Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Zlocinacki ultimatum Srbiji

Ići dole

Normalna Zlocinacki ultimatum Srbiji

Počalji od vivijen taj Čet 26 Apr - 19:40:55

Ултиматум Србији у Рамбуијеу злочиначкији је од Ултиматума Аустроугарске Србији после убиства Фердинанда, злочиначкији од понижења Србије након победе у

Часлав М. Дамјановић, 20.04.2012

***

Првом светском рату, злочиначкији од завере убиства краља Александра, злочиначкији од 6 априла 1941., злочиначкији од Ускрса 1944., злочиначкији од Сребренице, злочиначкији од Рачка…

Рамбуије није био никакав разговор – Рамбуије је био уцена да се потпише Ултиматум – такозвани Анекс Б Ултиматума који су Срби били уцењени да потпишу у Рамбуијеу јесте настављање Павелићевог злочина да Србију стави под нож НДХ! Такозвани Анекс Б јесте непобитан доказ да је циљ злочиначког Ултиматума у Рамбуијеу био – “Нестанак Србије“ – злочин који је данас мржење Срба преформулисало у – “Србија мртав“!

Зло европског мржења Срба… Зло европског мржења Моралне одговорности… Зло европског мржења Православља – није никад драстичније исказало немилосрдност свог антисрпског расизма него злочиначким Ултиматумом Рамбуијеа!

Непојмљиво је зато – а и непојамно – како је данас уопште могуће да у Србији постоје они који тврде да су Срби “погрешили“ што “нису потписали“ Ултиматум у Рамбуијеу – када је фанатички осиљен прошловековним Холокаустом над Србима и Србијом данас “председник парламента Швајцарске Хансјерг Валтер у Београду“ – наравно на “заједничкој конференцији за новинаре са председницом Скупштине Србије Славицом Ђукић Дејановић“ – јавно формулисао расистичку мржњу Европе:

“Не треба очекивати да ће међународна заједница покренути нове пројекте у вези са извештајем Дика Мартија.“!(1)

То конкретно значи да неће – да неће бити никакве истраге о доказаном злочину садистичког унакажавања живих Срба – вађењем органа!

Међутим, пошто високоседајући “председник парламента“ наводно “неутралне“ Швајцарске сматра у име Европе да је званична истрага непобитно доказаног злочина наводно некакав “пројекат“ – то такође значи да организацијска надмудрост Европе јавно забрањује – забрањује! – макакав “пројекат“ којим би се јавно осудио макар који од злочина над Србима!

То конкретно доказује зашто је Европа Сакривала, и зашто и данас сакрива садизам аутроугарских, усташких и титоистичких злочина над Србима!

Заношење Правдом да када УН отвори “архиве кроз 50 или 10 година“, и то једино “у случају… ако свет уопште успе да нађе спас од лудила најмоћнијих“(2) – а не ради се ни о каквом “лудилу“ већ о фанатичком садизму организоване мржње – такво заношење подједнако је непојмљиво и непојамно као и оно да су Срби наводно погрешили што нису потписали Ултиматум Рамбуијеа – јер Валтерова данашња расистичка изјава непобитно доказује да су и Истина и Правда, а сходно томе и Одговорност Истини и Правди – у Европи давно отписани и као Морална и као практична Правна категорија:

Холокауст над Србима биће обављен онако како га је својевремено наставио Валтеров имењак:

“Валтер“ је било једно од такозваних “тајнствених“ имена такозваног “тековинског“ маршала! узгред речено, то име доказује његову сарадњу са Абвером – не са наводно комунистичком Коминтерном него са нацистичким Абвером – јер Абвер му је то тајно име и доделио… а несумњиво и тајни задатак који ће под тим именом обавити! А може се слободно претпоставити да је баш под тим истим Абверовим “тајанственим именом“ – заједно са Антом Павелићем – учествовао на организацијском “засиједању“ на којем је наређено да се убије краљ Алеклсандар…

Међутим, не само његово наводно “тајанствено“ име “Валтер“, и не само благо речено “сарадња“ – већ задатак који му је Абвер свакако дао – јесу путоказ ка доказивању непобитног расистичког корена и некадашњег мржења Срба од стране Здружене завере – и савременог мржења Срба које и злочинство Ултиматума Рамбуијеа и садизам Хансјерга Валтера – данас камуфлирају лажном етикетом некакве “међународне заједнице“.

Осим илузорности заношењем, и осим непојамне издајничке небулозе да се требало покондирити Ултиматуму Рамбуијеа, овај најновији непобитан доказ бивајућег расизма на снази… јесте такође и доказ колико је за Маге мржње управо безначајан додворивачки “активизам“ шегртских потрчкала попут на пример Хилари Клинтон и Веслија Кларка – да коришћњем филмске глумачке репутације Анџелине Џоли наводно “ревитализују“ сатанизацију Срба сарајевском квази-кинематографском пропагандистиком:

Холокауст над Србима се непрестано спроводи!
“Ревитализује“ се – само камуфлажа тог Холокауста!

И зато – активизам ешалона ниже шегртарије, исто као и претпоставке нижерасних колатералца, као и до данас – тако и од данас: Магима не значе – ништа!

Проповедајући о заблуделости фарисеја, свети владика Николај каже да је разлог њихове намера да убију Лазара кога је оживела Исусова љубав – због тога да “не би остао – живи сведок“ Божије љубави!

И тиме свети Николај управо формулише – суштину Зла:

“Убити, и то преваром“!(3)

Речи светог Николаја најшешће звуче пророчки: етикете мржње “Нестанак Србије“ и “Србија мртав“ – он их пророчки већ види у мржњи Европе… као да већ види мржњу Ултиматума Рамбуијеа! И баш зато што заношење није борба против “преваре“ Зла, и баш зато што се против “преваре“ мора борити Чистотом Духа, и Чистотом Моралне Одговорности, и Жртвовањем за Правду – зато је неопходан опширнији осврт на напис Мирослава Лазанског “Зашто су нас напали?“(4) – зато јер детаљно анализира злочинство Ултиматума Рамбуијеа:

“Њујорк тајмс“ је 5. јуна 1999. известио да би према Анексу Б споразума из Рамбујеа, “снаге НАТО-a имале потпуну слободу да иду где год желе по СРЈ“! “Зато је данас пресудно запитати се “ко је то по сваку цену хтео рат 1999?“ Јер… ко се данас на пример “сећа 6. априла 1941. и напада нацистичке Немачке на Краљевину Југославију и бомбардовања Београда? Или… агресије НАТО-а на СР Југославију 24. марта 1999?“ Или… “које ће наше странке, и на који начин, у јеку предизборне кампање данас да се сете 24. марта 1999?“ И да ли ће се уопште сетити, јер “управо ових дана пуковник црногорске војске Мехмедин Тахировић… изазвао је револт код породица погинулих у рату 1999. захтевом да просветни радници помогну“:

“Да се превазиђу фрустрације према НАТО-у“!

Мехмедин Тахировић – пуковник црногорске војске… као да ђетићи немају своје за пуковнике своје војске… ако је уопће њиова – је “према речима председника Управног одбора Удружења бораца ратова од 1990. године, рекао“:

“Задатак наставника је да неутралишу негативне поруке ученицима о НАТО-у и да се потруде да ученици забораве своје убијене вршњаке и убеде их да су фрустрације које су се стекле према НАТО-у… прошлост“!

Убијање – фрустрација? Прошлост – фрустрација?

Зато Лазански констатује иронично:

“Срећан вам почетак врло озбиљне морално-политичке наставе. Добићете и оцене из тог предмета“! И завршава потсмешљиво:

“Иде то уз Мадону“ – зар не?

Али… каже и да “у Црној Гори нису око тога усамљени“ – јер и “у Србији је поводом недавне годишњице“ такозваних “разговора“ у “Рамбујеу било јавних иступа у којима се тврдило“:

“Да смо ми криви што су ти разговори пропали…

“Да je требало у Рамбујеу да пристанемо на све што се од Београда тада тражило…

“Да је Рамбује била пропуштена шанса…“

Па се ћак тврди и зашто је “шанса пропуштена“:

Зато “јер ми нисмо хтели директно да разговарамо с делегацијом Албанаца са Косова“!

Међутим, “како сви, ипак, немамо намерну колективну амнезију“, наставља Лазански, “подсетио бих да је уз 82 странице документа издатог у Рамбујеу, тачније уз поглавље 7. где се говори о “војним мировним снагама на Косову“ – “стоји и анекс Б, који у свом члану 8. каже“:

“Особље НАТО-а, са возилима, бродовима, авионима и опремом, имаће право слободног и безусловног кретања по читавој територији СР Југославије, њеним ваздушним простором и територијалним водама, имаће право на постављање кампова и касарни, право на коришћење свих подручја или услуга потребних за подршку, обучавање или операције“!

