Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Toksini - Otrovi

Ići dole

Normalna Toksini - Otrovi

Počalji od vivijen taj Sre 18 Maj - 21:48:52
Toksini - Otrovi

Toksini (otrovi) koje unosimo u sebe

Glavni krivac za rak, alergije, ulcerozni kolitis, reumatoidni artritis, multiplu sklerozu, autizam, chronovu bolest, impotenciju, sterilitet i ostale sistemske bolesti nisu geni, već otrovi iz okoline u koje nasledno unosimo u sebe i stres. Ali stres je i svaki unos prehrane koja nije u skladu s antigenom krvne grupe. Mnoge otrove unosimo u sebe, a da toga uopše nismo ni svesni. Uz to danas nas okružuje daleko više opasnijih otrova nego prije 60-tak godina. To znači da nije problem u genima, koji se u suštini mogu obnoviti. Danas se zna i naučno je dokazano da je upravo zagađena okolina glavni uzrok bolesti.

Najnovija istraživanja pokazuju da je npr. rak dojke nasljedan samo u 2% slučajeva, u 98% slučajeva rak dojke je uzrokovan načinom života, prehrane. Dokaz da nije problem u genima je što mnoge nasledne bolesti na razini fetusa i malog deteta uopšte ne postoje, već se javljaju tokom života upravo zbog nepravilne prehrane i toksina u hrani i našoj okolini. Nađeno je da dete prima otrove i preko pupčane vrpce dok je u utrobi majke, što je i normalno, a u pupčanoj vrpci u trenutku rođenja nađeno je preko 150 raznih toksina.

Već samo jedući krumpir i žitarice u organizam svaki dan unosimo veliku količinu pesticida, fungicida, fosfata, organoklorida itd. Jedući beli hleb koji u prirodi ni ne postoji nego se mora pobeliti umetnim belilom pravimo stravičan udar na zdravlje. Eksperimenti na miševima kojima je davano to belilo tokom 4 mjeseca pokazala su da su svi dobili rak gušterače (pankreasa). Upravo te ubacene arome i boje su krive i za hiperaktivnost dece. To je pokazalo istraživanje na Cambridgeu kada su deci u soku davana crvena i žuta boja za slatkiše.

Coca Cola bez šećera (light) još je opasnija od one sa šećerom, jer u sebi sadrži aspartam. I voda iz slavine je puna teških metala, hlora i ostalih otrova. Šta tek mislite šta se dešava sa svim toksinima koji ostaju u tijelu nakon uporabe hemijskih lekova? Uz sve to tu je i stres, koji dovodi do pojačane cirkulacije krvi zbog ubrzanog lupanja srca, povećanja razine adrenalina što sve vodi ka povećanju razine toksina u krvi i njegovom većem protoku.

Kako ovo čitate verujem da ste i sami zaključili da treba naći dobar način detoksikacije organizma, izbacivanja otrova koji se nakupljaju kao nusproizvodi. Teški metali, pesticidi, insekticidi i ostali otrovi topivi su u mastima. Dakle masno tkivo kojeg imamo, puno je toksina koje polako i otpušta. Naučno je dokazano da svaki kilogram manje daje 3 mjeseca života više. Baš zato nije čudno što je vodeći rak u žena, rak dojke, jer upravo dojke sadrže veliki postotak masti, isto kao rak prostate u muškaraca jer kroz mokraćni mehur (bešiku) i mokraćovod velike količine pesticida stižu do prostate. Upravo najveća detoksikacija odvija se u crevima, ako se to ne obavi kako treba, ostane li previše otrova, oni dolaze do jetre, a ako ih ni ona ne uspe probaviti, otrovi se nakupljaju u mastima.

Da ću primer na bolestima koje dolaze starenjem, Parkinsonova bolest ili demencija dolazi zato što nakon dugo vremena toksini koji se nalaze u masnim stanicama koje okružuju mozak probiju krvno moždanu barijeru koja štiti mozak od njih i dođu do njega.

SADA OVO DOBRO ZAPAMTITE I PRIMENITE.

Da bi se otrovi (toksini) topivi u mastima mogli pretvoriti u topive u vodi i na kraju izbaciti stolicom ili urinom potreban je enzim citokrom P 450, koji se stvara iz hlorofila.

Druga faza je faza konjugacije, odnosno vezivanja, a u njoj su potrebni antioksidansi koji će za sebe vezati te otrove (toksine). Upravo je rak rezultat akomulacije mutacija, dakle poremećaja i bolesti staničnog (ćelijskog) genoma, a tu se regulise stanična deoba, rast i razvoj stanica. Upravo ta mutacija je izazvana čimbenicima okoline u kojem živimo, ali u suštini je krivac ono što unosimo u telo. To sve dovodi do pojave raka, neuroloških i ostalih degenerativnih bolesti i oštećenja, čijoj smo poplavi danas i sami svedoci. Iako različiti toksini uništavaju različita tkiva i organe, svim je karcinomima zajedničko postojanje nedostatka hemoglobina, citokroma C, citokroma P 450 i vitamina B12. Tu bi kao prvu zaštitu preporučio Zelenu Magmu, koja je puna hlorofila i uzimanje vitamina C, E, B, minerala Cinka i Selena.

Ostali otrovi u telu

Ima nekoliko otrova nagomilanih u nasem telu, s kojima se treba pozabaviti u borbi protiv raka. Prvo postoji stanična toksičnost, uzrokovana skretanjem toksina u stanice zbog prekomerne kiselosti krvi i nemogućnosti otpuštanja toksina iz stanica zbog tog samog istog razloga.

Slejedeća skupina otrova jesu teški metali i hemikalije, koja se stvara tokom godina izlaganjem vrlo toksičnim teškim metalima i hemikalijama. Dok mnogi metali dolaze iz okoline, srebrne zubne plombe, mnoge vakcine i neki drugi lekovi unose živu i druge otrove u naše telo. Većina velikih riba podižu količine žive. Povećane količine teških metala uticu loše na imuni sistem, a mora se delovati njime u borbi protiv raka.

Postoje toksične skupine u debelom crevu od neprobavljene hrane i stvrdnute fekalne materije. Upijanje hranjivih tvari je prekinuto, a otrove, zaostale u toj raspadnutoj prljavštini, telo ponovo upija. To stvara stalni stres imunom sistemu i daljnje opterećenje na telesne sastave rješavanja otrova. Čišćenje debelog creva treba se dogoditi na putovanju ka dobrom zdravlju. Treba vršiti i klistiranje debelog creva.

U našem debelom crevu nalazi se 3 - 5 kg okorjele stolice, koja je stalni izvor toksina. Treba napraviti za početak u jednom danu 6 klistira. Klistir treba držati u debelom crevu 10 minuta. Prva 2 klistira daju se u položaju koljena - laktovi. Ostali 4 klistira daju se u položaju ležanja na desnom boku.

Bez obzira na bolest jednom u godini dana bi svako trebao napraviti klistir debelog creva na ovaj način. U debelom crevu i jetri ima najviše toksina pa odavde i započinju bolesti.

Izvor
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60336
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 66
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu