Pazite kad vodite ljubav, nema skakanja sa ormara :)
3 posters
Strana 1 od 1
Pazite kad vodite ljubav, nema skakanja sa ormara :)
Vođenje ljubavi
može da bude opasno, što dokazuje jedno istraživanje obavljeno u Velikoj Britaniji, koje je pokazalo da se godišnje svaka treća odrasla osoba povredi tokom ljubavnih vratolomija.
[You must be registered and logged in to see this link.]
može da bude opasno, što dokazuje jedno istraživanje obavljeno u Velikoj Britaniji, koje je pokazalo da se godišnje svaka treća odrasla osoba povredi tokom ljubavnih vratolomija.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zaga- Šefica Grupe TNT
-
Grad : Niš
Browser :
Broj Postova : 1829
Broj Poena : 27525
Reputacija : 1344
Datum upisa : 24.12.2009
Datum rođenja : 21.05.1973
Godine Starosti : 51
Pol : Zodijak :
Zanimanje : svašta nešto
Moj YOUTube Video :
Re: Pazite kad vodite ljubav, nema skakanja sa ormara :)
Da, baš sam danas pročitala da su dvoje divljajući svuda po kući na kraju to uradili na prozoru, a onda završili nekoliko spratova niže, pored zgrade.
Ali ovo sa skakanjem sa ormara podseti me na onaj stari vic kad su Mujo i Fata rešili da malo osveže svoj ljubavni život, da probaju nešto novo, pa se dogovore da Mujo skoči s ormara, a Fata ga dočeka raširenih nogu. Elem, popne se siroti Mujo na ormar, krene da skoči, promaši krevet, razbije se. Ali, ne odustaje tako lako, krene on opet, popne se na ormar, opet skoči, opet se razbije. Kad je treći put krenuo da se popne, kaže Fata: "Ma nemoj, bolan Mujo, 'ajmo opet k'o i do sad, ovako samo ti uživaš".
Ali ovo sa skakanjem sa ormara podseti me na onaj stari vic kad su Mujo i Fata rešili da malo osveže svoj ljubavni život, da probaju nešto novo, pa se dogovore da Mujo skoči s ormara, a Fata ga dočeka raširenih nogu. Elem, popne se siroti Mujo na ormar, krene da skoči, promaši krevet, razbije se. Ali, ne odustaje tako lako, krene on opet, popne se na ormar, opet skoči, opet se razbije. Kad je treći put krenuo da se popne, kaže Fata: "Ma nemoj, bolan Mujo, 'ajmo opet k'o i do sad, ovako samo ti uživaš".
crvenokosa72- Novi Član
-
Grad : Beograd :-)
Browser :
Broj Postova : 29
Broj Poena : 5797
Reputacija : 241
Datum upisa : 26.05.2010
Datum rođenja : 27.05.1972
Godine Starosti : 52
Zanimanje : :-)
Raspoloženje : :-)
Uzrečica : Ko zna zašto je to dobro... :-)
Knjiga/Pisac : Uh, ima ih mnogo! :-)
Ja sam skoro negde dobio emajl sa sličkicama dvoje koje se seksaju na vrhu luka nekog mosta, i to, ako se dobro sećam, bilo je negde kod nas. I to stvarno, da vam ne opisujem pozu, ali sve je izgledalo vrlo avanturistički, a čini mi se i da su u rukama imali kozerve sa pivom. Izložio bih vam ih, ali nemam pojma gde mi je taj emajl...
Danguber- Deseti Razred
-
Grad : Atlantida
Browser :
Broj Postova : 219
Broj Poena : 6820
Reputacija : 386
Datum upisa : 25.05.2010
Datum rođenja : 11.05.1955
Godine Starosti : 69
Zanimanje : tolmak
Raspoloženje : loše
Uzrečica : xxx
Knjiga/Pisac : nekoliko
Moj YOUTube Video :
Danguber ::Ja sam skoro negde dobio emajl sa sličkicama dvoje koje se seksaju na vrhu luka nekog mosta, i to, ako se dobro sećam, bilo je negde kod nas. I to stvarno, da vam ne opisujem pozu, ali sve je izgledalo vrlo avanturistički, a čini mi se i da su u rukama imali kozerve sa pivom. Izložio bih vam ih, ali nemam pojma gde mi je taj emajl...
misliš na ovo
Zaga- Šefica Grupe TNT
-
Grad : Niš
Browser :
Broj Postova : 1829
Broj Poena : 27525
Reputacija : 1344
Datum upisa : 24.12.2009
Datum rođenja : 21.05.1973
Godine Starosti : 51
Zanimanje : svašta nešto
Moj YOUTube Video :
Na TO mislim! Bravo, Zago, živa bila sto godina i do 105, pa o5. Poštedela si me osnovne škole u mojim godinama. Ja što znam - znam, a Br 1 me šalje na dopunski kurs. Hvala ti i živela.
Koliko znam, možda neko u okolini i prepozna taj mos, trebalo bi da se nalazi u jednoj od susednih zemalja.
Evo konkurs: ko pošalje još neku fotografiju tog mosta ili neki drugi dokaz da zna gde se dotični nalazi, ima kafu!
Koliko znam, možda neko u okolini i prepozna taj mos, trebalo bi da se nalazi u jednoj od susednih zemalja.
Evo konkurs: ko pošalje još neku fotografiju tog mosta ili neki drugi dokaz da zna gde se dotični nalazi, ima kafu!
Danguber- Deseti Razred
-
Grad : Atlantida
Browser :
Broj Postova : 219
Broj Poena : 6820
Reputacija : 386
Datum upisa : 25.05.2010
Datum rođenja : 11.05.1955
Godine Starosti : 69
Zanimanje : tolmak