Зар у овом случају “читавa територијa СР Југославије“ не значи:Читава територија Србије?
Наравно да значи!

И зато ће “особље НАТО-а уживати имунитет од сваког облика хапшења, истраге и притварања коме би приступили органи СР Југославије“ – читај органи Србије – и зато “грешком ухапшени или притворени припадници НАТО-а морају одмах бити предати надлежним телима НАТО-а“!

“У члановима 9. и 10. анекса Б прецизира се да НАТО неће морати да плаћа порезе, нити било које фискалне или царинске дажбине, нити ће подлегати било каквој царинској контроли“!

“У члану 15. пише да, када је реч о услугама, под тим се подразумева да НАТО има потпуну и слободну употребу комуникацијских мрежа, укључујући ТВ и право да користи читаво електромагнетско поље“ – “и све то потпуно бесплатно“!

Зар то не значи право окупатора на тотално испирање мозга… заправо на тотално заблесављење покорених Срба окупаторском “морално-политичком наставом“?

“Но, није то све“:

“У члану 21. стоји да “НАТО има овлашћење да хапси и у најхитнијем року предаје ухапшене одговарајућим властима“!

Којим “одговарајућим властима“?

Сарадницима окупатора под командом кољача Срба, можда попут Мехмедина Тахировића међу ђетићима… зар не?

“Њујорк тајмс“ је 5. јуна 1999. известио да би према Анексу Б споразума из Рамбујеа’’:

“Чисте снаге НАТО-a имале потпуну слободу да иду где год желе по Југославији, заштићене од сваког правног процеса“.

Па зар тотална окупација тотално заштићеног окупатора од “сваког правног процеса“ – није Холокауст?

Зато Лазански и пита: “Ко је то по сваку цену хтео рат 1999?“

И чему онда данас “манипулација Рамбујеом у делу наше политичке јавности?“

И зато наводи као одговор на горња питања:

“Окружни суд Тиргартен у Берлину“ – “ослободио је у мају 2000. године кривичне одговорности лица која су путем огласа у листу “Тагесцајтунг“ од 21. априла 1999. позивала немачке војнике“ – “да дезертирају из Бундесвера и тако избегну учешће у рату против Југославије“!

“Пресуда немачког суда гласи да кривично дело позивања на дезертерство и одбијање послушности“ – “није постојало“!

Зашто “није постојало“?
Зато “јер је рат против СР Југославије био“ – “противправан“!

Међутим – “логиком права“ – “и све што је произашло из тог рата“:

“Jесте противправно“!
А зашто “jесте противправно“?

Зато што “Албански отпор према Београду на Косову – није био усмерен ка демократији и грађанском друштву – већ му је циљ био“:

“Стриктна албанска власт на Косову и отцепљење од Србије“!

И зато и баш због тога, исто као што су неоусташке снаге на почетку крвопролића искористиле Вуковар и Дубровник за “интернационализацију“ сукоба, и исто како је доцније Изетбеговић по истим страним директивама искористио Сребреницу за “интернационализацију“ сукоба – тако је по страним директивама исте сатанистичке мржње Срба и:

“Руководство ОВК на сваки начин хтело интернационализацију сукоба… у настојању да присили Београд да… уђе у борбе с ОВК“ – зато да би се као и у претходним случајевима – а како је Здружена Завера то већ унапред ипсланирала:

“За то оптужила Србија“!(5)

Тако да прастара формула расистичког злочинства “Убити, и то преваром“: произведе злочиначком преваром у Рачку злочиначки Ултиматум Рамбуијеа!

Холокауст над Србима траје – Мржење Срба и Србије траје:

Такорећи на датум данашњег Ускрса… “16. априла 1944. године “Савезничка авијација“ је починила стравичан злочин бомбардовањем Београда на први дан Васкрса“! А незасити садизам мржње наставио је бомбардовање “и на други дан Васкрса“!

“После бомбардовања нађене су и неексплодиране бомбе у београдским рушевинама на којима је“ – и то “ћирилицом“ – “било написано“:

“Срећан Ускрс“!

Тим бомбардовањима на први и други дан Васкрса циљ је било убијање Срба на дан најсветијег празника – нити један немачки војни објекат – није нити гађан нити погођен – на супрот хиљадама убијених Београђана – погинуло је само 12 немачких војника који су се нашли међу Београђанима!

“Бомбардовање се сручило на Београд девет пута од априла до септембра 1944. године: 16. и 17. априла, 18. маја, 6. јуна, 3. јула и 3, 6, 8. и 18. септембра.“(6) Тек у бомбардовањима 8. јула и 18. септембра гађани су војни објекти – рафинерија нафте на Чукарици и железнички мост преко Саве – које су Б-26 прецизно погодили са велике висине – што доказује да су претходна “тепих“ бомбардовања била намерни масовни геноцид Срба! Међутим, иако ми је сваки тренутак бомбардовања и данас у живом сећању – првипут сазнајем о овом потпису мржње – написаном нам ћирилицом на једној од неексплодираних бомби…

На усташком ножу такође је био исти потпис: Мржња!

На америчким млазњацима F-14 који су бомбардовали Србе у Босни, био је исти потпис мржње – великим словима са стране на трупу авиона: “Bogumil One“ и “Bogumil Two“!

На једној неексплодираној бомби 1999. године Мржња се потписала истим потписом: “You wanna be a Serb!“

Слободно преведено: “Хоћеш да будеш Србин – ево ти бомба!“

То је један те исти потпис једног те истог садизма једне те исте мржње која ужива у мрцварењу и која се иживљава тим мрцварењем Срба: “Срећан ти Ускрс – бомбом!“

Зато је данас запрепашћујући наслов “Да ли је Србија заборавила да су је бомбардовали?“ Елена Гускова подсећа “да је у септембру 2000. године Београдски окружни суд размотрио кривично дело против Вилијама Клинтона, Медлин Олбрајт, Вилијама Коена, Ентонија Блера, Робина Кука, Џорџа Робертсона, Жака Ширака, Јубера Ведрина, Алена Ришара, Хенрика Шредера, Јозефа Фишера, Рудолфа Шарпинга, Xавијара Солане и Веслија Кларка… прогласивши их кривим за злочин против Југославије“ – “одредвиши меру кажњавања затворском казном у трајању од 20 година“ – и пита се о данашњим Србима:

“Изгледа да су на то данас већ заборавили“?(7)

А који потпис је Мржња нашкрабала у Рамбуијеу?

Да ли је мадам Олбрајтова, док се ноћу шећкала у спаваћици по кулоарима замка у Рамбуијеу замишљала себе као да је некаква шекспировска “поноћна сподоба“ шарлеманског расизма Римског царства?

Да ли… да би садистички уживала у пуној мери убијање Срба – да ли се за то шећкање у “глуво доба“ можда намирисала модерним колоњским мирисом?

Одговор није ни естетички нити аналитичарски… напротив, одговор на историјско привиђање извршиоца Зла… јесте одговор Правослвља

Сатана “куша род људски“ зато “да би га упропастио“: “он куша слашћу и куша муком.“

“На почетку он је кушао Господа на Гори Искушења
слашћу, влашћу и богатством,
сада пак на крају… он Га куша муком.“

И гле…

“Ако неко дише мржњом
према Богу и људима,
тај је најближи друг Сатани
и најоштрије оруђе његово.“
Зато се изроди и држе прастаре формуле мржње:
“Убити, и то преваром“!

Шта значи директива Анти Павелићу да се Србија стави под нож НДХ?

Значи: “Србија мртав!“(9)

“Србија мртав“ су речи мржње Тачијевог косовског полицајца када је у зауставвљеном српском аутомобилу нашао примерке “Српских новина“ из Торонта!

Тa реч – “Србија мртав“ – још од Шарлемана – па све до Рамбуијеа – и све до Волтера из “неутралне“ Швицарске – јесте потпис расизма европске мржње!

А Србија? Иако је убијају “и то преваром“ – та покондирена и та окупирана Србија јесте та која је срушила Барикаде:

“Кад би се човек информисао читањем изјава министра за КиМ Горана Богдановића био би чврсто уверен да Резолуција 1244 има само један једини члан који Србији (којој иначе та Резолуција донета од стране СБ УН гарантује суверенитет и територијални интегритет а Косово дефинише као њену суштинску аутономију)“ – “изричито забрањује организовање локалних избора на Косову и Mетохији“! А злочин који он доиста почињује је да он “нажалост само препричава речи шефа УНМИК-а Фарида Зарифа који“ цени “да ће Србија, уколико организује локалне изборе на Косову 6. маја прекршити Резолуцију 1244 СБ УН и да због тога локални избори“ – “неће имати никакво правно упориште ни последице“!(10)

Чини се да је дуг развој расизма Европе од шта “Jесте противправно“ до “Срећан Ускрс“ – али није:

Мржња Зла – “Убити, и то преваром“ – не мења се:

“Србија мртав“ је био и остао сладокусачки перверзан садистички ужитак европског расистичког мржења… у мукама Срба и Србије.

Равна Гора: “…не сме да се каже…“

Тринаестог априла, на Велики петак, видео сам на новинском штанду на насловној страници јевтиног америчког булеварског часописа “Глобус“ (“Globe“) наслов – “Клинтон има поуздане доказе да Обама није рођен у Америци“! А да ли је Клинтон Американац?

САД је вероватно једина земља која нема своје сопствено Министарство спољних послова! Данас Државни секретаријат – под поглавништвом Клинтонове супруге Хилари – свакако није установа која ишта чини за корист америчке државе и америчког народа. Сећам се у доба Регана, када је САД била малкице америчкија него данас, председник једне од конзервативних агенција за одбрану слобода (Heritage), јавно је питао:

Када ће Државни секретаријат отворити амерички деск?
То значи да Државни секретаријат третира САД као – страну земљу!
А шта Државни секретаријат заиста ради… е па то “…не сме да се каже“:

Измишљање садистичких етикета попут данас милосрдни анђео, а у Другом светском рату срећан Ускрс, данас Богумил један и два и Србија мртав… можда најсочније обелодањује шта је то што не сме да се каже:

Не смеју да се кажу далекосежне последице сатанистизма!

Не смеју да се кажу далекосежне последице “убити, и то преваром!“(11)

Последице су далекосежне не само по ојађењу Америке и америчког народа већ и по ојађењу целог света – а поготово по ојађењу Србског народа… јер, као што је једини разлог због којег је веледама Облајтова била поглавник секретаријата, и данас је једини разлог због којег је Хилари Клинтон поглавник истог – зато да би ојадила Србе!

Тужилац Хашког трибунала Питер Маклоски: “Hey guys, you know something, we didn’t have anything on him, anyway…“

Ове речи би данас морале да пробуде Светињу Србства у сваком Србину. Ове речи су “епилог драме Драгана Обреновића“ – лажно оптуженог за такозване злочине у Сребреници:

“У ходнику Хашког трибунала, кратко време након што је од своје несрећне жртве Драгана Обреновића изнудио “сарадњу“ и “признање“ – “у сусрет нам је ишао раздрагани тужилац Питер Маклоски…“

“Његове речи морају се цитирати на изворном енглеском“: “Hey guys, you know something, we didn’t have anything on him, anyway…“

“На бе-ха-есу“ – “то је званични есперанто Хашког трибунала, хибридни непостојећи босанско-хрватско-српски језик“: “Хеј, дечки, знате ли да ми и нисмо имали никаквих доказа против њега!“ (12)

Никаквих доказа… а суђен и осуђен… зар то није “убити, и то преваром!“
Биће осуђен… сетимо се те блатантне лажи давних дана шарлатанске шарлеманијаде у Топчидерској гарди:
Дража суђен и осуђен – а “нисмо имали никакв доказе против њега“!

Равна Гора суђена и осуђена – јер мрзимо Србе!

Србија мртав… убити, и то преваром…
Убити кога?
Убити Србина!
Убити Србију!
Зато јер их мрзимо…

“Ми не судимо већ расуђујемо“
“Да напоменемо да је
Преосвећени вл. Артемије долазио у наше село
док је још игумановао.“
“Утврђивао је у Православној вери наше предаке,
био је и у другим селима као на пр. Ломници…“
“…оставивши велики траг вере“
“код наших предака која се све до данас преноси…
…а преносиће се и у будуће, ако Бог да.“(13)

Бог ће нам дати…
али…
“велики траг вере“
трајаће само ако се Чистотом Вере
и Чистотом Одговорности према Истини и Правди
боримо и жртвујемо
за Благодат коју нам је Милост Господа
зато и подарила…
…зато да се боримо за Њу!Часлав М. Дамјановић

[You must be registered and logged in to see this link.] com
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60336
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 66
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu