ŠTA (NE) TREBA ZNATI O NASTANKU I LEČENJU RAKA (1-5)
Strana 1 od 1
ŠTA (NE) TREBA ZNATI O NASTANKU I LEČENJU RAKA (1-5)
- Kod:
http://www.megaupload.com/?d=PZC69HYT
Savremena medicina, ne samo da zna tačno kako nastaje rak, već zna i da ga veoma efikasno eliminiše
i to bez ubijanja zdravih ćelija, bez slabljenja imunog sistema i bez odsecanja delova tela.
Ali, surova je istina da se već decenijama, najviše u SAD, proganjaju i šikaniraju svi istraživači i lekari koji su uspeli da naprave lekovitu formulu protiv raka. O tome se , naravno, u vodećim medijima ne piše.
Tek sa Internetom dobili smo neke informacije o njihovoj borbi i stradanju, o perfidnoj represiji i smicalicama koje im podmeće američka Federalna agencija za hranu i lekove (FDA) kako bi sprečila da njihovi medikamenti stignu do obolelih. Ernst. T. Krebs, Rojal Rajf, Džozef Gold, Džejms Šeridan, Matijas Rat ... samo su neka imena koja nisu ušla u istoriju medicine.
Možda "nema dokaza" da alternativna medicina leči, ali ima mnogo dokaza da konvencionalna sakati i ubija. Neka zato svako razmišlja svojom glavom pošto pročita šta se sve o raku danas zna.
Broj Jedan- Šef Grupe TNT
-
Grad : Iz selo
Browser :
Broj Postova : 4319
Broj Poena : 33832
Reputacija : 1691
Datum upisa : 11.12.2009
Datum rođenja : 03.04.1972
Godine Starosti : 52
Pol : Zodijak :
Zanimanje : Ton Majstor
Knjiga/Pisac : Mi Djeca s Kolodvora ZOO
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha."
Moj YOUTube Video :
Similar topics
» Šta treba znati o svojoj deci - dečija psihologija i ponašanje
» Jetra i zuc - iskustva u lecenju
» Od raka se moze ozdraviti
» DA LI SE PRIKRIVA LEK PROTIV RAKA
» Za mlade i stare - ispracemo vam mozgove, a necete ni znati
» Jetra i zuc - iskustva u lecenju
» Od raka se moze ozdraviti
» DA LI SE PRIKRIVA LEK PROTIV RAKA
» Za mlade i stare - ispracemo vam mozgove, a necete ni znati
Strana 1 od 1