POSTOJI LI SVETSKA ZAVERA
Zvezdan Forum :: Umetnost :: 7 Umetnosti :: Književnost :: Knjige Download :: Beletristika
Strana 1 od 1
POSTOJI LI SVETSKA ZAVERA
[You must be registered and logged in to see this link.]
Da bi ste dobro razumeli čitavu priču o "teoriji zavere" obratite pažnju na jedan psihološki fenomen:
bez obzira da li smo nešto stvarno doživeli ili smo o nečemu samo čitali ili slušali(možda gledali film),
naš mozak je to upamtio pomoću slika (predstava) koje je formirao i memorisao kao određenu informaciju.
Za formiranje predstava našem mozgu je svejedno da li su one potekle od stvarnih slika ili zamišljenih.
Bili ste možda nekad i u maloj dilemi - da li ste nešto sanjali, pročitali ili stvarno videli?
Broj Jedan- Šef Grupe TNT
-
Grad : Iz selo
Browser :
Broj Postova : 4319
Broj Poena : 33832
Reputacija : 1691
Datum upisa : 11.12.2009
Datum rođenja : 03.04.1972
Godine Starosti : 52
Pol : Zodijak :
Zanimanje : Ton Majstor
Knjiga/Pisac : Mi Djeca s Kolodvora ZOO
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put pređe sav, do kraja. I tuda putujem, gledajući, gledajući bez daha."
Moj YOUTube Video :
Re: POSTOJI LI SVETSKA ZAVERA
daaaa,zavera postoji,al kome to dokazati,ljudima se odvraca paznja koje kakvim glupostima,od drveca se ne vidi suma,shvatice to ljudi,strah me je samo da ne bude kasno,po ko zna koji put
Gost- Gost
Similar topics
» Svetska cuda ljudskih dostignuca
» Vesele Slike ...
» U svetu postoji jedno carstvo - Branko kockica
» 27. mart 1941-e - Britanska zavera protiv Srba
» Will Eisner - Zavera – Tajna priča o 'Protokolima sionskih mudraca'
» Vesele Slike ...
» U svetu postoji jedno carstvo - Branko kockica
» 27. mart 1941-e - Britanska zavera protiv Srba
» Will Eisner - Zavera – Tajna priča o 'Protokolima sionskih mudraca'
Zvezdan Forum :: Umetnost :: 7 Umetnosti :: Književnost :: Knjige Download :: Beletristika
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu