Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Legenda o Agharti

Ići dole

Normalna Legenda o Agharti

Počalji od vivijen taj Uto 24 Maj - 10:24:51


Agharta

[You must be registered and logged in to see this image.]

Mnoge teorije govore o životu i civilizacijama pod Zemljinom korom. Halley smatra da se polarna svjetlost može objasniti tako da je zemlja tanja na polovima i da je ona ustvari refleksija svjetlosti koja dolazi odozdo. Prema jednoj legendi Maja, na Jukatanu je postojao potok kojim se okomito može doći do drugog otvora smještenog na misterioznom unutrašnjem dijelu kore. Ispod Mont St. Michela se nalazi keltski bunar koji navodno vodi u podzemlje. U šumi Broccliande je po legendi Merlinov grob koji također vodi u podzemne špilje.

Najpoznatija je, naravno, legenda o Agharti. Njom je vladao i vjerojatno još vlada „Kralj svijeta“, biće od krvi i mesa. Tako na prstenu Džingis-Kana uz svastiku postoji i bakrena ploča s pečatom „Kralja svijeta“. 1937. god. se taj kralj navodno pojavio i u Indiji za vrijeme krunidbe Georgea IV. Ferdinand Ossendowski je glavni ekspert za ovo područje. Smatra se da su preživjeli nakon potopa Atlantide i Mu prešli u podzemni svijet. Lama Turgut, Ferdinandov suputnik, kaže da u glavnom gradu Agharte stanuju veliki svećenici i znanstvenici, te da upravljaju svim silama prirode. Po unutrašnjosti zemlje putuju u brzim vozilima. Kralj svijeta, Brahytma, može razgovarati s bogom, pomažu mu i pomoćnici Mahytma (zna budućnost) i Mahynga (upravlja uzrocima tih događaja). Na sanskrtu Agharta znači „nepristupačan“, „neusporediv“, „nenarušiv“.

Lobsnag Rampa je jedan od živih vidioca Agharte i svoj odlazak je opisao kao prolazak kroz špilju sa svjetlima iznad, te je vidio mnogo čudnih strojeva sa transparentnim staklima. Također, vidio je čudne letjelice, strojeve koji učitavaju misli pomoću slika, te pričaju o nuklearnoj eksploziji koja je prije par tisuća godina uzrokovala veliki potop, zabilježen kod mnogih naroda. Energetske kugle, poveznice s Aghartom su smještene ispod piramida, pod sibirom, sfingom itd.

Tu je i teorija o gmazovima iz četvrte dimenzije koji pod zemljom proizvode sive vanzemaljce. Iako izgleda smiješno, ta teorija i nije tako suluda a ja je nisam podrobnije opisao jer je njezin glavni pobornik, David Icke, znao i pola knjige posvetiti istoj.

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]Nazad na vrh Ići dole

Normalna Re: Legenda o Agharti

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu