Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Cime nas truju farmaceuti

Ići dole

Lepljiva Cime nas truju farmaceuti

Počalji od vivijen taj Pet 8 Jun - 14:19:02
У наредном тексту ћете сазнати како се праве вакцине и шта све има у њима.

Свака вакцина је састављена од три различита типа материјала:

1 – Вируси. Они могу бити мртви или “ослабљени”. Код типова вакцина са мртвим вирусима само се претпоставља да су вируси у њима мртви. Ублажене вакцине садрже живе вирусе који су ослабљени додавањем отровних хемикалија. Добро је познато да се мртве животиње брзо распадају и опасне су по живот. Чак и мириси који долазе од њих нису здрави. Шта је са мртвом животињом која је убијена отровима? Да ли бисте желели то да једете? Да ли би то било разумно? Да ли би могло да вам буде лоше ако то поједете? То је оно што се налази у вакцинама са мртвим вирусима. Ни болесне животиње нису добре. Ко би желео да једе краву која је болесна? Нико. У ствари, ако се зна да је болесна, ФДА не би дозволио да се закоље и продаје људима. Међутим, да ли бисте желели да једете болесну краву која је још увек жива? То не би било нимало боље. Па ипак, то је оно што се налази у вакцинама са живим вирусом.

Опасно је јести животињу која је убијена отровима уз отрове коришћене за њено убијање који су још увек у и око меса. То је оно што добијате у вакцинама са мртвим вирусима. Али да ли бисте желели да једете животињу која је толико болесна да више не може да се креће? То је оно што је у вакцинама са живим вирусима. Говорили смо о једењу таквих мртвих или оштећених животиња. Међутим, било би много опасније узети део мртве или живе животиње и убризгати је директно у крвоток! И вируси су животиње, иако веома мале. Вируси су ти који се убризгавају у крвоток током вакцинације. Заједно са мртвим вирусима, део отрова коришћених за њихово убијање такође је убачен у вакцину. Резултат се не може повезати са отрованим комадима говедине, већ пре са говеђим паприкашем са отровима у говедини и околној чорби. У случају ослабљених вируса, имамо сићушне животињице које нису само слабе већ су полумртве!

Животиња која је полумртва је или оболела или ће ускоро бити. Међутим, то није све: “Ослабљени” вируси представљају комбиновану супу. Део супе садржи мртве вирусе; други део садржи скоро мртве вирусе; трећи део садржи оштећене вирусе који ће се ускоро опоравити. Неки ће постати веома јаки и енергични; а неки ће остати болешљиви, али ће ипак живети и размножавати се. Не говоримо о једној, већ о милионима животиња јер то је оно што се налази у значајној количини течности убризганој у нечију руку. Зато у таквој мешавини постоји низ мртвих и полумртвих вируса и вируса који се опорављају.Сада схватате зашто особа која прими полио вакцину може да добије полиомијелитис! Полио вируси из вакцине су се у његовом телу опоравили и брзо умножили. Бактерије и вируси умножавају се веома, веома брзо! Нема ничега на свету што се умножава тако брзо без изузетка! Међутим, ни то није све.

2 – Други вируси и бактерије. Немојте мислите да се у вакцини налази само један тип вируса. Због извора из којих их медицинске лабораторије ваде, та мешавина садржи изненађујуће пуно различитих бактерија и вируса. Лабораторијски техничари узимају серум из гноја мајмуна, крава, свиња, и других животиња. Затим покушавају да га “пречисте”. Али, пошто раде са тако сићушним створењима, нема економичног начина на који могу да избаце већину страних супстанци и животних облика из те узете течности.

У ствари, они не раде директно са малом количином серума. Премасовне производње вакцина за продају лекарима, морају да развију начин да механички произведу велике количине серума у бачвама. Због тога, немојте претпоставити да је серум прво “проверен”. Испитују се само мали узорци из бачви. Сада схватате зашто особа која добије вакцину против пертузиса може, уместо да добије велики кашаљ, да остане парализована. Поред вируса великог кашља у вакцини се налазе и друге клице.Међутим, има још ствари у тој мешавини.

3 – Отровне хемикалије. У лабораторији се једна или више отровних хемикалија меша са чорбом у којој су вируси како би се они убили или ослабили. Што се тиче мртвих вируса, било би тешко касније потпуно извући отров не хемикалије коришћене за њихово убијање. Међутим, што се “ослабљених” вируса тиче, отрови морају ту да остану како би вируси остали полумртви!

“Поред уношења страних протеина, и чак живих вируса у крвоток, свака вакцина има сопствене конзервансе, неутрализаторе, и носеће агенсе, што све представља стране супстанце за тело. На пример, троструки антиген ДТП вакцине (дифтерија, пертузис, и тетанус) садржи следеће отрове: формалдехид, живу (тимерозал), и алуминијум фосфат (Physician’s Desk Reference ,1980). У информативном листу из пакета вакцина (Ледерле) наводе се следећи отрови: алуминијум калијум сулфат, дериват живе (тимерозал) и натријум фосфат.Информативни лист за полио вакцину (Ледерле) наводи ћелијску културу мајмунских бубрега, лакталбумин хидролизат, антибиотике, и телећи серум. А информативни лист (Merck Sharp & Dohme) за ММР (мале богиње, заушке, и рубелу) вакцину наводи пилећи ембрион и неомицин, који представља мешавину антибиотика. Пилећи ембрион, ћелије мајмунског бубрега, и телећи серум представљају стране протеине, биолошке супстанце састављене од животињских ћелија, које, пошто улазе директно у крвоток, могу да постану део генетичког материјала (World Medicine, September 22, 1971, pp. 69-72; New Medical Journals Limited, Clareville House, pp. 26-27, Oxendon St., Лондон, J.W. 1X4 EL1 England. Делимично објављено у Тхе Дангерс оф Иммунизатион, коју је објавила у The Dangers of Immunization коју је објавила Humanitarian Publishing Company, Quakertown, Pennsylvania, 1979, pp. 20-31).

“Ови страни протеини као и други носачи и производи реакција на вакцину представљају потенцијалне алергене и могу да изазову анафилактички шок”. W. James, Immunization: Reality Behind the Myth, p. 10.Затим, постоји проблем брзог тока крви у крвним судовима. Крв се брзо пумпа разносећи се широм тела. Према томе, када се цела гомила убризга у тело, вируси се брзо раздвајају од отровне течности која их окружује. Вируси и хемикалије сада, потпуно раздвојени, улазе у различита ткива где почињу да изазивају штету. Хемијски отрови слабе имуни систем тела, који почиње да се бори против тих чудних супстанци (као што су формалдехид, који представља течност за балсамовање). У међувремену, вируси су пронашли ћелије у које ће ући, и користе ћелијску ДНК и РНК за сопствено умножавање. Стране бактерије и вируси такође су били у тој инекцији; они такође почињу да користе телесне ћелије и да се размножавају.

Резултат је да вируси, када се довољно умноже, могу да нападну тело које је ослабљено токсичним хемикалијама. Зашто се у само једној ампули вакцине може налазити тако пуно различитих ствари и то у великој количини? Прво, зато што говоримо о тако малим стварима (вируси, бактерије, и хемикалије)! Друго, јер је свака од тих супстанци веома токсична за људско тело. Треће, зато што се када једном уђу у крвоток вируси и бактерије размножавају тако брзо. Према томе, потребна је само мала количина вируса који се опорављају да би се нанела велика штета људском телу. Четврто, они су убачени директно у крвоток, где могу брзо да почну са умножавањем. Заобишли су заштитну капију стомака и црева.

[You must be registered and logged in to see this link.]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60332
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 66
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu