од државе - само Град Лас Вегасу лежи ван овог радијус
* Јута - 100% државног
* Колорадо - Око 75% од државе
* Небраска - Око 50% од државе
* Јужна Дакота - Око 75% од државе
* Северна Дакота - Око 80% од државе

Како ова област потенцијал разарања у поређењу са Уједињеним нацијама биодиверзитета "Ре-Вилдинг" мапу? Погледајте сваке државе пажљиво. Орегон, Вашингтон, Ајдахо, Монтана, Вајоминг, Колорадо и Невада су скоро потпуно Црвени {мало или нимало људска употреба) или жута (високо регулисане тампон зона). Постоји веома мало Зелена зона (нормалној употреби). Источна Колорадо, западни Канзас деловима Небраске и источне јужне и Северна Дакота садрже Зелене зоне, али је остатак тих држава су или црвене или жуте.

Калифорнија је такође углавном црвене и жуте. Градови ће бити дозвољена само у Сан Франциску, Лос Анђелес и Сан Дијего области; даље, боју тастер у доњем левом делу мапе указује на то да Црна тачка означава градови већи од 10.000 људи, без већих ознакама! Зашто би УН, творци ове мапе изабрати тако мали број? Нормално, мапе показују много шири спектар популација града приказана на мапи. Ова мапа је да се стави на снагу када Антихрист чишћење "Мајка Гаиа", и ужурбано врши 66% смањење популације! Због тога, морате да схватите да гледате мапу у којој 33% остатак Американаца ће живети!

И, супер вулкана Јелоустон могу да изазову ову "Ре-Вилдинг" да се то десити да захтеви овог биодиверзитета мапу могао брзо бити

Iluminati - prorocanske karte ICG_Meteor_Strike

На дну ове картице гласи: катастрофа! Ово је тренутни напад да уништи било које место. Место је девастирана и уништена. (НАПОМЕНА метеорит напад снага 16)

Метеори су били предмет фасцинације које љубитељи фантастике наука за много година; Истина је да чак метеора која није превелика је потенцијал изазива велику штету огромна подручја земље. Дакле, предмет метеорита штрајка разорне Земљи је увек био динамит тема за многе фантастике роман науке.

Међутим, Библија је такође изгледа да алудирају на Метеор удара разорног земљи у току 7-годишње невоља периода. Слушајте пророчанство:

"И трећи анђео затруби и паде велика звезда са неба, гори као да је лампа, и паде на трећину река и на изворе вода; А име звезде зове Пелин : и трећи део вода постала пелен и многи људи умрло од вода, јер су направљене горке]. [Отк 8:10-11

Библија научници су идентификовали дуго ово "велика звезда са неба" као метеорит. Наравно, довољно велики метеорит може да изазове ове врсте штете, уништење једна трећина (33%) од реке, и свеже изворе вода Цхеринобел. Од руске нуклеарне катастрофе у, неки људи су се питали да ли би то могло бити звезда нуклеарног наоружања , јер је име за "Цхеринобел" на украјинском језику "пелин". Иако је ово и даље посебна могућност, већина поглед је и даље да је ова "звезда" је метеорит, ако је то случај, онда бисмо разумели опседнутост окултним са могућношћу метеорит удара на земљу, тачно онако како Библија описује Трећи Сабор Пресуда великих невоља период.

Размислите само неколико чланака у нашим свакодневним Вести о метеора.

ВЕСТИ Укратко: "Простор рок хуртлес прошлости Земље", ББЦ Невс, 7. јануар 2002, ББЦ Невс Онлине Наука уредник др Дејвид Вхитехоусе

"Астероид откривен тек пре месец дана чини близу приступ Земљу њега. Иако не постоји опасност од судара са, астрономи кажу да је њена близина подсећа само колико предмета има у простору да би штрајк наше планете са разорних последица ... Сматра се да се 300 метара величине - довољно да збрише читаву земљу ако удари Земљу. великих "


Iluminati - prorocanske karte ICG_Tidal_Wave

Доњи део картице гласи: "картица је катастрофа. Инстант напад да се уништи и приморске 20 место. Моћ."

Занимљиво је да разорне моћи додељен талас је више него метеора! Наравно, велики плимски талас може изазвати многе смрти и разарања на већину тренутних структура стоји на путу. Ако плиме талас континенталне размере, она заиста може да доведе до десетине милиона смртних случајева у секунди са веома мало времена за упозорење. Пустош проузрокована таквим континенталне Тидал Ваве би патуљак скоро све друге врсте природних катастрофа и да би лако и брзо "Ре-Вилд" Земља је инундатес. Као што можете погледати карту испод можете видети како областима на које воде океана би се одмах "Ре-вилдед"; Осим тога, друштво би било толико девастиран да ће влада лако да померите престрављен преживели у било којој области желе и из било ког разлога они дићи.

Сада, хајде да погледамо Ново доба упозорења масивних земљи поплаве.

Iluminati - prorocanske karte Usagms

Као што је раније наведено, ова тема земље уништења одзвања кроз многе Новог доба и окултно пророчанства. Један од првих предвидети катаклизме доласка на крају овог века био је Едгар Кејси, који је био познат као "Успавана Пророк". Кејси предвиђања о овом питању његова предвиђања су били врло експлицитни:

1) промена Земље око своје осе
2) Поплава многих приморских региона
3) у Лондону ће бити на обали
4) Губитак много Јапана
5) Поплаве Северне Европе
6) Гренланд нестане
7) Нови земљиште се појављује на обалама Северне Америке
8. раширено уништавање-ла, СФ-Њујорк нестаје
9) земљишта мост из Јужне Америке на Антарктику
10) Загревање хладне области - хлађење топлих области
11) ВВ ИИИ Уследило је Њу ејџ "(Скинер, Стивен. Миллениум пророчанства, Лонгмеадов Пресс Стамфорд, ЦТ, 1994)


Ово ново доба мапи, у горњем тексту, указује на уверење да је Мајка Гаја ће то покренути масивне промене у својој земљи напоран покушају да "очисте" земље наше индустријске цивилизације и ослобађање од свих људи није у потпуности синхронизован са наредним Ново доба Христа . Као што можете видети, океан воде приказани су у тамно плавом и покривају велики део нашег континента. Ово је карта која приказује композитни (у тегет) приближну опис земљишта подручја предвидео неколико пророци новог доба да се преплављена расте океана. Ова мапа није доказано да релеј било једно предвиђање са 100% тачности, али је врло слична већини објављених земљи промене мапе. Гордон-Мајкл сцаллион предвиђа земљотрес активност ће почети ове поплаве.

Да ли сте знали да је талас монументалних пропорција је сасвим могуће пре? У књизи Откривење, видимо занимљив пророштво људских научника који нису потврдили док само око 40 година! Прво, хајде да испита пророчанство:

"Након тога видех четири анђела који стоји на цетири с од земље, и држе четири ветрова на земљи, да не би требало да ветрови дувају на земљи, ни на море, ни на икакво дрво другом. И видјех: Ангел растућем са истока, који има печат Бога живога, и повика иза гласа на четири анђела, којима је дато повредите земљу и море, говорећи: 'Хурт не на земљи, ни мору , нити дрвеће док смо запечаћене слуге Бога нашега на челима]. '"[Откривење 7:1-3

Студија научника на "Јохнс Хопкинс примењену физику открива да је земља у ствари има 4" С "локацијама. Ови "С" су 4 области океана, свака покрива неколико хиљада квадратних миља, у којој се воде океана око 220 метара виши него када је земља савршено сферни чланак. Према томе, ове високе тачке су изазване преовлађујуће ветрове који изгради трења на површини океана, гомилају воде.

Горњу мапу (а не копија карте у продукцији "Јохнс Хопкинс Апплиед Пхисицс Лаборатори) показује приближну локацију Земље четири" С "поена. Висока тачке на свету су обележена црвена лампица квадрата, као и ниске тачке обележене су жути индикатор квадрата поена. Ако преовлађујуће ветрова изазива овај ефекат је изненада елиминисана, виши вода би несрећи у доње. Овај сценарио би сигурно бити посебно катастрофалан и за источне и западне обале Сједињених Држава.

Откривење 7:1 је дуго био мета оних који би напад на Библију, тврдећи да писац овог пасуса је веровао да је Земља равна. Међутим, у светлу ове мало познатих открића, Откривење 7:1-3 открива потпуно нову перспективу. Овај одељак описује догађај који се јавља у отприлике средином тачке времена невоље, непосредно пре "великих невоља" катаклизма. Зауставља четири главна Јет токови на ова четири "С" на земљи, резултат ће бити. Иако ово може или не може да изазове померање полова, то би сигурно изазвати велике промене на Земљи постоје континентима. На основу ове информације, мапе долазе земљи промене не могу бити напрегнут као један у почетку може да сагледа. Нова генерација које и окултисти би онда могло да објасни ове катастрофалне пресуде Бога одвојен као резултат дуго пророкова магнетни пол смени.

Хришћани данас немају гаранције да узећа Цркве ће доћи пре елементарних непогода већих размера, економског колапса, или чак отворено прогону Цркве. Међутим, ови Ново доба списи су такође у складу са Библија пророштво да се случајна. На "Аге оф Граце" свакако изгледа да је на свој врхунац, али морамо имати на уму да је Бог само је у контроли времена реда вожње. Догађаји у књизи Откривења сигурно ће се десити у складу Бог да. Сотона је миљеницима свакако остварити своје време је кратко, али они апсолутно немају копију је распоред Бога.


Како да хришћани реагује на ове ствари? Не смемо заборавити да имамо у нашем поседу књизи Истине, Речи Божије. Хришћани морају да вреднују све што је стандард Библије. Ми не смемо такође заборавити да је ова света књига није само релевантна у борби против "лукавства од ђавола", али је извор енергије - "мачем Духа" - по коме је Свети Дух Бог комуницира на Његову деце. Дакле, ми смо покупити наш "мач" и да се окрене Другог Петар 3:8-14, где смо дати нашим "марширање налога" за много времена у којем живимо:

"Господ није Слацк тичу његовог обећања, као што неки мисле да доцни; али је стрпљивост ... не да ко пропадне, него да сви дођу до покајања;. Али Дан Господњи доћи ће као лопов у ноћи у коме на небу ће проћи са великом буком, а елементи це истопити са ватрени топлоту, а земља је такође и дела која су у њему ће бити изгорео. Видевши онда све ове ствари које ће се распустити оно што начин лица треба ви да се у свим светим разговор и побожност, у потрази за ... долазак Божијег дана ... ми, по свом обећању, траже ново небо и нову земљу ... Будући да сте изгледа за такве ствари, да буде марљив да будете наћи од њега у миру, без мане и без кривице. "
Реч Божја је експлицитна. Хришћани морају да врше следеће:


1. Свети разговору
2. Побожност
3. У потрази за долазак Бога дан, ново небо, нова земља
4. Будите вредни
5. Наћи о њему у миру
6. Без мане
7. Невин


У светлу растуће преваре и заблуда Библија не мења своју команду онима који су откупљени по крви Јагњета. То команда је позив за личне светости. Ако се они који су "име име Исуса Христа" ће једноставно следите горе наведених правила, они неће бити заведени од стране лажних пророка Сатане. Хришћани ће бити траже истину Речи Бога, тражећи душе оних који су изгубљени и да ће бити наоружани против осион преваре ових "последњих дана".


У закључку, ако сте били преварени у траже савете "дух води" било које врсте (без обзира колико су се идентификују), молимо Вас да разумете да сте ви ризикујете свој вечни судбину. Можда сте као Лаура у почетку овог члана; можете да примате визије од неких мудрих и лепа створења. Запамтите, сотона и његови анђели не појављују као гротескно, зли ентитети Холивуд приказује, али они се појављују као "створења светлости". Питајте овај ентитет оно што је он (или она) мисли на Исуса Христа, упоредите одговор на писану реч Божија, и оставити ово лежи ђаво да би проклети ваш вечни душе. Окрените од овлашћења Сатане, и окрените од себе Христа. Окрените се Господу Исусу, ставити своје поверење у Њега, и Он ће (као што је обећао) спашавање своје душе из пламен пакла. "Онога који долази к мени ја ћу ни мудар избачен напоље." (Јован 6:37)

Да ли сте духовно спреман? Да ли је ваша породица? Да ли сте адекватно штите своје вољене? То је разлог овог министарства, да вам омогућити да прво схвате опасност према себи, а затим вам помоћи да развијете стратегије да упозори и заштити своје вољене. Када сте у потпуности обучени, можете користити ваше знање као средство за отварање врата разговора са несачуване особе. био сам у стању да га користите више пута, и да људи долазе да виде Исуса Христа као резултат. Ова тешка времена су такође време када можемо доћи до много душа за Исуса Христа, што вечно разлика.

Ако сте прихватили Исуса Христа као свог личног Спаситеља, али су веома млако у свом духовном хода са Њим, потребно је да га је одмах замоле за опроштај и за обнову одмах. Он ће вам опростити, и попуните ваше срце радошћу на Свети Дух. Затим, треба да почне дневни шетњу молитве и личних Библија студије.

Ако никада нисте прихватили Исуса Христа као Спаситеља, али су дошли да оствари своје реалности и приближавање краја века, и желе да прихвате слободно дар вечног живота, можете да урадите сада, у приватности свог дома. Када га прихватите као свог Спаситеља, да духовно се наново родимо, и као и уверите се у небо као да сте већ били тамо. Затим, можете да будите уверени да је Краљевина антихриста неће додир духовно.

Уколико желите да постанете поново роди, окрените наше Спасење страницу сада.

Надамо се да сте били благословени од овог министарства, који настоји да образује и упозори људе, па да они могу да виде долази Новог светског поретка - Краљевине антихриста - у дневним вестима.

На крају, волели бисмо да чујемо од вас.

Можете нас контактирати путем поште или електронском поштом.


Бог вас благословио.
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60448
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Iluminati - prorocanske karte

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu