Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Bil Gejts: Vakcinisati svu decu

Ići dole

Normalna Bil Gejts: Vakcinisati svu decu

Počalji od vivijen taj Pet 8 Jun - 13:33:28Bil Gejts: Vakcinisati svu decu

Bil Gejts: Vakcinisati svu decu Gejts-vakcina

Prvi čovek „Majkrosofta“ nastavlja da „pomaže čovečanstvu“. Posle izjave da bi trebalo eliminisati 15 odsto svetske populacije, kao i otvorenog finansiranja uzgajanja genetski modifikovanih organizama, Bil Gejts se založio za vakcinaciju sve dece na svetu.


Na nedavno održanoj konferenciji Globalne alijanse za vakcinaciju i imunizaciju, Gejts je izjavio da je vreme da se uspostavi „pravičnost prilikom vakcinacije“. On je naglasio da je ono što „bogata deca“ imaju zagarantovano, uskraćeno mališanima iz siromašnih zemalja.

„U narednih pet godina svako dete na svetu će primati vakcine protiv pneumokoka i stomačnog virusa, što je trenutno zagarantovano samo bogatoj deci. Na taj način ćemo postići punu pravičnost prilikom vakcinacije“, istakao je Gejts.

Ovaj bogataš je i ranije bio zagovornik opšte vakcinacije, iako su stručnjaci dokazali da su mnoge vakcine koje deca moraju da prime opasne po zdravlje.

Tako je Gejts nedavno predstavio plan kako da svako novorođeče, uz pomoć vajerles tehnologije, bude registrovano u posebnoj bazi podataka koja će sadržati sve podatke o vakcinama koje beba mora da primi.

Reč je o planu koji je Bil Gejts promovisao u sklopu rešenja „prenaseljenosti planete“, da bi se kasnije otvoreno založio za eliminaciju skoro milijardu ljudi sa lica zemlje.