Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Partizanski filmovi - falsifikovanje srbske istorije

Ići dole

Normalna Partizanski filmovi - falsifikovanje srbske istorije

Počalji od vivijen taj Sub 3 Sep - 22:36:46ПАРТИЗАНСКИ РАТНИ ФИЛМОВИ БИЛИ СУ ГЛАВНИ МАРКЕТНИГ ФАЛСИФИКОВАЊА СРПСКЕ ИСТОРИЈЕ

За време комунистичке Југославије, ратни филмови ( Ужичка република, Отписани , Битка на Неретви, Битка на Сутјесци, Десант на Дрвар, Двобој за Јужну пругу, Валтер брани Сарајево, Лагер Ниш...) су били главни маркетинг, у њих је уложено више новца него у све остале филмове заједно.
Комунисти су се директно мешали у садржај филма. Ти филмови су били најефикаснији часови историје, филмови су приказивани по школама и деца су колективно одвођена у биоскопе... а филмски сценарији су се поклапали са садржајем у уџбеницима историје...
Међутим, ни један партизански филм није снимљен по истинитом догађају.
Ипак под разним изговорима,партизански филмови се редовно приказују на телевизији.
Углавном док је требало бранити комунизам , снимани су ратни филмови, а кад је требало бранити српски народ од последица комунизма, ствари су се окренуле...

Ево неких примера из горе наведених филмова, па да узмемо за пример серијал Отписани који смо сви са великом пажњом и одушевљењем гледали. У овом серијалу се говори о борби комунистичке омладине у окупираном Београду против Немаца. Београдска омладина је доста вешта и има подршку становништва, Немци им повремено наносе губитке , али не успевају да их савладају.Из серије у серију омладина (партизани) наносе тешке губитке Гестапоу(немцима).
Али права истина је да у Београду током Другог светског рата комунисти нису убили ни једног Немца. Један немачки војник, склон алкохолу и коцки нађен је мртав у неком јарку на Бежанији. Средином 1944, када је кроз Београд пролазила маса Немаца у повлачењу из Грчке, четници су користили прилику да, ради одмазде, ликвидирају поједине Немачке војнике .Због ових случајева није било одмазде.
Комунистички илегалци у Београду били су тако малобројни , да се Гестапо није ни бавио њима. Сву своју пажњу Гестапо је усресредио на неупоредиво бројније Четнике.
Обимна архива Гестапоа после рата је смештена у Архив Града Београд, али на основу ње није написана ни једна књига!...

Ево примара лажи и у филму Валтер брани Сарајево, у овом филму тема је иста као и у Отписанима, само је радња смештена у Сарајеву. Име је везано за једну историјску личност, комунисти Владимиру Перићу (ВАЛТЕР). У стварности као и у Београду, комунисти током рата нису убили ни једног Немца. У Сарајеву је било мало илегалаца и то муслиманско-хрватско – српских. Већина муслимана и Хрвата подржавало је окупатора а већина Срба четнике који су све до 1944. били бројнији од комуниста.
О ставу комуниста према Сарајеву говори и чињеница да су током 1944.године наводили савезничке бомбардере на овај град, као и на Београд...

Ако желите више и детаљније да сазнате о овоме , предлажем вам да прочитате књигу Фалсификати комунистичке историје – аутор Милослав Самарџић.


[You must be registered and logged in to see this link.]
vivijen
vivijen
Moderator Foruma
Moderator Foruma

Zlatni Pehar Za Više Od 10.000 Poruka
Srbija

Grad : Zvezdan
Browser : Opera
Broj Postova : 13509
Broj Poena : 60338
Reputacija : 971
Datum upisa : 29.01.2010
Datum rođenja : 03.08.1953
Godine Starosti : 66
Pol : Ženski Zodijak : Lav Zmija

Zanimanje : slikanje, pisanje,primenjena umetnost
Raspoloženje : smireno
Uzrečica : ah
Knjiga/Pisac : orkanski visovi

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu