Zvezdan Forum
Dobrodošli na Zvezdan Forum...

Neki Delovi Foruma su skriveni za goste,
Da bi videli ceo sadržaj Foruma morate biti registrovani i ulogovani...

Registracija je besplatna,bezbolna i traje samo dva minuta.

Registrujte se i uživajte...

Senzacija - Otkriven metod levenja najtezih bolesti (Video)

Ići dole

Normalna Senzacija - Otkriven metod levenja najtezih bolesti (Video)

Počalji od vivijen taj Pet 8 Jun - 15:04:43Сензационално: Откривен метод за лечење најтежих болести (Видео)

Погледајте документарац у коме ће те сазнати сензационално откриће којим методама се најефикасније лече најтеже болести. Такође ће те открити шта има у термички обрађеној храни , адитивима шта је МНГ и како утиче на мозак. Какву храну воле ћелије рака, видео говори више од речи просудите сами.

Пре више од 80 година др. Макс Гершон је развио терапију која нуди решење за већину болести које данас у западном свету односе небројене животе и нарушавају квалитету живљења великог дела становништва.

Иако је Гершон због својих неконвенционалних метода још у Еуропи наилазио на негодовање струке, прави напади почели су по доласку у САД. Након што је уз помоћ својих захвалних, излечених пацијената отворио властиту клинику тешко је налазио помоћнике. Млади лекари који би са ентузијазмом дошли у његову клинику убрзо би почели примати пријетње да ће им, наставе ли с њим радити, бити забрањен приступ болницама, да им други лекари неће слати пацијенте и слично. Како су били у дуговима због кредита за школовање, млади лекари нису могли допустити да се доведу у такву ситуацију. Упркос свим Гершоновим напорима, медицински часописи одбијали су објављивати његове радове. Истовремено, пацијентима који су се у Америчком удружењу лекара распитивали о Гершону говорили су да је његова метода „тајна“ јер је „одбијао објављивати радове“. Гершон је на крају прикупио своје материјале и објавио их 1958. у својој последњој књизи A Cancer Therapy: Results of 50 Cases (Терапија за рак: Резултати 50 случајева).