Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...
Zvezdan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zeolit – čudo koje nam dolazi iz prirode

Ići dole

Normalna Zeolit – čudo koje nam dolazi iz prirode

Počalji od vivijen taj Uto 10 Maj - 16:21:48


Zeolit – čudo koje nam dolazi iz prirode 4799

Zeoliti su rijetki prirodni minerali vulkanskog podrijetla, nastali iz četiri elementa: zemlje, vatre, vode i zraka. Produkt su više milenijskog kemijskog procesa i prirodne reakcije između kondenzata vulkanskih para i oceanske vode u specifičnim geološkim uvjetima.

Poznate su brojne podvrste zeolita, koje se zbog karakterističnih svojstava snažne ionske razmjene koriste u različite svrhe u znanosti, industriji, poljoprivredi, graditeljstvu. Podvrsta zeolita koji se zove klinoptilolit i koji ima kristalnu molekularnu strukturu tradicionalno se koristio kao prirodni lijek u humanoj medicini.

Zeolit klinoptilolit ima strukturu kaveza sa snažnim negativnim nabojem, koja privlači i adsorbira teške metale, opasne kancerogene toksine, organske otrove i druge štetne supstance. Početak suvremene medicinske primjene zeolita klinoptilolita bazirao se na njegovim iznimnim biofizikalnim svojstvima i svojstvu ionske izmjene, koji omogućuju istovremeni proces remineralizacije organizma i učinkovitu prirodnu detoksikaciju.

Za suvremenu medicinsku upotrebu zeolit klinoptilolit podliježe procesu jedinstvene tribomehaničke mikronizacije i aktivacije u kojem se multipliciraju njegova ljekovita svojstva.

Zeolit je 100% prirodni mineral kojeg ljudski organizam prepoznaje kao vlastitu supstancu. Apsolutno je siguran i netoksičan, nema letalnu ni toksičnu dozu, nema neželjenih kontraindikacija, nuspojava ili interakcija s drugim farmakološkim ili fitofarmakološkim supstancama. Zeolit ne stvara ovisnost, ne taloži se u organima, u cijelosti se eliminira iz tijela.

Aktivirani mikronizirani zeolit klinoptilolit se koristi kao najučinkovitiji prirodni detoksikator, te se uzima kao preventivna ali i kao suportivna medicinska terapije kod brojnih zdravstvenih tegoba i poremećaja. Na opravdanost primjene zeolita kao suportivne terapije upućuju brojna tradicionalna i suvremena anegdotalna iskustva, znanstveno utemeljena i evaluiran u stotinama dostupnih znanstvenih i kliničkih studija.

ŠTO JE AKTIVNI ZEOLIT?

Zeolit je snažan antioksidans te ionski izmjenjivač(detoksikans)koki svojom aktivnošču uklanja iz organizma slobodne radikale,koji se stvaraju u organizmu tijekom metaboličkih procesa odnodno raznih upalnih procesa ili pak nastaju djelovanjem vanjskih faktora kao što su:zračenja,zagađenja,pušenje,neki lijekovi i sl.

Poznato je da su slobodni radikali uzročnici starenja,a isto tako su odgovorni za nastajanje najmanje šezdesetak kroničnih i degenerativnih bolesti kao što su:srčani i moždani udar,artritis,tumori,katarakta,Alzheimerova bolest,Parkinsonova bolest,proširene vene,reumatizam,stres,upale i senilnost.
DJELOVANJE ZEOLIT-a

Poboljšava kvalitetu života
Pomaže pri revitalizaciji organizma
Pospješujem metabolizam
Jača tjelesne funkcije
Omogučuje optimalan odmor tijekom sna
U starijoj životnoj dobi omogučuje lakše podnošenje tegoba koje nastaju trošenjem i starenjem stanica,tkiva i organizma u cjelini
Omogučuje lakše podnošenje psihičkih i fizičkih napora
Kod pojačane fizičke aktivnosti omogučuje znatno smanjenje ili potpuni nestanak mišićne boli,te povečanje snage i izdržljivosti
Može pomoći kod svih stanja kod kojih se javlja osječaj slabosti nepoznate(nedefinirane)etiologije.

