Bodybrowser
3 posters
Strana 1 od 1
Bodybrowser
Za ovo vam treba najnovija verzija nekog od browsera.Firefox 4.0 beta 7 vrsi pos'o,a upravo je dostupan i beta 8.
Demonstracija:
...i ako vam se ucini zanimljivo ovde mozete i sami da probate: [You must be registered and logged in to see this link.]
Demonstracija:
...i ako vam se ucini zanimljivo ovde mozete i sami da probate: [You must be registered and logged in to see this link.]
Djokic- Novi Član
-
Grad : Zvezdan
Browser :
Broj Postova : 58
Broj Poena : 5775
Reputacija : 184
Datum upisa : 18.12.2009
Datum rođenja : 16.10.1981
Godine Starosti : 42
Pol : Zodijak :
Zanimanje : Motorista :)
Uzrečica : http://www.bjbikers.com/
Re: Bodybrowser
da, da.. jako zanimljiv koncept.. inace radi se o tvz. WebGL projektu, aplikacija za 3D grafiku u web browserima koja ce koristiti HTML5 canvas tag. koncept je zasnovan na OpenGL endzajnu koji se koristi za 2D/3D grafiku na PC racinarima. izgleda da flash ide polako u penziju.. na donjem videu se vide neke od mogucnosti buduceg standarda za 3D modeliranje na web-u. jos malo pa cemo da igramo neki MMORPG kvaliteta jednog WoW-a u nasim web browserima...
sada mator, Quaqe 2 koji je nekad bio jedna od najzahtevnijih igara, sada u browseru...
sada mator, Quaqe 2 koji je nekad bio jedna od najzahtevnijih igara, sada u browseru...
unlock3r- Urednik Foruma
-
Grad : Zvezdan City
Browser :
Broj Postova : 38
Broj Poena : 5167
Reputacija : 31
Datum upisa : 08.11.2010
Datum rođenja : 21.04.1979
Godine Starosti : 45
Zanimanje : Web Administrator
Knjiga/Pisac : The Hitchhiker's Guide to the Galaxy/Douglas Noël Adams
Moj YOUTube Video :
Re: Bodybrowser
@unlock3r
Mislim da je malo prerano reći da je odzvonilo Flashu. Flash je robustan razvojni alat sposoban za puno više od onoga za šta se obično koristi
Mislim da je malo prerano reći da je odzvonilo Flashu. Flash je robustan razvojni alat sposoban za puno više od onoga za šta se obično koristi
Heraklit- Novi Član
-
Grad : Zadar
Browser :
Broj Postova : 4
Broj Poena : 4990
Reputacija : 0
Datum upisa : 18.01.2011
Datum rođenja : 18.04.1970
Godine Starosti : 54
Zanimanje : umjetnost, priroda