SADRŽAJ

Makro elementi?ppm(mg/kg):
Kalcij 7500
Magnezij 2200
Kalij 5700
Natrij 2400
&>50 mikroelemenata


SVI ZEOLIT PROIZVODI IMAJU SLJEDEČA SVOJSTVA

adsorpcija toksina preko cijele površine kože i/ili unutarnjih organa
adsorpcija i neutralizacija slobodnih radikala kisika,ugljika i dušika
energetska podrška organizmu preko poboljšanja energetskog stanja na razini stanice putem elektronske donacije i promjene elektrostatske napetosti stanične opne
pozitivni utjecaj na razvoj i aktivaciju limfocita i interleukina te kroz uravnotezenje imunog sustava

Dakle,uporabom Megamin proizvoda:

čistite svoj organizam od toksina
eliminirate oksidativni stres
savladavate umor i neraspoloženje
uspostavljate optimalni imunološki status

ZEOLIT TMA kapsule:120 kapsula po 300 mg;180 kapsula po 500 mg;90 kapsula po 500 mg

ZEOLIT TMA je snažan antioksidans koji djeluje enzimatski i uspješno uklanja slobodne radikale i toksine iz organizma.Njegova osnovna supstanca,prirodni vulkanski mineral,je provjereni detoksikator i regulator pH nivoa u krvi.Megamin djeluje preko super oksid dismutaze(SOD),enzima zaduženog za neutralizaciju slobodnih radikala.Osnovna supstanca megamina koristi se kao medicinski proizvod u EU u svrhu otklanjanja teških metala i amonijaka iz organizma.Važno je napomenuti da Megamin djeluje kao imunostimulator,te se posebno preporučuje osobama sa smanjenim imunitetom.

Preporučuje se kod:

Smanjenog imuniteta
Detoksikacije organizma
Regulacije pH nivoa u krvi
Prevencije reaktivnih slobodnih radikala
Kao pomoćno sredstvo kod kemoterapije
Kod težih oboljenja(kanceroznih,virusnih)

Način uporabe:
Uzeti 1-2 kapsule 3 puta dnevno pola sata prije obroka

ZEOLIT kapsule mogu se uzimati duže vrijeme.Posebice je važno da uzimanje ne izaziva nuspojave,nema kontraindikacijskog efekta kada se uzima zajedno uz propisanu medicinsku terapiju.

ZEOLIT TMA prah 125 mg:

je snažan antioksidans koji djeluje enzimatski i uspješno uklanja slobodne radikale i toksine iz organizma.Preporuča se kod:

Smanjenog imuniteta
Želučanih tegoba
Detoksikacije organizma
Regulacije pH nivoa u krvi
Kao pomoćno sredstvo kod kemoterapije
Kod težih oboljenja(kanceroznih,virusnih)

Način uporabe:rastopiti 1 g(čajna žličica) u malo tekučine 3 puta dnevno pola sata prije obroka.

ZEOLIT RELAX sol za kupanje 600 ml;

Megamin sol za kupanje ima dokazano antioksidativno,detoksikacijsko i imunostimulacijsko djelovanje na koži.Nano čestice brzo dolaze u kontakt sa epidermom i pomažu ubrzanoj regeneraciji stanica:Blagotovrno djeluje kod:neurodermitisa,psorijaze,zacijeljivanja rana,zbog bakteriostatskog djelovanja kod dezinficijens,zbog adsorpcijskog djelovanja kao detoksikator,kao pomoć osnovnoj terapiji pri raznim kožnim oboljenjima.

Sadržaj:
fino mikronizirana i aktivirana prirodna morska sol i fino mikronizirani i aktivirani zeolit

ZEOLIT SKIN POWDER/POSIP ZA KOŽU 60 grama:

Zeolit sol za kupanje ima dokazano antioksidativno,detoksikacijsko i imunostimulacijsko djelovanje na koži.Nano čestice brzo dolaze u kontakt sa epidermom i pomažu ubrzanoj regeneraciji stanica.Američka vojska već dugo godina koristi zeolitni prah kao dio prve pomoći za brže zacjeljenje rana.Naš zeolitni prah je 10 puta jačeg djelovanja zbog primjene oisebne pantetirane TMA nanotehnologije.
U EU zeolit prah za kožu je registriran kao medinciski preparat,gdje je već u širokoj primjeni:

Preporuča se kod:

ozljeda,opeklina,za ubrzano zacjeljivanje rana zbog bakteriostatskog djelovanja kao dezinficijens,zbog adsorpcijskog djelovanja kao detoksikator,kod uklanjanja neugodnih mirisa,kao pomoć osnovnoj terapiji pri raznim kožnim oboljenjima.

Sadržaj:
fino mikronizirani i aktivirani zeolit


Način primjene:
2 puta dnevno nanjeti prah na kožu kao pomoć osnovnoj terapiji pri raznim kržnim oboljenjima

ZEOLIT PREHRANA ZA HORTIKULTUR TMA 150g:

Megagreen je prirodno mineralno sredstvo za poboljšanje rasta biljnih kultura i njihovu zaštitu od nametnika.Megagreen je pogodan za tretman povrtnih kultura i ukrasnog bilja.Osnovne značajke proizvoda:
po svom je sastavu prirodni mineral kalcit martimnog podrijetla,u obliku finog mikroniziranog praha,te sadrži veliki broj nano čestica
Reaktivno je osposobljen primjenom pantetirane nanotehnologije koja omogučava visok stupanj njegove učinkovitosti
Ubrzava i pospješuje učinak fotosinteze,te poboljšava energetsko stanje tretirane biljke
Sprečava naseljavanje štetočina na zelenu masu i cvijet,te lječi posljesice najčeščih biljnih oboljenja:kloroze i nekroze
Smanjuje potrebu za zaljevanjem budući da se njegovom uporabom potrebe biljke za vodom smanjuje i do 70%
Vrlo je djelotvoran te se zbog toga rabi u malim količinama,3-5 g na litru vode kojom se biljke prskaju ili se takva otopina dodaje u supstrat ili na tlo ispod biljke

KADAZEOLIT POMAŽE?

Megamion može pomoći kod stanja s poremečenim biološkim procesima koji vode poremečajima funkcije i ustrojstva organizma kao što su;

1.Kožne bolesti
Pozitivno djeluje na brže cijeljenje rana,eritematoznih dermatoza(psorijaza),te alergijskih kožnih bolesti(Neurodermitis isl.).

2.Maligne bolesti

za vrijeme i poslije kemoterapije može pomoći:
smanjenju potrebe za korištenjem analgetika i narkotika
smanjenju/uklanjanju tekućine u trbušnoj šupljini
normalizaciji sedimentacije
povečanju razine željeza
oporavku(povečanju broja)loze krvnih stanica
vremenskom proibližavanju ciklusa kemoterapije
ublažavanju nuspojava(povračanje,mučnina,gubitak apetita,gubljenje kičlaže,ispadanje kose....)
nestanak gljivica u ustima i jednjaku,koje se u velikom broju javljaju za vrijeme kemoterapije i time znatno otežavaju oporavak

3.Kod nekih bolesti vezivnog tkiva
Posebice kolagena(reumatoidni artritis,lupus erythematodes)te fibroza može pripomoći smanjenju bola u zglobovima

4.Bolesti lumbalnog dijela kralježnica
Smanjuje osječaj boli

5.Gastrointestinalne bolesti
Crijevne bolesti (ulcerozni kolitis) gdje može pozitivno djelovati na prestanak grčenja crijeva i bolnosti te regulaciju stolice isl.,kod želučane supersekrecije može pomoći normalizaciji kiseline

6.Šećerne bolesti
Može pomoći regulaciji i uravnoteženju razine šečera u krvi,te pozitivno utječe na mikrocirkulaciju

7.Kardiovaskularne bolesti
Kod poremečaja ritma srce (ekstrasistole nepoznate etologije,tahikardije)može doprinjeti normalizaciji ritma srca,bilo smanjenjem ekstarsistola,bilo prestankom tahikardije.Tako može pripomoći regulaciji krvnog tlaka.

8.Bolesti hematopoetskog sustava
(anemije,bolesti bijele krvne loze) gdje pozitivno djeluje pri normalizaciji poremečenih vrijednosti

9.Bolesti centralnog nervnog sustava i neuromuskularni poremečaji
Pomaže pri smirivanju tremora,regulaciji tonusne muskulature,mogučnosti normalnog kretanja,gubitku mišićnog spazma i patoloških refleksa,a ujedno može pripomoći smanjenju učestalosti i intezitetu epileptičnoh napada.

10.Bolest jetre
pomaže poboljšanju opčeg stanja,te regulaciji enzimatskog sustava jetre

Izvor
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60458
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 67
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu